tirsdag 11. januar 2011

Villa Kaos rom for rom, hovedbad


En liten endring i den guidede turen rundt i Villa Kaos. Istedenfor å hoppe direkte til tvillingenes soverom tar vi trappen ned og like til venstre, hvor hovedbadet befinner seg.

Med så mange prosjekter på gang samtidig som jeg har glemmer jeg ofte å vise frem ting som skjer i huset. Og badet nede har ikke fått noe spalteplass i bloggen på lenge, selv om det skjer ting der også. Jeg hadde vel ambisjoner om å vise frem et fiks ferdig bad... men det er jo ingenting som blir fiks ferdig her i huset på evigheter, slik jeg hopper fra rom til rom og pusser litt opp før jeg hopper videre. ;) Så badet nede får få en "underveis- presentasjon" det også. :)

Noen som husker hvordan badet så ut da jeg flyttet hit? Nei, det tror jeg ikke, så her er en liten oppfriskning;
Et "fint" (men praktisk, så lenge man har små barn!) bur rundt badekaret og et slitt gulnet servantskap. Ikke så gulnet som på bildet riktignok, for har tatt det bildet litt i hurten og sturten, bare for egen del egentlig. Var derfor ikke så nøye på at lyset ble riktig.

Så ble badet forbedret litt og endte en stund slik;Servantskapet gjorde jeg imidlertid ikke noe med dengang. Og fornøyd? Nei! Bedre, men... nei!

Så nå er det gjort enda noen endringer, og denne gangen er servantskapet under endring også... men er selvsagt en av de tingene som ikke er ferdig. Jeg tror imidlertid dere vil skjønne tegningen. ;)Bedre med dette skapet? Jeg vet jammen ikke jeg, for det ruver litt (dypt!), men det dekker iallefall fuglen på veggen. Dette er kanskje også en midlertidig løsning, men etter min erfaring dukker nye løsninger plutselig opp, så stresser ikke. :) Og det rommer deilig mye!

Og så var det servantskapet;Ja, dette var vel ikke helt som ventet? ;) Svart! Jeg fant rett og slett ut at jeg manglet litt svart i huset, som en kontrast til alt det hvite, så nå er servantskapet blitt et svart "utropstegn". :)Gøy å leke seg litt med andre farger enn de lyse!

Men... våger jeg å si det? Dette blir også en midlertidig løsning, for jeg har faktisk kjøpt meg en seksjon som skal gjøres om til nytt servantskap. Det er iallefall planen. Men det vil ta en del tid og jobb... og man må jo kunne leve med de midlertidige løsningenene også! Derfor ser jeg ikke på det som bortkastet energi å gjøre dette ferdig nå. ;) Gjenstår jo bare å få på knotter, fuge og henge opp speilet. Og speilet skal uansett bli. :) Ja, nye lamper står også på planen... og de skal få bli de og når de først kommer på plass.
Så slik er altså badet mitt nede nå... helt midlertidig... for en stund? Ja, for om det blir slik i en måned eller ett år... hvem vet? Jeg blir ikke arbeidsledig her i huset med det første, så det kommer vel helt an på hva jeg plutselig føler for å gjøre en dag. Hehe

Stor klem


        

18 kommentarer:

Beth sa...

Et lekkert og ikke minst praktisk bad.
Liker godt det hvite skapet og med den mørke kontrasten som servantinnredningen gir, får en litt fornemmelse av luksus...

Datt sa...

Så stor, enkel og nydelig forandring! Og jeg elsker det speilet! :)

Villevinkel sa...

Syns skapet på badet er helt nydelig, stort eller ikke...syns forresten ikke det ser så stort ut på bildene. Men deilig med god plass da!!

Klem

Manne's hverdag sa...

Maken til energi!!!

Badet ble jo bare KJEMPEFINT!!!

Ha en fin dag videre!!!

Klem fra
Marianne

Jennys fire vegger sa...

Kjære vakre... Det ble jo bare knallBRA! :-D Det hvite skapet er rett og slett flott og servantskapet *smask* dritlekkert! Hva har du brukt for å male det? Hadde det ikke forskjellig materiale i skap og benkeplate? Ble det fargeforskjeller og hvordan fikk du... Nei, dette må du fortelle meg mer om! :o) Jeg OG vil male mitt servantskap!

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Jennys fire vegger sa...

Krysskommentering er noe vi har dreisen på, ja. :-D

Kjøkkenet... Neida, sååå ille er det vel ikke... Men når jeg kjøpte meg en sånn fancy dyprød kjøkkenstøvsuger for et par år siden, plasserte den på benken og rygget bakover for å se betenkt over kjøkkenet, kom det tørt fra kællen bak meg; Nei, du får ikke kjøkkenet som passer til. :-D

Klem Jenny

Jennys fire vegger sa...

HAHA! Jeg satt AKKURAT å tenkte; Hm... Hva med en chatte-funksjon liksom? :-D

Forhåpentligvis om ikke så veldig lenge, skal jeg teste tipset ditt på vår innredning. Gleder meg! :o)

Ja, kos deg videre. Hihi...
Klem Jenny

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Jaja...man må jo prøve ut litt ;) Men badet var kjempefint nå da :)
Og for et kjøkken du har!!! Knallfint :)

Klem Anette :)

Hasigamas mamma sa...

LITT av en forandring å male det -høyglans ser det ut som! Stilig!! Elsker Buddhaen! Og skapet den sto på var fantastisk også! små forandringer kan gjøre underverker, ja ;)
Du står jaggu på! Klem
Lise

Camilla Jin sa...

For et herlig bad!! Jeg er også overveldet over hva du får til! Du er virkelig en kvinne av håndverkerrang! (hvis det er noe som heter det, hehe)

Servantskapet ble kult, og det passet godt inn med litt svart der ja:) Nydelig!

klem, cj

Blåveispiken sa...

Hei! Så flink du er :o) Forhenget gjorde susen, og det nye skapet var kjempefint. Syns ikke det gjør noe at det ruver litt!!! Og morsomt med det svarte, det setter ett personlig preg på badet ditt! Ha en fin kveld! KLemmer, Marianne

Chanette sa...

Har du sett for en forandring, det ble jo kjempe flott. Flink du er. Stilig med svart, prøver og ta inn mere svart jeg og. Er jo så fint med litt kontraster. Ønsker deg eb fin kveld. Klem

Lunalu sa...

He he - jeg må bare smile av den energien din - samt at du har en Ugle på veggen... hihi ;-)
Jeg synes det skapet var superflott - selv om det er litt stort (ser ikke så stort ut på bildene da!)
Og stilig med litt kontraster - det spriter opp!!!
Dette ble en fin forandring - kjempeflink er du!!
KLem fra Lunalu

Susanne sa...

Hehe kjenner til den med flere prosjekter på en gang:) Synest badet ditt var kjempeflott jeg, du er jaggu en "stå på" dame:) Goklemmer fra meg!

Camilla sa...

Kjempe flott bad! Smart med en slik stige til håndklær. SKulle gjerne hatt det selv, men er nok litt plassmangel når det kommer til det..

Klemmer fra meg.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Det ble jo bare råstilig...gjorde seg med sort...det ble jo helt som nytt...ja sier det igjen..hva er det ikke en kan fikse med maling:)Likte det store skapet ditt...var råfint...
kos deg
klemklem

Black Feathers sa...

Åh det var jo bare knallstilig med den svarte vaskeskapet. Prikken over I en rett og slett.

Ha en fin dag ;)

Hasigamas mamma sa...

God kveld i stuggu! :)
Har en award til deg, hvis du vil ha... :)
Klem
Lise

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...