fredag 6. august 2010

Fremskritt på barnerommet

Det ble en liten uplanlagt bloggpause her, for jeg har rett og slett ikke hatt roen til å sitte meg ned å blogge i det siste. Hodet har vært helt andre steder. Operasjon "Ut av mitt hus! fikk en plutselig oppstart, og jeg kan med glede meddele at dette har gitt resultater. Etter tre annonser på finn.no har jeg nå faktisk noe ledig plass i huset. :)
(Og selvsagt planer for å fylle den opp. ;))Ellers pusler jeg på. Småting som har stått ugjort så lenge, av ren latskap. Kommoden til ungene har bla. endelig fått håndtak på. :)
Og en søt Hilde Heimdal stickers fikk være med.Det har tatt uvanlig lang tid (for meg å være) å gjøre dette møbelet ferdig, men jeg er godt fornøyd med resultatet. Utgangspunktet ser dere her.Litt endring ja. :)
Den var slett ikke stygg før, men mye mer "meg" nå! :)Bildeveggen jeg planla på ungenes rom ble skrinlagt etter jeg fant denne søte ideen. Enkelt å skifte ut "utstillingen, og ungene elsker å se at kunstverkene de lager blir hengt opp, istedenfor å havne i en perm.Vi hadde lenge bare en snor på veggen, og den andre liggende på vent, men denne uken fikk jeg endelig satt opp den også. 5 minutter senere var den fylt opp. :))

Mine to minste er forøvrig begynt på SFO. Veldig spennende, men også litt vemodig at de ikke lenger er barnehagebarn, men skoleunger. Det blir en helt ny hverdag. Fastlagt ferie, kortere åpningstider på SFO enn barnehagen, planleggingsdager og lekser. Og ikke minst at mor må innse småbarnsperioden så definitivt er over. ( Buhuu )
Men spennende!

Stor klem


      

18 kommentarer:

Norwaystyle sa...

Så fin utstilling du har laget. Virkelig lurt. Det må jo være morsomt for barna, for da viser du jo at du setter pris på kunstverkene deres. Så fin kommoden ble, du er flink. Den passet godt inn.

Randi sa...

Det var forvandling ja. Så flott den vart, utruleg kva litt måling kan gjera. Og stilig med dei handtaka til. Artig med den snora til kunstverka til dei små, var ein god idé.
Ha ei flotte helg.
Klems

aase sa...

Så utrolig flott sjenken ble da....ser helt ny ut jo!! Vakkert med skriften på også.

Alle barnas kunstverk må såklart være framme, kjære deg, det er flott synes jeg. Det blir noen esker fulle etterhvert, så det er kjekt å kunne bytte ut litt.

Jeg falt helt for hylla de på kjøkkenet, jeg har bare ikke ledige vegger. Jeg synes det var stilig med de skulpturelle knaggene jeg da...ville ikke tatt de vekk nei.

Idag skal jeg til Wallas verden, gleder meg! Hun har nettopp åpnet butikken sin...

Ha en finfin helg. Klem aase

Ingvild sa...

Heisann!
Nydelig skjenk. Den var helt etter min smak også!
gjør ikke noe at det tar lang tid - når resultatet ble så lekkert...

Kjempesmart måte å henge opp tegningene på! Ryddig men samtidig personlig. Me like!

Ha en fin helg,
klem,I

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Kommoden ble helt magisk. Jeg tror jeg plutselig har forelsket meg i din kommode.

Ha en nydelig lørdag ♥

Beth sa...

Så flink du er?
Kommoden ble helt rå, lys og lekker med flotte håndtak.
Og idèen med ungenes egne kunstverk til pynt
er jo super?
Koselig rom for ungene...

Klem Beth...

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kommoden ble jo bare helt suuuuuuuuper fin:)
Der har du gjort en super jobb.....
Håper du har hatt en fin sommer så langt..
nyt denne dagen
eddaKlemmer til deg

Datt sa...

Whohoooo, FOR en forandring, kunne ikke sett at det var samme om du ikke hadde sagt det altså! Ble KNALLfin! :D

Livs Lyst sa...

Så fin kommoden ble!!

Liv

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg og god morgen

Den malingen jeg for det meste har brukt har blitt kjøpt på coop sin byggevare avdeling. Det er en lakk og i tillegg til å "male" med den brukes den som bil lakk. Så den sitter kan man si. Har faktisk aldri primet noe og ingenting har flasset av.
Men den lukter forferdelig mens man sprayer.

Klem fra Elin:)

GroLinda sa...

Heisan ;o)
Lenge siden sist nå. Men du verden så flink du har vært! Kreativ og flink som alltid ;o)
Det har ikke blitt så mye blogging på noen i sommer tror jeg. Alle er opptatt med sitt og det fine været (i perioder) Nå er vi inne i den siste sommermåneden.... Litt vemodig, men sånn er det jo bare. Ønsker deg og dine en fortsatt flott sommer min venn.
Klem fra Gro :o)

Jennys fire vegger sa...

Hei! Sjenken din ble kjempefin! Og den løsningen med snorene skal jeg låne! =) Får liksom ikke "greie på" barnerommene, men dette så bra ut.

Har tittet litt rundt på bloggen din, jeg er helt ny i denne verdenen selv. Hattehylla di ble også knallfin, jeg syns knaggene var flotte! Og fra "laveste" hold er ikke å skimse av, hun skal jo se den hver dag hun også! Tydelig at hun er stolt av mamma`n sin! =)

Gleder meg til å følge deg videre!
Mvh Jenny

Anonym sa...

Den der ble jo ikke til å kjenne igjen:) Du kan godt være veldig fornøyd med jobben som er gjort. Snorene over var smarte. Slipper tape-merker på veggene samtidig som ungene får sine skaperverk hengt synlig:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Kjempeflott, et godt stykke arbeid! :)


Har kost meg gjennom fler sider her nå, flott blogg! :D


Vibeke :)

GroLinda sa...

Klart du får 3 lodd!! Lykke til ;o)
Klem fra Gro :o)

Anonym sa...

Kjempefint! Så utrolig flink du er med oppussing og sånn :o)
Klemmer fra Janne

Anonym sa...

Stikk innom bloggen min også om du vil:
http://loveturquoise.blogg.no/

Klem Janne

Beate i Husets Hjerte sa...

Så stilig kommoden ble. Jammen kan en få fine ting uten å kjøpe nytt. Lekkert! Koselig blogg da. Aldri vært her før, men liker det jeg ser i innleggene dine nedover! Ha en fin helg!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...