mandag 19. desember 2011

Når jeg bare skal prøve...

Jeg er klar over at det nesten er julaften. Derfor skal jeg ikke pusse opp nå! Men å teste fargen er jo lov. Så får man bare kalle det et hendig uhell når man ender med å teste den på en hel langvegg fra kjøkken til stue. ;)
(Æh... som man først da selvfølgelig måtte jevne ut glassfiberstrien på først! Det er ennå ikke oppussing, når man altså bare tester!)Det er vel og bra at jeg gjorde denne testen, for da har jeg iallefall ikke fritidsproblemer i sikte med det første. Det er jo 6 vegger til i stuen. Og det er ikke bra å gå gjennom julestria med fritidsproblemer i sikte! ;)Jeg lurer forresten på om jeg kanskje burde teste på en vegg til ganske snart. Om fargen ser annerledes ut slik lyset faller på den. Ja, slikt kan jo hende!!!!
(Fargen er Jotuns Pure Color Sand, om noen skulle lure.)

Julefredsfjusk sier du? 
Nei, det ville jeg aldri drømme om! Slikt gjør man bare ikke... setter igang storoppussing i julen altså. ;)
Fargen er egentlig ikke så mørk, men det er likevel stor forskjell mellom den malte veggen og den ennå hvite (eggehvite) veggen bak sofaen. Spesielt i kveldslys. Min mor var her i dag og var bekymret for at stuen ville bli for mørk med Sand på alle veggene, men jeg tror egentlig ikke det. Og isåfall får jeg jo bare male igjen da. ;)


Sofaen har forøvrig fått vintergrå drakt. Som med den hvite "sommerdrakten" har jeg byttet ut ryggputene med store velurputer. Jeg synes den er koseligere slik. Mer innbydende til å krølle seg nedpå i avslappet posisjon. IKEA er grei slik, de har både hvite og grå puter som matcher Ektorp- trekkene perfekt. :)


Håper alle koser seg med juleforberedelsene!


Klem

     

10 kommentarer:

2 mot 1 er feigt sa...

Bra det ikke bare er jeg som setter igang oppussingsprosjekt nesten midt oppi jula.kan jo ikke risikere å bli arbeidsløs i romjula heller;p
Synst fargen var veldig varm og fin!
klem k

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Tror absolutt det blir veldig bra.....jeg vil male jeg og:)
ha en fin tirsdag

Hasigamas mamma sa...

TESTING er da så visst lov like før jul :) Og når resultatet blir SÅ bra, så er det jo dumt å IKKE teste spør du meg ;)
Så utrolig nydelig stua di var nå, med de vakre bordene, lykta, ny farge på både sofa og vegg... og for ikke å glemme BRUDETEPPET!!! Sukk. Har nesten kjærlighetssorg.... har altså ikke gitt opp håpet om en gang å få dra til marokko for å (blant annet) kjøpe et brudeteppe (eller tre)!
Kos deg videre med testing og forhåpentligvis avslapping og kos med familien!!
Ønsker deg ei nydelig jul!
Klem
Lise

Beth sa...

Dette er en lun og fin farge og jeg tror det blir kjempefint!
Men du vennen, har du ikke hørt om juleferie??
Du er jo som en energibundt!
I julen skal man bare kose seg og slappe av da, skjønner du...hehehe...

Juleklem!

fröken negativ sa...

Jeg tror det blir lunt og fint med nye vegger. Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Fint du ikke kjeder deg i jula da ihvertfall! :)

Bettum Villa sa...

Ser min metode (en vegg om gangen) er tatt i bruk :P. Veldig lurt nå som det snart er jul og man kan slappe av litt i mellom slagene. Min siste vegg i stua venter fremdeles på meg og det skal den få lov til å gjøre til ut på nyåret.
Jeg kan ærlig innrømme at jeg begynner å bli en smule lei av å male. Men på tross av det så hiver jeg meg ut i nye prosjekter støtt. Tror det feiler meg noe (som min mann pleier å si) ;).
Klem Madelén

Karin sa...

Hei,må nesten le litt,som jeg ofte gjør inne hos deg,jeg er ikke spydig altså.Men du skriver morsomt. Nei testing er ikke oppussing...hi,hi..Så flott soffan din er,med sånne andre puter i ryggen.Jeg savner min Ektorp,da jeg bodde alene hadde jeg en hvit eller blå,2- og 3 seter.Kunne variere fargen alt ettersom. Jeg savner min Ektorp...da jeg bodde alene.. det var tider det.Hadde jeg hatt den nå skulle jeg gjort akkurat som deg,bytta ut putene. Ble lekkert! Håper julefreden senker seg over deg og at du slapper av bittelitte grann da.God jul,klem fra Karin

LadyBurk sa...

Synes du er skikkelig flink:)
Kos deg i førjulstiden!

Anette Willemine sa...

Hi, hi, du da... finne på slikt helt tett opp til jul.
Jeg kan jo nå selv bare lene meg tilbake å la malekosten hvile... i minst 14 dager. ;)
Ha, ha, tror faktisk dette ikke er så lett å forstå for de rundt oss. Jeg tror det må finnes et oppussingsgen som bare noen av oss er født med. Og det kan vi jo ikke gjøre noe med...
Synes farven ser kjempefin ut så langt. Det er jo greit å ta det litt pø om pø. Herlighet; du vil vel ikke risikere å bli arbeidsledig i romjulen?

Ha noen fine dager før julen setter inn for fullt!

Klem,
AW

Fru Wilde sa...

Fy søren, sand er digg. Like fint hos deg som hos meg :P Kan ikke skjønne at jeg har bodd med chi så lenge, sand er bare vidunderlig. Ønsker deg og dine en fredelig julefeiring og et myye bedre nytt år!

Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...