onsdag 12. september 2012

Ønsker du deg marokkansk brudeteppe?


Det første som skjedde da jeg ankom Marokko var at hotmailen min ble stengt. Og tross flere henvendelser til Microsoft har jeg ikke fått den åpnet igjen. Det er visst vanskelig å tro på at jeg er meg, når jeg plutselig henvender meg fra Marokko. :(
Men nok om det! 


Da jeg solgte de siste brudeteppene mine var det flere som ønsket tepper, men som ikke fikk i den omgang. Jeg lovet da å se etter tepper til dem her i Marokko. Men uten tilgang til hotmailen min... ja, hvem var det som ønsket seg brudeteppe??? 
Evt. "brudepute???Nå skal jeg snart ta en reise for å kikke etter tepper og annen pynt til leiligheten her, og da ser jeg så gjerne etter ting til andre også. Så om du ønsker tepper eller puter... evt. annet (så lenge det kan sendes i posten/tas med i bagasjen når jeg besøker Norge)... kan du da sende meg en mail til min nye mail adresse annelinaustgulen@gmail.com?
Så sender jeg bilder og pris til dem som ønsker det. 
(Porto herfra er faktisk ikke dyrere enn fra Norge. :))


Klem

    

4 kommentarer:

ingjerd sa...

Å! disse teppene er bare så lekre. Kunne godt tenke meg et.

Hasigamas mamma sa...

Så koselig å høre fra deg! Blogger ikke noe særlig for tiden,så har ikke fått m meg innleggene dine fra marokko. Så kult at du har dratt, så misunnelig altså :-)
Teppe, ja, det ønsker jeg meg! Så jakt gjerne for meg ;-)
Kos deg videre!
Klem fea
Lise

Black Feathers sa...

Heisann du. ;)
He he ja blogglandia og bloggedamene er fantastiske som inspirasjons boost. Herlig. ;)
Nydelige tepper men jeg husker ikke om jeg har ønsket meg et sånt? Huff,jeg har litt teflon noen ganger. Blir spennende å se hva du får tak i. Kos deg i varmen. Ja for det er vel deilig å varmt hos deg?

Ha en flott kveld. ;)

Thistel sa...

Jeg vil gjerne ha et teppe. Hva koster de? :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...