lørdag 28. mai 2011

Jobbe ute, inne

Været her på vestlandet er ikke til å skryte av. Og nå var jeg rett og slett lei av å vente på utejobbevær, så da tok jeg like greit deler av hagen inn: 
Først til tørk under varmepumpen, og så var det frem med beisen. :)
Jeg trodde at det var en god ide å beise stolene i samme beis som plattingen ute, for den var jo så diskret i fargen. Vel, om det var innebeisingen som gjorde det, eller (mer sannsynlig) at det er annet treverk, stolen ble litt mer grå enn planlagt. Men pyttsann! Og det er jo mulig det trekker litt mer inn når det tørker. 


Helt praktisk og pent er det jo ikke å okkupere stuegulvet på denne måten, men må man så må man! Jeg har seriøse planer om å slappe litt av i hagen i sommer, så jeg MÅ for å få ting nok i orden til å kunne sitte i ro uten å gremmes over alt som ikke er gjort. ;) 

Jeg føler forøvrig at jeg overhodet ikke henger med i trenden i år, for jeg har slett ikke lyst på pallebord, pallesofa eller pallesolseng. Jeg liker den røffe industristilen, men akkurat pallemøbler blir litt i overkant for meg. Hva mener du om pallemøblene? 

Redigert: Fikk melding fra søte Trollmora at det ikke gikk å legge inn kommentarer hos meg. Det skal nå være i orden, etter å ha endret innstillingene. 
Så tusen takk til Trollmora for beskjed! Jeg trodde jeg hadde fornærmet samtlige med å ikke ønske meg pallemøbler. ;)

Ønsker alle en deilig helg!
Klem

       

4 kommentarer:

Trollmora sa...

hihihi.... se der ja :) Nå funker det vettu! Jeg liker pallemøbler jeg.... ute i alle fall... de inne-sofaene flere har er jeg ikke såååå begeistret for. Vi skulle lage pallesofa for å ha ute i år, men vi landet på den typiske skandinaviske hvite benken i stedet gitt :)

Er pallemøbler fint? Nei, det er det kanskje ikke... men genialt i sin opprinnelse er det! :) Syns jeg da :)

Chiline sa...

Haha ja hva gjør man ikke når været er dårlig og utejobbene må gjøres ;)
Gleder meg til å se hagemøblene ferdig beiset. Tror det blir fint jeg :)

Hmmm ang pallemøbler så er jeg litt i tvil. Syns noen slike "møbler" kan være stilig. Men vet ikke helt om jeg ville hatt det selv... kanskje på hytten... Men tror ikke jeg hadde gått til anskaffelse av det her hjemme.

Klemmer

Fruen sa...

Jeg ønsker meg heller ikke palle-møbler;)

Karna sa...

Er visst den eneste løsningen, for det var ikke mye sommer og sol her på Vestlandet....sukk...men det kommer vel tilbake får vi håpe, og da kan du nyte fine dager i nymalte møbler...det blir kjekt det!

Enig med deg, vil heller ikke ha pallemøbler, og paller har vi masse av, så hvis smaken din skal forandre seg får du gi en lyd, for paller kan du få av meg...ha ha ha


tusen takk for fine trøstende ord, det var ørebetennelse og øyebetennelse Oliver hadde også, og han ble ikke frisk han heller...

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...