onsdag 26. september 2012

Alt jeg skulle få tid til

Det var ikke måte på hva jeg skulle få tid til da jeg flyttet (midlertidig "kjære" NAV!!!!) til Marokko. Jeg skulle;
- Trene hver dag
- Pugge lesing med prinsen
- Pugge matte med prinsessen
- Generelt være en ja- mamma istedenfor en "vent litt til jeg får vasket av meg malingen"- mamma.
- Ta meg tid til å se hva jeg har i skapet istedenfor å dra på meg det som henger fremst.  
- Finne meg selv istedenfor å løpe fra meg selv.

Og ikke minst skulle jeg faktisk ha tid til å blogge. Det har jeg ikke hatt før, jeg har bare latet som. For så å måtte skynde meg ekstra med det jeg forsømte for å blogge. :P

Men nå...
Lekselesing med ungene rekker jeg, for den tiden er avsatt som hellig (!!!). 
Jeg er dessuten VELDIG flink til å trene, for der har jeg ikke noe valg ettersom jeg har satt Djengis- Khan på saken. I det minste en som er like målrettet og hensynsløs. :P
Men denne personen, som jeg i sin tid trodde jeg kunne temme ved å gifte meg med ham og sette to barn på ham (evt. var det kanskje omvendt ;)), er generelt veldig dyktig på å sørge for at jeg IKKE får tid til å gjøre alt JEG tenkte jeg skulle gjøre. Altså bortsett fra å trene. Noe som ifølge ham er det beste som finnes i livet. (Jeg er ennå ikke 100% overbevist!)Det er mange grunner til at ekteskapet vårt røk i første omgang, men at han har totaldominerende stopp- og startknapp, mens jeg har 5 gir (og også benytter 1- og 2- giret... til rolig akselerasjon, evt. nedbremsing), er trolig en faktor som kan vektlegges. 
I det siste har jeg derfor begynt å tenke på ham som en slik monsterbåt som rikfolk leker seg med, og til tider dreper seg med (ref. prinsesse Caroline av Monacos andre ektemann, Stefano Casiraghi); Det går syyyykt fort... og ellers ligger bare slike båter helt i ro i vente på å gå sykt fort igjen.
De duger liksom ikke til å daffe langsomt mellom holmene med, eller til å fiske noen tonn sild med, eller som stødig hav-traver med tung last.Om jeg var en båt er det akkurat det sistnevnte jeg ville ha vært. Et lasteskip som går stødig fra havn til havn på de store hav. 
Jeg går jevnt på. Stopper igrunnen bare når jeg må, men kan heller ikke skryte på meg noe racerfart. 
Derfor sier det seg selv at jeg stamper utålmodig når han har stopp- knappen inne, og det går heftige sjokk gjennom meg når han trykker "start" og speeder opp fra null til 100 på brøkdelen av et sekund. Overgangen blir for stor for min "motor". :S
"Kom igjen, kom igjen!!!" roper han, allerede før jeg har fått giret opp fra første- til andre- gir.
Og jeg kjenner jeg blir rød i toppen av at jeg utålmodig måtte vente for bare to minutter siden, mens JEG nå er for treg. *Grrrr*

Så hver dag forholder seg slik;
Jeg våkner og tenker "Ah... en deilig dag! Nå skal jeg bare strekke meg litt og så skal jeg...!"
Men før jeg har fått stukket meg det minste kommer "speedbåten" brasende.
"En ny deilig dag! Opp, opp, opp! Skal vi leke? Skal vi gå på stranden?? Skal vi reise inn til byen??? Skal vi besøke noen???? Skal vi trene????? Ja, selvsagt skal vi trene... kom igjen!!!!!"

Nå må det sies at han er såpass gentleman at han setter over kaffen til meg mens jeg forsøker å bråvåkne systemet med litt kaldt vann i ansiktet... MEN i det jeg har drukket tre slurker og begynner å virke står han allerede ved utgangsdøren og tripper. For på mystisk vis har han fått opp ungene, kledd på dem og stappet i dem frokost på den tiden det tok meg å trå ut av sengen, vaske meg litt og ta tre slurker kaffe.
Jeg kan SVERGE på at dette har tatt max ti minutter, men han insisterer... hver bidige gang... på at det har gått nesten en time siden han vekket meg.  
(Vekket meg forresten? Jeg var jo våken allerede... jeg ville bare strekke meg litt! ;))Ok jeg skal innrømme, jeg er ingen morgenfugl. Derfor kan det hende det er litt rusk i tidsperspektivet mitt om morgenen. ;)
Jeg kan gjerne gå jevnt på hele dagen (og det meste av natten), men av og til må maskineriet hvile... og for min del er tidlig morgen tiden for det. Dessuten, tidlig morgen kan for meg gjerne vare til over kl 1200... OM jeg får lov. (En sjelden gang!) For av en eller annen grunn har kroppen min bestemt seg for at å sovne dypt skal man ikke gjøre før kl 05- 06 om natten. Frem til det dupper jeg i beste fall i en urolig søvn, hvor jeg stadig våkner og tenker på hva jeg heller burde gjøre enn å sove. Og derfor har jeg som regel nettopp sovnet dypt og drømmeløst når resten av verden mener jeg burde stå opp. 

Dette er forsåvidt en akseptabel ting å forholde seg til når jeg mååå stå opp for å få unger på skolen og selv gå på jobb, men det er FRYYYYKTEEEELIIIIIG irriterende når jeg slett ikke mååå en dritt, og hvor ungene gjerne hadde sovet en time til de også, om ikke den turboneger (...araber!!!...) speedbåten hadde vært så FRYYYYKTEEEELIIIG irriterende morgenfrisk. :S Men så kl 1400... når jeg endelig er kommet opp i jevn marsjfart... DA skrur han av motoren fullstendig. Da skal det spises, og så skal vi sitte på ræven og prate rolig... og sitte på ræven, sitte på ræven, sitte på ræven... osv. Helt til motoren min igjen har sluknet helt, av ren kjedsomhet. Da trykker han PLUTSELIG på start- knappen igjen, og jeg har fire sekunder på meg til å sjokkstarte motoren, hive på meg uteklær og sko, og halse etter. 

Dette gjentar seg så, med pinlig nøyaktighet, kl 1800 (te!) og kl 2200 (middag/kveldsmat!).
Så regelmessig at jeg ennå lever i troen på at jeg skal få dette innprentet i mitt system også. 
Men det har til nå ikke skjedd... og det er godt mulig det aldri vil skje. For om jeg aldri så mye vet de nøyaktige tidspunktene for når han trykker inn "stopp", så varierer tidspunktet for ny bråstart fra gang til gang, og fra dag til dag. :S
Og så "baktung" av last som jeg er... det er bråstart jeg sliter mest med! Å stoppe opp klarer jeg da alltid. Om det er aldri så kjedelig...   

Og som dette ikke er nok ber han meg også om å legge meg når kl er 2400!!!! :P

- Ja ja... tenker du sikkert nå...
- Hvorfor i all verden lar hun denne fyren styre hverdagen da????

Tja... jo... om jeg skal være ærlig (og det skal man jo være!) så er jeg faktisk ikke sikker på om hverdagene hadde blitt noe bedre om jeg fikk styre dem. ;)
For her i Marokko har jeg jo ikke noe arbeid eller skole som holder meg i ørene. 
(Det er nemlig deres far som får dem avgårde til skolen hver dag.)
Antagelig hadde jeg sovet til over kl 1200, og synes det var fabelaktig at ungene kunne spasere over til farmor for å få frokost i helgene.    
Så hadde jeg antagelig gått glipp av det meste gøye som skjer i løpet av dagen, fordi jeg hadde tastet på datamaskinen eller lest i en bok. :P
Og til slutt hadde jeg sett på intetsigende filmer på TV til langt på natt. Jeg er nemlig veldig rutinert når jeg har rutiner, men jeg finnes ikke rutinert når det ikke er faste rutiner å forholde seg til. 
Jeg står dessuten på til jeg stuper når jeg har plenty å gjøre, men når jeg ikke har plenty å gjøre går jeg nærmest inn i en slags dvaletilstand. 
Og jeg er faktisk ikke sikker på om jeg liker slik dvaletilstand. 
Det er deilig en dag eller to... men så er det igrunnen bare kjedelig! ;)

Så derfor får racerbåten...reproduksonen av Djengis- Khan... turboneger- araberen... Osama Bin Light... eller hva jeg nå skal kalle ham... styre slik på. 
OG jeg jeg kan vel også innrømme at det, etter flere år ved roret alene, er ganske deilig at en annen styrer fart og retning. :)

Man kan vel si at jeg elsker å hate det... og evner å se ganske så humoristisk på både bråstartene- og - stoppene. :)
Og kanskje kanskje kan jeg med tiden lære "racerbåten" at det finnes mye mellom brå- start og - stopp? 
Jeg har riktig nok ikke mye håp om å lære ham å faktisk nyte mellomtingene, men jeg er i det minste ganske god på å sinke ham litt. Hehe
For det er sååå deilig å strekke seg litt på morgenen!!! :) Og sorry... det nytter ikke å prøve å få meg til å vaske meg, sminke meg og kle meg på fem minutter! Så jeg "vinner" uansett i det å bestemme fart når jeg "må".  ;)
Klem fra (utflagget lasteskip)

     


Racerbåten og hans "lekekamerater". :) 

39 kommentarer:

Black Feathers sa...

He he he, dette var fornøyelig lesning. Jeg kjenner til problemet bare motsatt. Kroppen min våkner aaltfor tidlig selv om jeg ikke vil det. Tenk å kunne sove til 12.... "Drømme"
Akk ja. ;) Håper du koser deg masse i varmen sammen med barn og trenings mannen. ;)
Ha en super dag.;)

Hege sa...

Ha ha ja du får sagt det. Herlig å følge deg:-)
Det høres ut som du har det ganske fint spør du meg;-) Mannen gjør alt av omsorg og kjærlighet, han tar godt vare på deg skjønner jeg! Nyt det og kos deg. Den morgenstrekken kan du jo ta som en kveldsstrekk istedet;-)

Hege

Norwaystyle sa...

Ha ha. Morsom lesing og sammenligning med båter.

Black Feathers sa...

Hi hi, ja du kan få litt "våknealtfortidlig" av meg så kan jeg få "sovelengeommorgenen" av deg. Det høres helt supert ut bortsett for at jeg sikkert hadde blitt sendt på sykehuset for å finne ut hva som var galt. Familien ville vel ha fått sjokk. ;)
Ha en super sen kveld, (for her kommer natta i ellvetiden uansett om jeg vil eller ikke. Kroppen skrur på natta modus og det er kul umulig å holde seg våken... Sukk.)
Klem Eline. ;)

Ran sa...

Ler meg ihjel. For å si det sånn: At du ikke har begrep om tid om morgenen er sannheten. Hvor mange ganger har ikke guttungen stått på døren min en lørdagsmorgen "for mamma sover" :-) Med verdens største dådyrøyne. Ja for "jeg sov jo også - helt til du vekket meg!!"

Kos deg masse. Du kommer til å takke han når du har fått kroppen din igjen. Så kommer nok sjelen etter :-)

PS! Ville ha kuttet ned litt på sitte på sofaen i timesvis midt i siestaen - ut og gå - så får du se om han blir med :-)

Savner deg på fjellet. Klem

parfums sa...

i love it ., so preety .
Parfum pas cher

Frøken Loppe sa...

Eit fantastisk innlegg!!!!!!!! :0)
Godt sagt!

Klem ib

Ashraf Ali sa...


نقل عفش بالرياض
شركة نقل عفش بالرياض
نقل اثاث
نقل اثاث بالرياض
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة تسليك بيارات
شركة تنظيف بيارات
تسليك بيارات
تنظيف بيارات
تنظيف وتسليك بيارات

Ashraf Ali sa...


شركة تنظيف خزانات
غسيل وتعقيم
تنظيف خزانات المياه
شركة تنظيف
شركة غسيل خزانات
تنظيف خزانات
تنظيف الخزانات
تنظيف خزانات المياه
شركة تنظيف
غسيل خزانات بالرياض
غسيل خزانات بالرياض
تنظيف خزانات بالرياض
شركة غسيل خزانات
غسيل وتعقيم خزانات
شركة عزل حمامات
شركة عزل الحمامات
عزل حمامات
عزل حمام
شركة عزل بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة عزل الحمامات بالرياض
عزل حمامات بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح بالرياض
عزل اسطح بالرياض
شركة عزل لاسطح
شركات عزل اسطح
شركة عزل بالرياض
شركة عزل بالرياض
شركة عزل
عزل الأسطح
شركة عزل سطح
شركة كشف تسرب المياه
كشف تسرب المياه
كشف تسربات المياه
كشف تسريب المياه
كشف تسرب المياه بالرياض
تسربات المياه بالرياض

Ashraf Ali sa...


تسرب المياه
تسرب المياه بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة عزل
شركة عزل مائي بالرياض
شركة عزل بالرياض
شركة عزل حراري
شركة عزل الخزانات
شركات عزل
شركة عزل بالدمام
شركات عزل مائي بالرياض
شركة عزل خزانات
شركة عزل خزانات المياه
شركة عزل بالرياض
شركة عزل الخزانات بالرياض
شركة عزل
عزل خزان
عزل خزانات المياه

Ashraf Ali sa...


عزل خزان
شركة عزل
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح بالرياض
شركات عزل اسطح
عزل اسطح
شركة عزل الأسطح
شركة عزل الاسطح
عزل الاسطح
عزل السطح
شركة عزل
شركة عزل
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض
مكافحة حشرات
شركات مكافحة الحشرات
شركة مكافحة
مكافحة الحشرات

Ashraf Ali sa...


شركات مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة عزل
شركة عزل
شركة عزل
شركة عزل
شركة مكافحة الفئران
شركة مكافحة فئران
شركات مكافحة فئران بالرياض
مكافحة الفئران
التخلص من الفئران
القضاء علي الفئران
شركة محاربة الفئران
شركة رش الفئران بالرياض
التخلص من الفأر
مكافحة الفأر
مكافحة الفئران بالرياض
شركات رش الفئران
مطاردة الفئران
شركة عزل

Ashraf Ali sa...


شركة مكافحة البق
مكافحة بق الفراش
شركة مكافحة البق
شركة مكافحة الباق
شركة رش بق الفراش
محاربة البق
مكافحة حشره الفراش البق
التخلص من البق
مطارة البق
شركة مكافحة النمل الأبيض
شركة مكافحة النمل الأبيض بالرياض
مكافحة النمل الأبيض
مكافحة النمل
رش النمل الأبيض

Ashraf Ali sa...


التخلص من النمل الأبيض
مكافحة النمل الأبيض بالرياض
شركة النمل الأبيض
التخلص من النمل
القضاء علي النمل الابيض
النمل الأبيض
حشرة النمل الأبيض
محاربة النمل الأبيض
شركات مكافحة النمل
التخلص من لنمل الأبيض
شركة رش مبيدات
شركة رش مبيدات بالرياض
شركات رش مبيد
رش مبيدات
افضل شركة رش مبيدات

Ashraf Ali sa...


شركةرش مبيدات
شركةرش مبيدات
رش مبيدات منزلية
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض
مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركات مكافحة الحشرات
شركة مكافحة حشرات
التخلص من الحشرات
افضل شركة لتخلص من الحشرات
شركة مكافحة حشرات
مكافحة حشرات منزلية
شركة مكافحة حشرات
شركة تنظيف بالرياض
تنظيف بالرياض
نظافة عامة
شركة تنظيف
شركة تنظيف مسابح
تنظيف مسابح

Ashraf Ali sa...


صيانة مسابح
تنظيف وصيانة مسابح
تعقيم مسابح
شركة مسابح

Ashraf Ali sa...


شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح
شركة كشف تسربات المياه
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة رش مبيدات
شركة مكافحة حشرات
شركة عزل اسطح
شركة عزل مائي
عزل حمامات
رش مبيدات
شركة عزل
عزل خزانات
شركة عزل
عزل مائي
شركات عزل بالرياض
مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات
مكافحة البق
مكافحة الصراصير
مكافحة البرص
رش مبيدات بالرياض
رش مبيدات حشرية
مكافحة النمل الابيض
شركة صراصير
رش النمل
شركة تنظيف خزانات
شركة تنظيف بالرياض
تنظيف
خزانات المياة

Ashraf Ali sa...


تعقيم خزانات المياه
تنظيف خزانات المياه بالرياض
تعقيم خزانات المياة
رش مبيدات
رش مبيدات بالرياض
رش مبيدات في الرياض
التخلص من الحشرات
التخلص من النمل
التخلص من البق
التخلص من الصراصير
التخلص من الحشرات المنزلية
مكافحة جميع انواع الحشرات
صراصير
تسربات المياه
تسريب المياه
تشركة تسرب المياة
تشركات تسرب المياه بالرياض
كشف
المياة
المياة
المياه
تسرب المياه في الجدار
تسرب المياه من السقف
تتسرب
اثاث
نقل اثاث
نقل اثاث بالرياض
نقل عفش
نقل اثاث بالرياض
تشركة نقل
شركات نقل بالرياض
نقل عفش واثاث
شركة عزل خزانات المياه
شركة غسيل خزانات المياه
شركة نظافة عامة
شركة نقل اثاث
شركة التقوي
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة غسيل خزانات خزانات المياه
شركة نقل اثاث

Ashraf Ali sa...


نقل اثاث بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تنظيف فلل وشقق بالرياض
رش مبيدات
شركة التقوي
مكافحة حشرات
عزل اسطح
شركة رش مبيدات بالرياض
تسرب المياه بالرياض
شركة عوازل حزانات المياه وعزل اسطح
شركة عزل
رش مبيدات بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة تسرب المياه
شركة مكافحة الفئران
شركة نقل اثاث
شركة نظافة شقق
شركة تنظيف خزانات المياه
شركة عزل خزانات المياه
مكافحة الحشرات
خدمات شركة التقوي
شركة غسيل خزانات
شركة كشف تسرب المياة
عزل
رش مبيد

Ashraf Ali sa...


رش مبيد
مكافحة حشرات
افضل شركات العزل
كشف تسربات المياة
شركة تنظيف خزانات المياة بالرياض
شركة نقل اثاث
نظافة عامة
التقوي للخدمات العامة
شركة عزل مائي
تسربات المياه
تخلص من جميع انواع الحشرات
عزل مائي وحراري
كشف تسرب المياه
شركة كشف تسرب المياه
شركة عزل اسطح
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة الصراصير
شركة مكافحة النمل
شركة عزل حمامات
شركة تسريب المياة
خدمات شركة التقوي
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح
شركة كشف تسربات المياه
شركة كشف تسربات المياه بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة رش مبيدات بالرياض
شركة رش مبيدات
شركة مكافحة حشرات
شركة عزل اسطح
شركة عزل مائي
شركة عزل حمامات
شركة رش مبيدات
شركة عزل خزانات المياه
شركة غسيل خزانات المياه
شركة نظافة عامة
شركة نقل اثاث
شركة التقوي
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة غسيل خزانات خزانات المياه
شركة نقل اثاث
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تنظيف فلل وشقق بالرياض
رش مبيدات
شركة التقوي
مكافحة حشرات
شركةعزل اسطح
شركة رش مبيدات بالرياض
تسرب المياة بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة عوازل حزانات المياة وعزل اسطح
شركة عزل
رش مبيدات بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة تسرب المياة
شركة مكافحة الفئران
شركة نقل اثاث
شركة نظافة شقق
شركة تنظيف خزانات المياة
شركة عزل خزانات المياه
مكافحة الحشرات
خدمات شركة التقوي
شركة غسيل خزانات
شركة كشف تسرب المياة
عزل
رش مبيد
مكافحة حشرات
افضل شركات العزل
كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات المياه بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة نقل اثاث
نظافة عامة
التقوي للخدمات العامة
شركة عزل مائي
تسربات المياه
تخلص من جميع انواع الحشرات
عزل مائي وحراري
كشف تسرب المياه
خدمات شركة التقوي
تنظيف خزانات
غسيل خزانات المياه
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات
عوازل مائية
افضل شركات العزل
شركة عزل بالرياض
عزل حمامات
عزل اسطح
تنظيف خزانات
غسيل وتعقيم خزانات المياه
تنظيف خزانات

Ashraf Ali sa...


شركات تنظيف بالرياض
غسيل خزانات بالرياض
نظافة عامة بالرياض
تنظيف خزانات
نظافة عامة للمنازل
نظافة عامة للمنازل
شركة تنظيف بالرياض
تنظيف فلل بالرياض
تنظيف خزانات المياه
شركة تنظيف
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة حشرات
شركة كشف تسريب المياه
شركة كشف تسريب المياه بالرياض
شركة كشف تسريب المياه بالدمام
كشف تسريب المياه بالخرج
كشف تسريب المياه
شركة كشف تسريب المياه
كشف تسربات المياه
شركة كشف تسريب المياه
مؤسسة كشف تسريب المياه
تسربات المياه بالدمام

Ashraf Ali sa...


مكافحة الصراصير بالرياض
مكافحة النمل الابيض
رش مبيدات حشرية بالرياض
مكافحة حشرات
شركة رش مبيد
مكافحة حشرات
مكافحة النمل والصراصير
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
نقل اثاث
نقل عفش
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة نقل عفش
عزل اسطح
عزل حمامات
شركة عزل مائي
شركات عزل بالرياض
شركة عزل خزانات
عزل حراري

Ashraf Ali sa...


عزل مائي وحراري
عزل مائي وحراري
عزل خزانات
عزل خزانات بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة عزل خزانات المياه
شركة عزل مسابح
شركة عوازل مائية
كشف تسربات المياه
كشف تسريب المياه
شركة كشف تسربات المياه
شركات كشف تسربات المياه
مشكلة تسريب المياه
مشاكل تسربات المياه
كشف تسربات المياه
شركة كشف تسربات المياه
كشف تسربات المياه
تسربات المياه
تسرب المياه بالرياض
مؤسسة كشف تسريب المياه
تسريب المياه
شركة تنظيف خزانات المياة
شركة عزل مائي

Ashraf Ali sa...


شركات العزل
عزل حمامات
شركة عوازل
شركة عزل بالرياض
تسريب المياة
كشف تسرب المياة
شركة كشف تسرب المياة
تسربات المياة
كشف تسرب المياة بالرياض
تنظيف خزانات
افضل شركة لتنظيف خزانات المياة
غسيل خزانات المياة بالرياض
غسيل خزانات المياة
تنظيف خزانات المياة بالرياض
شركة عزل حمامات
شركة عزل خزانات المياة
شركة عزل
شركة عوازل بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة عزل حماما وخزانات
مكافحة حشرات
مكافحة النمل

Ashraf Ali sa...


مكافحة الصراصير
شركة مكافحة حشرات
كشف تسرب المياة
تسريب المياة
شركة عزل
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة عزل اسطح
عزل خزانات المياة
عزل مائي
شركة عز ل
تسربات المياة
كشف تسريب المياه
شركة كشف تسرب المياة
شركة تسريب المياه
تنظيف خزانات المياه
غسيل خزانات المياة بالرياض
شركة تنظيف خزانات
شركة غسيل وتعقيم خزانات
مكافحة حشرات
رش مبيدات بالرياض
مكافحة الصراصير

Ashraf Ali sa...


رش مبيد
رش مبيدات
مكافحة النمل
شركة تنظيف
تنظيف فلل
تنظيف شقق بالرياض
شركة مكافحة حشرات
مكافحة النمل بالرياض
مكافحة الفئران
رش مبيدات
مكافحة جميع انواع الحشرات
القضاء علي الصراصير
شركات عزل بالرياض
شركات عزل بالرياض
عزل مائي
شركة تسربات المياة بالرياض
مؤسسة كشف تسرب المياه
شركات تسريب المياه
كشف تسرب المياة بالرياض
شركات كشف تسرب المياة بالرياض
عوازل مائية
افضل شركات العزل بالرياض
عزل خزانات المياة
عزل اسطح
عزل حمامات وخزانات المياه
مؤسسة عوازل
عزل
شركات تسرب المياه
تسرب المياه
تسربات المياة
مكافحة حشرات
شركة عزل اسطح
عزل خزانات
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح
شركة عزل حمامات
شركة عزل

Ashraf Ali sa...


شركة عزل
شركة عوازل بالرياض
شركة عزل خزانات
عزل مائي
عزل
تسرب المياه
كشف تسرب المياه
عزل مائي
غسيل خزانات
تنظيف خزانات
غسيل وتنظيف خزانات
رش مبيدات
مكافحة حشرات
تسربات المياة
نقل اثاث بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف بيوت بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض
شركة تسليك مجاري بالرياض
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تخزين عفش بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض
شركة مكافحة نمل ابيض بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف مدارس بالرياض
شركة تنظيف شركات بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة عزل
شركة عوازل بالرياض
شركة عزل خزانات
عزل مائي
عزل
تسرب المياه
كشف تسرب المياه
عزل مائي
غسيل خزانات
تنظيف خزانات
غسيل وتنظيف خزانات
رش مبيدات
مكافحة حشرات
تسربات المياة
نقل اثاث بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف بيوت بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض
شركة تسليك مجاري بالرياض
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تخزين عفش بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض
شركة مكافحة نمل ابيض بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف مدارس بالرياض
شركة تنظيف شركات بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركةعزل اسطح بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة عزل حمامات
شركة نقل اثاث
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة نظافة عامة بالرياض
شركة كشف تسرب المياه
شركة جلي بلاط
شركة عزل حزانات المياه
شركة رش مبيدات
شركة عزل مائي
شركة تنظيف بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة نظافة عامة

Ashraf Ali sa...


شركة نقل اثاث بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تخزين اثاث
شركة تنظيف فلل وقصور
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات المياه
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض

Ashraf Ali sa...


شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة غسيل خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات المياه
شركة عزل اسطح
شركة عزل حمامات
شركة عزل اسطح
شركة عزل مائي
شركة رش مبيد
شركة مكافحة فئران بالرياض
شركة رش مبيدات حشرية
شركة جلي بلاط
شركة نظافة
شركة مكافحة النمل
شركة مكافحة البق
شركة نقل عفش بالرياض
شركة نقل اثاث
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح

Ashraf Ali sa...


شركة عزل حمامات
شركة كشف تسرب المياة
أفضل شركة كشف تسربات المياه

عزل حمامات وخزانات المياه
شركة خدمات
تسليك بيارات
تنظيف مجالس
تسريب المياه
تنظيف خزانات
تنظيف فلل
رش مبيدات
شركة عزل مائي
مكافحة حشرات
نقل اثاث
تنظيف منازل بالرياض
تنظيف شقق
شركة تنظيف بالرياض والخرج
تنظيف مدارس

Ashraf Ali sa...


تنظيف شقق وفلل
شركات تنظيف بالرياض
تنظيف عماير
تنظيف خزانات
شركات تنظيف بالرياض
تنظيف مجالس
تنظيف موكيت
تنظيف سجاد
تسرب المياه

شركة تنظيف

شركة رش مبيدات
شركة عزل بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة مكافحة حشرات
شركة تسربات المياه

[url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/zl-alasth---zl-alkhzanat---zl-alhmamat---zl-almsabh]شركة عزل اسطح[/url]
[url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/kshf-tsrbat-almyate-bdwn-tksyr]شركة كشف تسربات المياه[/url]
[url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/ghsyl-alkhzanat-m-alzl-waltqym]شركة تنظيف خزانات المياة[/url]

Anonym sa...

Very good Article
Best Oracle SOA Online Training institute From Hyderbad,india

Anonym sa...

Abinitio Online Education

Android Online Education

Application Packaging Online Education

App-V Online Education

MSBI Online Education

Oracle 11g RAC Online Education

Oracle DBA Online Education

Oracle SOA Online Education

SAP Bw Hana Online Education

SAP Fico Online Education

SAP SD Online Education

SQL Server 2012 DBA Online Education

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...