onsdag 26. september 2012

Alt jeg skulle få tid til

Det var ikke måte på hva jeg skulle få tid til da jeg flyttet (midlertidig "kjære" NAV!!!!) til Marokko. Jeg skulle;
- Trene hver dag
- Pugge lesing med prinsen
- Pugge matte med prinsessen
- Generelt være en ja- mamma istedenfor en "vent litt til jeg får vasket av meg malingen"- mamma.
- Ta meg tid til å se hva jeg har i skapet istedenfor å dra på meg det som henger fremst.  
- Finne meg selv istedenfor å løpe fra meg selv.

Og ikke minst skulle jeg faktisk ha tid til å blogge. Det har jeg ikke hatt før, jeg har bare latet som. For så å måtte skynde meg ekstra med det jeg forsømte for å blogge. :P

Men nå...
Lekselesing med ungene rekker jeg, for den tiden er avsatt som hellig (!!!). 
Jeg er dessuten VELDIG flink til å trene, for der har jeg ikke noe valg ettersom jeg har satt Djengis- Khan på saken. I det minste en som er like målrettet og hensynsløs. :P
Men denne personen, som jeg i sin tid trodde jeg kunne temme ved å gifte meg med ham og sette to barn på ham (evt. var det kanskje omvendt ;)), er generelt veldig dyktig på å sørge for at jeg IKKE får tid til å gjøre alt JEG tenkte jeg skulle gjøre. Altså bortsett fra å trene. Noe som ifølge ham er det beste som finnes i livet. (Jeg er ennå ikke 100% overbevist!)



Det er mange grunner til at ekteskapet vårt røk i første omgang, men at han har totaldominerende stopp- og startknapp, mens jeg har 5 gir (og også benytter 1- og 2- giret... til rolig akselerasjon, evt. nedbremsing), er trolig en faktor som kan vektlegges. 
I det siste har jeg derfor begynt å tenke på ham som en slik monsterbåt som rikfolk leker seg med, og til tider dreper seg med (ref. prinsesse Caroline av Monacos andre ektemann, Stefano Casiraghi); Det går syyyykt fort... og ellers ligger bare slike båter helt i ro i vente på å gå sykt fort igjen.
De duger liksom ikke til å daffe langsomt mellom holmene med, eller til å fiske noen tonn sild med, eller som stødig hav-traver med tung last.



Om jeg var en båt er det akkurat det sistnevnte jeg ville ha vært. Et lasteskip som går stødig fra havn til havn på de store hav. 
Jeg går jevnt på. Stopper igrunnen bare når jeg må, men kan heller ikke skryte på meg noe racerfart. 
Derfor sier det seg selv at jeg stamper utålmodig når han har stopp- knappen inne, og det går heftige sjokk gjennom meg når han trykker "start" og speeder opp fra null til 100 på brøkdelen av et sekund. Overgangen blir for stor for min "motor". :S
"Kom igjen, kom igjen!!!" roper han, allerede før jeg har fått giret opp fra første- til andre- gir.
Og jeg kjenner jeg blir rød i toppen av at jeg utålmodig måtte vente for bare to minutter siden, mens JEG nå er for treg. *Grrrr*

Så hver dag forholder seg slik;
Jeg våkner og tenker "Ah... en deilig dag! Nå skal jeg bare strekke meg litt og så skal jeg...!"
Men før jeg har fått stukket meg det minste kommer "speedbåten" brasende.
"En ny deilig dag! Opp, opp, opp! Skal vi leke? Skal vi gå på stranden?? Skal vi reise inn til byen??? Skal vi besøke noen???? Skal vi trene????? Ja, selvsagt skal vi trene... kom igjen!!!!!"

Nå må det sies at han er såpass gentleman at han setter over kaffen til meg mens jeg forsøker å bråvåkne systemet med litt kaldt vann i ansiktet... MEN i det jeg har drukket tre slurker og begynner å virke står han allerede ved utgangsdøren og tripper. For på mystisk vis har han fått opp ungene, kledd på dem og stappet i dem frokost på den tiden det tok meg å trå ut av sengen, vaske meg litt og ta tre slurker kaffe.
Jeg kan SVERGE på at dette har tatt max ti minutter, men han insisterer... hver bidige gang... på at det har gått nesten en time siden han vekket meg.  
(Vekket meg forresten? Jeg var jo våken allerede... jeg ville bare strekke meg litt! ;))



Ok jeg skal innrømme, jeg er ingen morgenfugl. Derfor kan det hende det er litt rusk i tidsperspektivet mitt om morgenen. ;)
Jeg kan gjerne gå jevnt på hele dagen (og det meste av natten), men av og til må maskineriet hvile... og for min del er tidlig morgen tiden for det. Dessuten, tidlig morgen kan for meg gjerne vare til over kl 1200... OM jeg får lov. (En sjelden gang!) For av en eller annen grunn har kroppen min bestemt seg for at å sovne dypt skal man ikke gjøre før kl 05- 06 om natten. Frem til det dupper jeg i beste fall i en urolig søvn, hvor jeg stadig våkner og tenker på hva jeg heller burde gjøre enn å sove. Og derfor har jeg som regel nettopp sovnet dypt og drømmeløst når resten av verden mener jeg burde stå opp. 

Dette er forsåvidt en akseptabel ting å forholde seg til når jeg mååå stå opp for å få unger på skolen og selv gå på jobb, men det er FRYYYYKTEEEELIIIIIG irriterende når jeg slett ikke mååå en dritt, og hvor ungene gjerne hadde sovet en time til de også, om ikke den turboneger (...araber!!!...) speedbåten hadde vært så FRYYYYKTEEEELIIIG irriterende morgenfrisk. :S 



Men så kl 1400... når jeg endelig er kommet opp i jevn marsjfart... DA skrur han av motoren fullstendig. Da skal det spises, og så skal vi sitte på ræven og prate rolig... og sitte på ræven, sitte på ræven, sitte på ræven... osv. Helt til motoren min igjen har sluknet helt, av ren kjedsomhet. Da trykker han PLUTSELIG på start- knappen igjen, og jeg har fire sekunder på meg til å sjokkstarte motoren, hive på meg uteklær og sko, og halse etter. 

Dette gjentar seg så, med pinlig nøyaktighet, kl 1800 (te!) og kl 2200 (middag/kveldsmat!).
Så regelmessig at jeg ennå lever i troen på at jeg skal få dette innprentet i mitt system også. 
Men det har til nå ikke skjedd... og det er godt mulig det aldri vil skje. For om jeg aldri så mye vet de nøyaktige tidspunktene for når han trykker inn "stopp", så varierer tidspunktet for ny bråstart fra gang til gang, og fra dag til dag. :S
Og så "baktung" av last som jeg er... det er bråstart jeg sliter mest med! Å stoppe opp klarer jeg da alltid. Om det er aldri så kjedelig...   

Og som dette ikke er nok ber han meg også om å legge meg når kl er 2400!!!! :P

- Ja ja... tenker du sikkert nå...
- Hvorfor i all verden lar hun denne fyren styre hverdagen da????

Tja... jo... om jeg skal være ærlig (og det skal man jo være!) så er jeg faktisk ikke sikker på om hverdagene hadde blitt noe bedre om jeg fikk styre dem. ;)
For her i Marokko har jeg jo ikke noe arbeid eller skole som holder meg i ørene. 
(Det er nemlig deres far som får dem avgårde til skolen hver dag.)
Antagelig hadde jeg sovet til over kl 1200, og synes det var fabelaktig at ungene kunne spasere over til farmor for å få frokost i helgene.    
Så hadde jeg antagelig gått glipp av det meste gøye som skjer i løpet av dagen, fordi jeg hadde tastet på datamaskinen eller lest i en bok. :P
Og til slutt hadde jeg sett på intetsigende filmer på TV til langt på natt. 



Jeg er nemlig veldig rutinert når jeg har rutiner, men jeg finnes ikke rutinert når det ikke er faste rutiner å forholde seg til. 
Jeg står dessuten på til jeg stuper når jeg har plenty å gjøre, men når jeg ikke har plenty å gjøre går jeg nærmest inn i en slags dvaletilstand. 
Og jeg er faktisk ikke sikker på om jeg liker slik dvaletilstand. 
Det er deilig en dag eller to... men så er det igrunnen bare kjedelig! ;)

Så derfor får racerbåten...reproduksonen av Djengis- Khan... turboneger- araberen... Osama Bin Light... eller hva jeg nå skal kalle ham... styre slik på. 
OG jeg jeg kan vel også innrømme at det, etter flere år ved roret alene, er ganske deilig at en annen styrer fart og retning. :)

Man kan vel si at jeg elsker å hate det... og evner å se ganske så humoristisk på både bråstartene- og - stoppene. :)
Og kanskje kanskje kan jeg med tiden lære "racerbåten" at det finnes mye mellom brå- start og - stopp? 
Jeg har riktig nok ikke mye håp om å lære ham å faktisk nyte mellomtingene, men jeg er i det minste ganske god på å sinke ham litt. Hehe
For det er sååå deilig å strekke seg litt på morgenen!!! :) Og sorry... det nytter ikke å prøve å få meg til å vaske meg, sminke meg og kle meg på fem minutter! Så jeg "vinner" uansett i det å bestemme fart når jeg "må".  ;)




Klem fra (utflagget lasteskip)

     


Racerbåten og hans "lekekamerater". :) 

81 kommentarer:

Black Feathers sa...

He he he, dette var fornøyelig lesning. Jeg kjenner til problemet bare motsatt. Kroppen min våkner aaltfor tidlig selv om jeg ikke vil det. Tenk å kunne sove til 12.... "Drømme"
Akk ja. ;) Håper du koser deg masse i varmen sammen med barn og trenings mannen. ;)
Ha en super dag.;)

Hege sa...

Ha ha ja du får sagt det. Herlig å følge deg:-)
Det høres ut som du har det ganske fint spør du meg;-) Mannen gjør alt av omsorg og kjærlighet, han tar godt vare på deg skjønner jeg! Nyt det og kos deg. Den morgenstrekken kan du jo ta som en kveldsstrekk istedet;-)

Hege

Norwaystyle sa...

Ha ha. Morsom lesing og sammenligning med båter.

Black Feathers sa...

Hi hi, ja du kan få litt "våknealtfortidlig" av meg så kan jeg få "sovelengeommorgenen" av deg. Det høres helt supert ut bortsett for at jeg sikkert hadde blitt sendt på sykehuset for å finne ut hva som var galt. Familien ville vel ha fått sjokk. ;)
Ha en super sen kveld, (for her kommer natta i ellvetiden uansett om jeg vil eller ikke. Kroppen skrur på natta modus og det er kul umulig å holde seg våken... Sukk.)
Klem Eline. ;)

Ran sa...

Ler meg ihjel. For å si det sånn: At du ikke har begrep om tid om morgenen er sannheten. Hvor mange ganger har ikke guttungen stått på døren min en lørdagsmorgen "for mamma sover" :-) Med verdens største dådyrøyne. Ja for "jeg sov jo også - helt til du vekket meg!!"

Kos deg masse. Du kommer til å takke han når du har fått kroppen din igjen. Så kommer nok sjelen etter :-)

PS! Ville ha kuttet ned litt på sitte på sofaen i timesvis midt i siestaen - ut og gå - så får du se om han blir med :-)

Savner deg på fjellet. Klem

parfums sa...

i love it ., so preety .
Parfum pas cher

Frøken Loppe sa...

Eit fantastisk innlegg!!!!!!!! :0)
Godt sagt!

Klem ib

مسوق الكتروني sa...


شركة عزل الحمامات بالرياض
عزل حمامات بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح بالرياض
عزل اسطح بالرياض
شركة عزل لاسطح
شركات عزل اسطح
شركة عزل بالرياض
شركة عزل بالرياض
شركة عزل
عزل الأسطح
شركة عزل سطح
شركة كشف تسرب المياه
كشف تسرب المياه
كشف تسربات المياه
كشف تسريب المياه
كشف تسرب المياه بالرياض
تسربات المياه بالرياض

مسوق الكتروني sa...


شركات مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة عزل
شركة عزل
شركة عزل
شركة عزل
شركة مكافحة الفئران
شركة مكافحة فئران
شركات مكافحة فئران بالرياض
مكافحة الفئران
التخلص من الفئران
القضاء علي الفئران
شركة محاربة الفئران
شركة رش الفئران بالرياض
التخلص من الفأر
مكافحة الفأر
مكافحة الفئران بالرياض
شركات رش الفئران
مطاردة الفئران
شركة عزل

مسوق الكتروني sa...


شركة مكافحة البق
مكافحة بق الفراش
شركة مكافحة البق
شركة مكافحة الباق
شركة رش بق الفراش
محاربة البق
مكافحة حشره الفراش البق
التخلص من البق
مطارة البق
شركة مكافحة النمل الأبيض
شركة مكافحة النمل الأبيض بالرياض
مكافحة النمل الأبيض
مكافحة النمل
رش النمل الأبيض

مسوق الكتروني sa...


التخلص من النمل الأبيض
مكافحة النمل الأبيض بالرياض
شركة النمل الأبيض
التخلص من النمل
القضاء علي النمل الابيض
النمل الأبيض
حشرة النمل الأبيض
محاربة النمل الأبيض
شركات مكافحة النمل
التخلص من لنمل الأبيض
شركة رش مبيدات
شركة رش مبيدات بالرياض
شركات رش مبيد
رش مبيدات
افضل شركة رش مبيدات

مسوق الكتروني sa...


شركةرش مبيدات
شركةرش مبيدات
رش مبيدات منزلية
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض
مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركات مكافحة الحشرات
شركة مكافحة حشرات
التخلص من الحشرات
افضل شركة لتخلص من الحشرات
شركة مكافحة حشرات
مكافحة حشرات منزلية
شركة مكافحة حشرات
شركة تنظيف بالرياض
تنظيف بالرياض
نظافة عامة
شركة تنظيف
شركة تنظيف مسابح
تنظيف مسابح

مسوق الكتروني sa...


صيانة مسابح
تنظيف وصيانة مسابح
تعقيم مسابح
شركة مسابح

مسوق الكتروني sa...


شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح
شركة كشف تسربات المياه
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة رش مبيدات
شركة مكافحة حشرات
شركة عزل اسطح
شركة عزل مائي
عزل حمامات
رش مبيدات
شركة عزل
عزل خزانات
شركة عزل
عزل مائي
شركات عزل بالرياض
مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات
مكافحة البق
مكافحة الصراصير
مكافحة البرص
رش مبيدات بالرياض
رش مبيدات حشرية
مكافحة النمل الابيض
شركة صراصير
رش النمل
شركة تنظيف خزانات
شركة تنظيف بالرياض
تنظيف
خزانات المياة

مسوق الكتروني sa...


تعقيم خزانات المياه
تنظيف خزانات المياه بالرياض
تعقيم خزانات المياة
رش مبيدات
رش مبيدات بالرياض
رش مبيدات في الرياض
التخلص من الحشرات
التخلص من النمل
التخلص من البق
التخلص من الصراصير
التخلص من الحشرات المنزلية
مكافحة جميع انواع الحشرات
صراصير
تسربات المياه
تسريب المياه
تشركة تسرب المياة
تشركات تسرب المياه بالرياض
كشف
المياة
المياة
المياه
تسرب المياه في الجدار
تسرب المياه من السقف
تتسرب
اثاث
نقل اثاث
نقل اثاث بالرياض
نقل عفش
نقل اثاث بالرياض
تشركة نقل
شركات نقل بالرياض
نقل عفش واثاث
شركة عزل خزانات المياه
شركة غسيل خزانات المياه
شركة نظافة عامة
شركة نقل اثاث
شركة التقوي
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة غسيل خزانات خزانات المياه
شركة نقل اثاث

مسوق الكتروني sa...


رش مبيد
مكافحة حشرات
افضل شركات العزل
كشف تسربات المياة
شركة تنظيف خزانات المياة بالرياض
شركة نقل اثاث
نظافة عامة
التقوي للخدمات العامة
شركة عزل مائي
تسربات المياه
تخلص من جميع انواع الحشرات
عزل مائي وحراري
كشف تسرب المياه
شركة كشف تسرب المياه
شركة عزل اسطح
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة الصراصير
شركة مكافحة النمل
شركة عزل حمامات
شركة تسريب المياة
خدمات شركة التقوي
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح
شركة كشف تسربات المياه
شركة كشف تسربات المياه بالرياض

مسوق الكتروني sa...


شركة رش مبيدات بالرياض
شركة رش مبيدات
شركة مكافحة حشرات
شركة عزل اسطح
شركة عزل مائي
شركة عزل حمامات
شركة رش مبيدات
شركة عزل خزانات المياه
شركة غسيل خزانات المياه
شركة نظافة عامة
شركة نقل اثاث
شركة التقوي
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة غسيل خزانات خزانات المياه
شركة نقل اثاث
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تنظيف فلل وشقق بالرياض
رش مبيدات
شركة التقوي
مكافحة حشرات
شركةعزل اسطح
شركة رش مبيدات بالرياض
تسرب المياة بالرياض

مسوق الكتروني sa...


مكافحة الصراصير بالرياض
مكافحة النمل الابيض
رش مبيدات حشرية بالرياض
مكافحة حشرات
شركة رش مبيد
مكافحة حشرات
مكافحة النمل والصراصير
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
نقل اثاث
نقل عفش
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة نقل عفش
عزل اسطح
عزل حمامات
شركة عزل مائي
شركات عزل بالرياض
شركة عزل خزانات
عزل حراري

مسوق الكتروني sa...


عزل مائي وحراري
عزل مائي وحراري
عزل خزانات
عزل خزانات بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة عزل خزانات المياه
شركة عزل مسابح
شركة عوازل مائية
كشف تسربات المياه
كشف تسريب المياه
شركة كشف تسربات المياه
شركات كشف تسربات المياه
مشكلة تسريب المياه
مشاكل تسربات المياه
كشف تسربات المياه
شركة كشف تسربات المياه
كشف تسربات المياه
تسربات المياه
تسرب المياه بالرياض
مؤسسة كشف تسريب المياه
تسريب المياه
شركة تنظيف خزانات المياة
شركة عزل مائي

مسوق الكتروني sa...


شركات العزل
عزل حمامات
شركة عوازل
شركة عزل بالرياض
تسريب المياة
كشف تسرب المياة
شركة كشف تسرب المياة
تسربات المياة
كشف تسرب المياة بالرياض
تنظيف خزانات
افضل شركة لتنظيف خزانات المياة
غسيل خزانات المياة بالرياض
غسيل خزانات المياة
تنظيف خزانات المياة بالرياض
شركة عزل حمامات
شركة عزل خزانات المياة
شركة عزل
شركة عوازل بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة عزل حماما وخزانات
مكافحة حشرات
مكافحة النمل

مسوق الكتروني sa...


رش مبيد
رش مبيدات
مكافحة النمل
شركة تنظيف
تنظيف فلل
تنظيف شقق بالرياض
شركة مكافحة حشرات
مكافحة النمل بالرياض
مكافحة الفئران
رش مبيدات
مكافحة جميع انواع الحشرات
القضاء علي الصراصير
شركات عزل بالرياض
شركات عزل بالرياض
عزل مائي
شركة تسربات المياة بالرياض
مؤسسة كشف تسرب المياه
شركات تسريب المياه
كشف تسرب المياة بالرياض
شركات كشف تسرب المياة بالرياض
عوازل مائية
افضل شركات العزل بالرياض
عزل خزانات المياة
عزل اسطح
عزل حمامات وخزانات المياه
مؤسسة عوازل
عزل
شركات تسرب المياه
تسرب المياه
تسربات المياة
مكافحة حشرات
شركة عزل اسطح
عزل خزانات
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح
شركة عزل حمامات
شركة عزل

مسوق الكتروني sa...


شركة عزل
شركة عوازل بالرياض
شركة عزل خزانات
عزل مائي
عزل
تسرب المياه
كشف تسرب المياه
عزل مائي
غسيل خزانات
تنظيف خزانات
غسيل وتنظيف خزانات
رش مبيدات
مكافحة حشرات
تسربات المياة
نقل اثاث بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف بيوت بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض
شركة تسليك مجاري بالرياض
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تخزين عفش بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض
شركة مكافحة نمل ابيض بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف مدارس بالرياض
شركة تنظيف شركات بالرياض

مسوق الكتروني sa...


شركة عزل
شركة عوازل بالرياض
شركة عزل خزانات
عزل مائي
عزل
تسرب المياه
كشف تسرب المياه
عزل مائي
غسيل خزانات
تنظيف خزانات
غسيل وتنظيف خزانات
رش مبيدات
مكافحة حشرات
تسربات المياة
نقل اثاث بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف بيوت بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض
شركة تسليك مجاري بالرياض
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تخزين عفش بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض
شركة مكافحة نمل ابيض بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف مدارس بالرياض
شركة تنظيف شركات بالرياض

مسوق الكتروني sa...


شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركةعزل اسطح بالرياض
شركة عزل اسطح
شركة عزل حمامات
شركة نقل اثاث
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة نظافة عامة بالرياض
شركة كشف تسرب المياه
شركة جلي بلاط
شركة عزل حزانات المياه
شركة رش مبيدات
شركة عزل مائي
شركة تنظيف بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة نظافة عامة

مسوق الكتروني sa...


شركة نقل اثاث بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تخزين اثاث
شركة تنظيف فلل وقصور
شركة كشف تسربات المياه
شركة تنظيف خزانات المياه
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض

مسوق الكتروني sa...


شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة غسيل خزانات بالرياض
شركة عزل خزانات المياه
شركة عزل اسطح
شركة عزل حمامات
شركة عزل اسطح
شركة عزل مائي
شركة رش مبيد
شركة مكافحة فئران بالرياض
شركة رش مبيدات حشرية
شركة جلي بلاط
شركة نظافة
شركة مكافحة النمل
شركة مكافحة البق
شركة نقل عفش بالرياض
شركة نقل اثاث
شركة عزل اسطح
شركة عزل اسطح

مسوق الكتروني sa...


شركة عزل حمامات
شركة كشف تسرب المياة
أفضل شركة كشف تسربات المياه

عزل حمامات وخزانات المياه
شركة خدمات
تسليك بيارات
تنظيف مجالس
تسريب المياه
تنظيف خزانات
تنظيف فلل
رش مبيدات
شركة عزل مائي
مكافحة حشرات
نقل اثاث
تنظيف منازل بالرياض
تنظيف شقق
شركة تنظيف بالرياض والخرج
تنظيف مدارس

مسوق الكتروني sa...


تنظيف شقق وفلل
شركات تنظيف بالرياض
تنظيف عماير
تنظيف خزانات
شركات تنظيف بالرياض
تنظيف مجالس
تنظيف موكيت
تنظيف سجاد
تسرب المياه

شركة تنظيف

شركة رش مبيدات
شركة عزل بالرياض
شركة كشف تسربات المياه
شركة مكافحة حشرات
شركة تسربات المياه

[url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/zl-alasth---zl-alkhzanat---zl-alhmamat---zl-almsabh]شركة عزل اسطح[/url]
[url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/kshf-tsrbat-almyate-bdwn-tksyr]شركة كشف تسربات المياه[/url]
[url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/ghsyl-alkhzanat-m-alzl-waltqym]شركة تنظيف خزانات المياة[/url]

Anonym sa...

Very good Article
Best Oracle SOA Online Training institute From Hyderbad,india

Anonym sa...

Abinitio Online Education

Android Online Education

Application Packaging Online Education

App-V Online Education

MSBI Online Education

Oracle 11g RAC Online Education

Oracle DBA Online Education

Oracle SOA Online Education

SAP Bw Hana Online Education

SAP Fico Online Education

SAP SD Online Education

SQL Server 2012 DBA Online Education

Jamess sa...

QuickBooks Enterprise software error free, contact us at an get related to us in minutes. before calling us, all you have to do is always to make sure that you have a very QuickBooks Enterprise Techincal Support Number connection

QuickBooks Payroll Support sa...

QuickBooks Customer Support Number, if you're in hurry and business goes down because of the QB error you can easily ask for Quickbooks Consultants or Quickbooks Proadvisors . If you'd like to talk to the QuickBooks experts than AccountsPro QuickBooks Support is for you !

QuickBooks Payroll Support sa...

Its not only simple but additionally can be manage easily , accounting software which helps to handle finances smartly. The QuickBooks Customer Support Number is active round the clock for assistance.

steffan sa...

The bond lost issue, connection with the free web, sync issue in the software along with other style of setting which not easily can be located & may block the entire workflow .
For the rectification associated with issue call QuickBooks Tech Support Phone Number is might help the Quickbooks users are right individuals to pin point and fix the issue completely. They assure resolution within the minimum wait time that saves your valuable time.

kevin32 sa...

QuickBooks Customer Service team is oftentimes willing to permit you to while using the best support services you could possibly ever experience.

kevin32 sa...

QuickBooks Enterprise Support Contact Number Will Makes Your Account Job Easy And A Lot Of Important, It's Not Complicated, And Yes It Really Is An Undeniable Fact. QuickBooks Enterprise Is Obviously One The Most Consistent Enterprise Software, Its Recent Version QuickBooks Enterprise 2018.

steffan sa...

Quickbooks Support Phone Number helps to make the process far more convenient and hassle free by solving your any QuickBooks issues and error in only an individual call. We offer excellent tech support team services once we have the highly experienced and certified professionals to provide you the gilt-edge technical support services.

kevin32 sa...

It really is nearly not possible not to wander away once in a very whereas following the written account to control the accounts. That is why intuit created QuickBooks: associate degree accounting and management code. Today, QuickBooks Payroll Technical Support Number is the most used accounting and management code out there.

Jamess sa...

All the clients are extremely satisfied with us. We've got many businessmen who burn off our QuickBook Support phone Number service. You can easily come and find the ideal service to your requirements

kevin32 sa...

QuickBooks Technical Support Number help is present at our QuickBooks tech support number dial this and gets your solution from our technical experts.

rdsraftaar sa...

Because this software program is becoming a catalyst to utilize more sophisticated tools and equipment using the improvement in accounting software technology. Thus, it is natural to tackle each one of these tech glitches with the best accounting software. It is possible to troubleshoot QuickBooks errors utilizing the Intuit QuickBooks support by dialing our QuickBooks Enterprise Tech Support Phone Numberr.

rdsraftaar sa...

Now if you are thinking what is so new within the 2019 pro, premier & enterprise versions that can increase the payroll functionalities? AccountWizy may be the right location to keep yourself up-to-date regarding top accounting software. Dial our QuickBooks Payroll Tech Support Number to directly communicate with our QuickBooks Experts to get tech support on Intuit Online & Full Service Payroll.

accountingwizards sa...

Give a call at QuickBooks Support Phone Number, if you should be encountering any difficulties which are mentioned previously. Should you be facing any kind of problems with your QuickBooks, then you can certainly also make instant calls. Your queries can get resolved with no delays.

Jamess sa...

QuickBooks Support Number For Business All the above has a specific use. People working with accounts, transaction, banking transaction need our service. Some people are employing excel sheets for a few calculations. But, this sheet cannot calculate accurately the figures. This becomes one of many primary good reasons for poor cashflow management in lot of businesses

kevin32 sa...

QuickBooks Tech Support Number clients come back to us several times. We keep all of the data safe plus in secrecy. We will never share it with other people. Thus, you can count on us when it comes to virtually every data.

Mathew sa...

To obtain a mistake free accounting experience, our QuickBooks Enterprise Support Phone Number team is here to permit you focus on your organization development in place of troubleshooting the accounting errors.

accountingwizards sa...

Give a call at QuickBooks Technical Support Number , if you should be encountering any difficulties which are mentioned previously. Should you be facing any kind of problems with your QuickBooks, then you can certainly also make instant calls. Your queries can get resolved with no delays.

Mathew sa...


QuickBooks Tech Support Number Pro is some type of class accounting software that has benefited its customers with different accounting services. It offers brought ease for you by enabling some extra ordinary features as well as at QuickBooks support cell phone number it is simple to seek optimal solutions if any error hinders your work.

Jamess sa...

QuickBooks Phone advisors are certified Pro-advisors’ and it has forte in furnishing any kind of technical issues for QuickBooks. These are typically expert and certified technicians of these domains like QuickBooks accounting,QuickBooks Payroll, QuickBook Tech Support, QuickBooks Merchant Services and Inventory issues to provide 24/7 service to our esteemed customers.

kevin32 sa...

Intuit Online QuickBooks 24/7 Payroll Support is the better option for companies looking forward to automating their accounting solutions and take their company to new heights.

kevin32 sa...

QuickBooks Enterprise Tech Support Phone Number is a huge accounting software suite offered by QuickBooks. The power-packed tools of this software enable you to handle your different business accounting module with ease.

QuickBooks Support Phone Number sa...

Sometimes, many QuickBooks Tech Support Number users face unexpected issues such as for instance simply related to QuickBooks online accountant when they just grow their practice for business.

QuickBooks Payroll Support sa...

QuickBooks Customer Technical Support Number software makes you feel confident all the time by allowing you've got the ball always in your court. You can choose as per the norms of one's company the rules that suit you best.

QuickBooks Support Phone Number sa...

To learn more info on QuickBooks accounting hacks, give us a call at QuickBooks Tech Support Number The very first and foremost principle of QuickBooks accounting is you should keep the financial and persona transactional records desperately.

Jamess sa...

And along side support for Intuit QuickBooks Support it really is much simpler to undertake all of the tools of QuickBooks in a hassle-free manner. Below is a listing of several QuickBooks errors that one may meet with while you are deploying it. Have a glimpse at it quickly.

HP Printer Support Number sa...

Meanwhile, here we now have come up with a few for the HP Printer Support Number basic troubleshooting suggestions to fix various types of issues from the HP Laptops. Moreover, the HP laptop overheating and shutting down issues will also be fixed here.

QuickBooks Payroll Support sa...

QuickBooks Payroll Technical Support Number will help you in calculating the complete soon add up to be paid to a worker depending until the number of hours he/she has contributed of their work. The amazing feature for this application is direct deposit and this can be done at any time one day.

rdsraftaar sa...

All the above has a certain use. People working with accounts, transaction, banking transaction need our service. Some of you are employing excel sheets for a few calculations. But, this sheet cannot calculate accurately the figures. This becomes one of many primary good reasons for poor cashflow management in lot of businesses. It will be the time for 247Tech Support Number. The traders can’t make money. But, we have been here to support a forecast.

HP Printer Support Number sa...

How Our HP Inkjet Printer Support Number, support Team will Assist You in Technical Issues? we have a toll free thus you wish not to worry concerning what proportion time can it go for solving your downside. Our Tech Support team will give you high technical service at every location at 24×7 round the clock.

Mathew sa...

As well as it, our QuickBooks Tech Support Phone Number will bring in dedicated and diligent back-end helps for you for in case you find any inconveniences in operating any of these versions.

kevin32 sa...

For the actual reason, dig recommends that you simply solely dial the authentic QuickBooks school Support sign anytime you would like any facilitate along with your Intuit QuickBooks Phone Number. Our QuickBooks specialists can assist you remotely over a network.

QuickBooks Payroll Support Phone Number sa...

Together with best, right and simple resolutions will be the most crucial for the development of everyone business. So because of this, QuickBooks is just one of the great accounting software to easily manage all of those things. And if you utilize this excellent accounting software and if you may be struggling with any errors or issues related to QuickBooks like undo reconciliation in QuickBooks on the internet and a lot more. Simply contact our QuickBooks support team through toll-free QuickBooks Payroll Technical Support Number.

steffan sa...

The QuickBooks Support Phone Number stays top-notch due to the fact technicians who are about to cope with your queries are taught to be practical and versatile with regards to taking quick decisions that will instantly solve the reported error.

QuickBooks sa...

QuickBooks is certainly one of the leading accounting software and we at QuickBooks Support Phone Number +1(855)-907-0605 are available 24 x7 hours assisting the users, if they have encounter any issues or bugs as such.

QuickBooks sa...

Give a buzz to our expert’s technicians at QuickBooks Payroll Support Phone Number +1(855)-907-0605 in order to get more information about QuickBooks Payroll Software.

Blogsilly sa...

No need to worry if you are facing trouble with your software you just away from your solution. If you want more information you can get touch with trained experts via Quickbooks Desktop support Customer services. This software has made it popular among its users. If you need help customer care to learn customization of invoice or add a bonus to the invoice. If you would like to learn how to Troubleshoot Quickbooks Error 9999 yourself, you can continue reading this blog.

Çisil1 sa...

Balıkesir
Bursa
Mersin
Konya
Van

JLPUQİ

Clays sa...

Antalya
Konya
Adana
Ankara
Van
66KVC

Balın4 sa...

Balıkesir
Bursa
Mersin
Konya
Van

8L4WH

WarpPhantom13 sa...

Diyarbakır
Kırklareli
Kastamonu
Siirt
Diyarbakır
E1B

StarshipPirate256 sa...

görüntülüshow
ücretli show
MVQJİ

Önderr sa...

whatsapp görüntülü show
ücretli.show
8N15İ5

CelestialDreamer sa...

giresun evden eve nakliyat
balıkesir evden eve nakliyat
maraş evden eve nakliyat
kastamonu evden eve nakliyat
kocaeli evden eve nakliyat
F657W

E1015Tariq5A6CC sa...

0C864
Çankırı Evden Eve Nakliyat
Uşak Evden Eve Nakliyat
Edirne Lojistik
Samsun Parça Eşya Taşıma
Yalova Lojistik

FF3A5WilsonC23DC sa...

4863E
Sinop Parça Eşya Taşıma
Mardin Parça Eşya Taşıma
Altındağ Fayans Ustası
Ağrı Evden Eve Nakliyat
Aydın Evden Eve Nakliyat
Uşak Şehirler Arası Nakliyat
İstanbul Evden Eve Nakliyat
Edirne Parça Eşya Taşıma
Denizli Parça Eşya Taşıma

59481WilliamBD110 sa...

BAC03
Sinop Parça Eşya Taşıma
Bitlis Evden Eve Nakliyat
Çankırı Evden Eve Nakliyat
Uşak Evden Eve Nakliyat
Çorum Parça Eşya Taşıma
Muğla Şehirler Arası Nakliyat
Afyon Parça Eşya Taşıma
Erzincan Parça Eşya Taşıma
Etimesgut Fayans Ustası

F8BCDJoseph6771E sa...

B98FE
Kütahya Parça Eşya Taşıma
Bitlis Şehir İçi Nakliyat
Afyon Evden Eve Nakliyat
Konya Parça Eşya Taşıma
Çerkezköy Halı Yıkama
Silivri Fayans Ustası
Bolu Parça Eşya Taşıma
Adana Şehirler Arası Nakliyat
Ünye Televizyon Tamircisi

C6248JaelynFC295 sa...

BB96A
Ünye Oto Lastik
Flare Coin Hangi Borsada
Yalova Şehirler Arası Nakliyat
Bingöl Şehirler Arası Nakliyat
Keçiören Fayans Ustası
Isparta Evden Eve Nakliyat
Siirt Parça Eşya Taşıma
Mardin Lojistik
Çerkezköy Halı Yıkama

88F74Lester92AC2 sa...

6726D
Silivri Cam Balkon
Amasya Evden Eve Nakliyat
Çorum Lojistik
Siirt Şehirler Arası Nakliyat
Aptos Coin Hangi Borsada
Trabzon Lojistik
Osmaniye Şehir İçi Nakliyat
Afyon Şehir İçi Nakliyat
Aksaray Şehir İçi Nakliyat

69443SkylarBD0CF sa...

4144C
Düzce Şehirler Arası Nakliyat
Hakkari Lojistik
Konya Şehirler Arası Nakliyat
Tekirdağ Şehir İçi Nakliyat
Konya Şehir İçi Nakliyat
Karapürçek Parke Ustası
Hatay Evden Eve Nakliyat
Referans Kimliği Nedir
Adana Şehirler Arası Nakliyat

55EA5AdelineFB2A8 sa...

C6AAD
Sinop Mobil Sohbet Odaları
Muğla Görüntülü Sohbet Ücretsiz
Kayseri Ücretsiz Sohbet Sitesi
konya sohbet chat
en iyi ücretsiz görüntülü sohbet siteleri
aydın en iyi sesli sohbet uygulamaları
Adana En İyi Görüntülü Sohbet Uygulaması
afyon sesli sohbet sitesi
hakkari mobil sohbet siteleri

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...