torsdag 6. oktober 2011

Det periodiske system på veggen?

Det var ikke så mange som støttet min side i saken kart versus Det periodiske systemet på veggen på gutterommet. 
De fleste gav tommelen opp for guttens ønske. 
Hm... sier jeg! For jeg tente også på ideen med det første, men... vel... gøy å ha noe annet enn alle andre, og likevel... det er jo bare kjedelige firkanter!


Dette er det beste jeg har funnet. 
Tenk dere dette i størrelsen 1.8 x 2 meter. 
Ja, for her kan jo ikke noe være bak sengen. Skal det opp må hele systemet vises!
Hm igjen! 
Det blir STORE firkanter det! ;)

Klem

       

13 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Tror det blir bra jeg :D

Og da kan du jo forlange at guttungen blir god i kjemi...? ;)

Hjertedamas blogg sa...

Så kult!!! Det kunne jeg ha trengt, da jeg tok studiekompetanse som veldig godt voksen!!! Jeg sleit med å lære meg det periodiske systemet, tror ikke jeg fikk det helt til. Hva med planeter og sånn??? Finnes det? Klemz Grethe, som knapt stod i naturfag/ kjemi/ Fysikk

Høytrykk sa...

Superkult!

Synnøve sa...

MM, kanskje gå for verdenskartet alikevel? Selv om jeg syntes forslaget til gutten din hørtes tøft ut.Så ble det veldig mange firkanter, synes jeg da.
Klem

From not to hot sa...

Synes det periodiske system er suverent. Tenk deg at han kommer til å drømme om dette på natta og kunne alt utenat på neste prøve :)
Når jeg så bildet fikk jeg flashback til naturfagtimen, tror det kartet vi hadde der var klin likt det du viser her. Kult å ha noe som ikke alle andre har også.

Norwaystyle sa...

Jeg syntes rommet skal vise personligheten til den som bor der, og at det er det som gjør et hjem interessant. Når gutten vil ha det periodiske system og det i tillegg er sååå stilig (du måtte stoppe han om han var på bærtur da :-)), da hadde jeg latt han få det. Jeg syntes også kart er stilig, men det er hans rom og hans personlighet tenker jeg.

Anitas Interiør verden sa...

Holder fortsatt på verdenskartet jeg da, tror dette vil bli utrolig rotete,men hver sin smak....
Spennende å se hva dere ender opp med.

klem Anita

Karin sa...

Hmm.. jeg ville nok valgt et verdenskart,men kan bli tøft på veggen dette. Spennende for oss å følge med iallefall. God helg og klem fra meg

Norwaystyle sa...

Skjønner :-). Jeg er sikker på at det blir fint uansett hva dere velger. Stilig rom er det uansett. Lykke til med valget :-).

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Hei, helt enig med poden at periodisk system er kult. Men som kjemiker er jeg kanskje ikke helt objektiv... lykke til med valget :-) Fant veien inn hit, og legger meg som følger da jeg speiler meg i mange av dine prosjekter inne og ute. Kjempeflott at du deler. Ha en flott helg!

Cecili sa...

Ser innvendingen din mot det periodiske system, både fordi jeg ikke skjønner bæret av det faget og fordi det blir mye firkanter. Samtidig er det jo kult at guttungen engasjerer seg og ønsker noe litt annerledes (det er jo tross alt hans rom, du er vel ikke så mye der inne?). Og kart er vel blitt veldig vanlig rundt om i Norges land?

Cecilie sa...

Skulle jo legge igjen hvem jeg faktisk er på innlegget kl 21.36, men gjør det nå

Anette Willemine sa...

Dette kommer jo til å bli så tøft! Men hvorfor må du velge det i et så stort format? Det kan være like fint å ha det i et mindre - synes jeg da. ;) Kanskje forhandlinger med poden?

Klem,
AW

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...