søndag 20. desember 2009

Årets julekrans... og snøgleder :)

I dag har vi hatt besøk av en venninne og hennes barn. Vi mødre skulle lage julekrans og barna skulle leke.  Det var iallefall planen, men barna var ikke helt med på den, så noe arbeidsro å snakke om ble det lite av. Men det ble jo julekranser til oss begge til slutt, så vi kom da i mål på en måte.  Min kjære venninnes første egenproduserte krans, så det var jo litt stas. :)
Og slik ble min;Noe proff er jeg ikke, men halve sjarmen er jo at den er selvlaget!! :)

Ellers har vi kost oss mye i snøen i helgen. At vi måtte vente to timer for å komme oss opp på fjellet og hjem i går (ventet på brøytebilen) er allerede glemt, for i dag har vi latt bil være bil og satset på miljøvennlig transport. Ski og akebrett. :) Og slikt er det mye glede i!

Det er knapt noe som er hyggeligere enn frydefulle gledeshyl fra unger med gode roser i kinnene! Og jeg vet om to unger som vil sove veeeldig godt i natt. ;)

Huset er også nærmest ferdig julepyntet, gavene er kjøpt inn og det er juleferie, så mor vil sove godt hun også. :)

Klem fra oss i vinterhuset på fjellet!
Hehe... når jeg nå ser bildet av kransen ser jeg at det må opp noen flere kuler på ene siden. Jeg ble visst litt lei på slutten. ;)

2 kommentarer:

Lindas hus sa...

Så fin julekrans fruen har lagd seg! Ble bare god jul på døra på meg;) Synes du er kjempe flink jeg! Koselige bilder du viser. Dere må kose dere masse i julen! Og så håper jeg at mor i huset for kommet seg en liten tur å svingt seg litt;) Takker for vennskapet vi har fått her i blogglandia, setter utrolig pris på deg selvom jeg har aldri har møtt deg!!!Stor klem fra Linda

Camilla sa...

Kjempe lekker krans! Stilige med det gitteret og hjertet i midten =)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...