onsdag 17. februar 2010

Absolutt forelsket!

På oppfordring fra Brabo tok jeg en tur innom hjemmesiden til Mirabeau, og nå er jeg rett og slett beredt på å leie en stor bil og kjøre gjennom Europa! SÅ mye vakkert! Og til DEN prisen da!!! Hvorfor i all verden bor man i Norge?


Tenk å ha denne i hagen! Eller å bare ha den rett og slett! For norske somre er vel ikke helt egnet for dette... men du verden så nydelig!


Og dette bordet... vel jeg blir stum! Kunne jeg få noen til å støpe noe slikt til meg kanskje? Da hadde jeg vært rett gjennom lykkelig! :)) Og stolene var også nydelig til!

Og mange fine småting har de også.


Denne burde vel være oppnåelig... tross porto og toll. Jeg har så lyst på den at jeg nesten får vondt i magen. :)


For å ikke snakke om denne klokken! Sukk!

Lurer på om arbeidsgiveren til min svoger merker om han stikker av med ene traileren en uke i sommer. Det hadde vært noe det! ;)

Helt på slutten her vil jeg gjerne takke for alle varme og støttende ord i anledning mitt forrige innlegg. Det var utrolig tøft å legge inn det innlegget, men det føles også som en stor lettelse å ha gjort det. Vondt å høre at flere av dere andre jenter bærer på lignende erfaringer, og jeg har stor forståelse for at noen foretrekker å kommentere pr. mail. De brevene holder jeg tett ved mitt hjerte, og jeg svarer selvfølgelig! Det er trist at skammen ved dette ofte bæres av oss jenter. Slik burde det ikke være!

Stor klem til mine medsøstre!

5 kommentarer:

Camilla sa...

Hei.

For noen nydelige bilder! Kan bare drømme meg bort, sitte i en hage som på øverste bildet, svak svak varm bris og noe godt i glasset ;)

Synes du var virkelig tøff som stod frem, gi det et ansikt. Det skal da ikke være en tabu, en skal ikke skjemmes. Stå på!

Mange klemmer.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..det er nydelige møbler:)
Det var en sterk historie du fortalte i forrige innlegg.....bøyer meg i støvet for deg.....jeg har ikke annet og si.....
Mange goe klemmer til deg.....

Berits lille hjørne sa...

mmmm fantastisk herlige godbiter. Jeg blir med:o)

Datt sa...

Nydelig! Jeg tenker veldig ofte at jeg er født i feil land jeg! Jeg hater absolutt alt med vinteren, bare prakk, vår og sommer, det er det som er livet! :)

Lindas hus sa...

Ååååå sukk! Jeg jobber jo i transport bransjen så vi kunne ha lånt svogeren din og tjuvlånt en bil hos meg;) Det hadde vel blitt en roadtrip uten sidestykke...ha ha ha! Kunne vel faktisk ha lagd en roadtrip movie som hadde blitt en kassasuksess og vi kunne ha flyktet landet og bosatt oss i varmere strøk på heltid;) Og kloning av pappan din høres like skummelt ut som kloning av min mor......de høres veldig like ut;)hi hi hi! Moren min er lykkelig gift med pappan min ellers så hadde jeg foreslått en blind date;) Ha ha ha! Ha en herlig helg snuppa mi! Jeg har tenkt mye på deg!!!!! Jeg skal kose meg på hotell i Oslo i morgen da jeg skal på finale fest! Gleeeeder meg! Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...