torsdag 25. februar 2010

Skjenken er i hus


Nå er min nye skatt aklimatisert nok til å få teste plasseringen i sin nye bolig. Som noen nevnte var det fare for at den ville slå seg etter en hel vinter ute, så den fikk stå i min kjølige gang et par dager. En stund så det likevel ille ut. Hele topp- platen sto i bue og jeg grublet fælt på lure løsninger. Men så tørket den helt, og platen la seg fint på plass igjen. :)

Det er litt fælt å si det, etter å ha fått en slik skjønnhet, men jeg har faktisk litt delte følelser angående å få skjenken i hus. Jeg likte møbleringen som var i tv- stuen, men dette er den eneste plassen den kan stå. Så nå klør jeg meg litt i hodet og lurer på om det var bedre før, eller om alt faller på plass når jeg får malt den eggehvit.


Noenlunde slik så det ut før ommøbleringen. Hadde ikke "tid" til å ta nye bilder i dag, så dette er for noen måneder siden... men tv- stuen var rommelig på denne måten, selv om det også sto en puff til stolen.

Og stolen har jeg ikke annen plass til, så nå blir det slik (tenk malt skjenk og kanskje beige el. hvitt trekk på stolen! ;)).Hva synes dere? Er dette en forbedring eller et skritt i feil retning? På veggen mot sofaen har jeg også en Liatorp skjenk, som jeg bruker som tv- benk. Overkill eller blir det harmoni når jeg får alt i orden tror dere?

Legg for all del merke til den store ketchup flekken på stolen. Jeg tror iallefall det er det det er. Hehe

13 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Keg synes det ble bra jeg...og blir nok fin eggeskallfarvet:)
klemmer

helenes hus sa...

Jeg tror det blir fint med sjenken bak og stolen foran. :) Den er jo en skjønnhet!
Jeg har en mørkbrun sjenk som nok er litt større enn din på soverommet - jeg elsker den! Jeg vurderte en stund å male den, men den er mørkebrun og silkekatig (ikke blank) i fargen, så den har fått lov til å forbli som den var når den kom i hus.

Har en drøm... sa...

Nydelig den var ♥ og så heldige deg da, som fikk den!!! SYns den passet veldig fint der du har satt den og er sikker på at det blir helt perfekt når du får malt den... ♥

Herlig sofa du har forressten!

Klem Line

drømmer på landet sa...

Ramlet sånn plutselig over bloggen din... Så heldig du er som har fått tak i en slik vakker skjenk. Den var helt nydelig og jeg tror den blir helt perfekt når du har malt den!

Klem,Ingvild

Beth sa...

Syntes sjenken tar seg godt ut der jeg...,
nydelig møbel.
Det tar bare litt tid å venne seg til sånne forandringer?

Klem Beth...

Datt sa...

Som hvit tror jeg den glir veldig fint inn! :D

Mariann Louise sa...

Det ble fint, synes jeg, men jeg er som deg, tar litt tid å venne seg til andre løsninger:) Men som oftest går det bra, da:)

Tror den glir bedre inn som lys, da virker den "mindre", og likevel gjør den mye av seg med de flotte detaljene!

En riktig godbit, ihvertfall!

Ha en flott fredag

Klem fra Mariann og hundene:)

Frk:Twil sa...

Innom deg for første gang! Kommer definitivt tilbake! Legger meg til som følger. God helg!

På landet sa...

Jeg tror at den vil "smelte inn" når du får malt den, du har vært heldig der =)

Ha en fin kveld.

Kristian sa...

Jeg vil gjerne se mer :-) K

GroLinda sa...

Dette kommer til å bli kjempefint! Synd å male over det fine mønsteret på skjenken, men jeg tror den blir fin i eggeskallfarge ;o) Da går den nok i ett med resten av interiøret skal du se ;o) Gratulerer nok en gang med det fine møbelet! Du var virkelig heldig som fikk den!
Ønsker deg en flott uke ;o)
Klem fra Gro :o)

Bettum Villa sa...

riktig retning, me synes ikke du trenger å male den. Grunnet de andre mørke, brun fargene rundt den. Ville heller dekorert den opp med en fin lampe og litt annet stasj. Men jeg er partisk til mørke møbler da ;)

Bettum Villa sa...

Ok.. Jeg gir meg.. hehe. Et malingstrøk blir sikkert flott. Det er ikke alltid så enkelt å få en grei fargegjengivelse i bilde, men når jeg ser på sjenken en gang til så ser jeg jo at den kanskje ikke matcher så mye som jeg trodde.
Så da sier jeg bare lykke til!! Gleder oss til sommer, da blir det mange nye prosjekter.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...