fredag 9. april 2010

Tenke det, ville det, gjøre det...

Som interiørblogger har jeg en synd å bekjenne. Jeg har vært så opptatt av å pusse opp først mitt gamle hus og så mitt nye hus at de to soverommene i hytten jeg disponerer og har ansvaret for er stygt ignorert. Det er blitt kastet inn noen senger og noen gamle gardiner... og så har jeg sovet godt, og tenkt at "neste gang jeg reiser hit...!" Og slik har to år gått! Men nå har jeg fått kniven på strupen, for i mai har min far invitert kollegaer til hytten, og da "hadde det vært så kjekt at ting var i orden!". Så nå har jeg tatt hintet og fjernplanlegger det jeg er god for.


For en tid tilbake lagret jeg dette flotte bildet fra en blogg her inne. Jeg må bare beklage å si at jeg ikke klarer å huske fra hvilken blogg det var, men nå når jeg planlegger er det hele tiden dette bildet jeg har i bakhodet. Og jeg har fryktelig lyst å forsøke meg på sengegavler i denne stilen. Litt enklere må de nok bli, siden jeg ikke heter Snekker Andersen og heller ikke har klart å sjarmere meg til en privat snekker.

Fargesammensetningen i rommet blir ulikt det på bildet, for veggene blir beholdt hvite og gardiner fra Jotex er allerede handlet inn. De er etter sigende olivengrønne, og jeg håper å finne en "gammel" grønnfarge som kan gå godt sammen med dem. Og så blir det store spørsmålet; Male nattbordet mellom sengene grønt eller male selve sengegavlene grønne og ha nattbordet hvitt? Her klarer jeg ikke bestemme meg ennå, men tror det heller mot grønne sengegavler.

Og så er det sengekapper. Safe med hvitt eller....


... våger jeg å kjøre helt ut det romantiske med blomster på? Nøler litt her, siden jeg er usikker på om mine sønner vil sette pris på dette i lengden. ;) Og en av dem må pent ligge i en slik seng! Ok, det er en jente i rommet også, og det er jo på en hytte hvor rommet vil være generelt disponibelt for ulike vi har med oss (og barna må vike)... men våger man slikt da? Selv om mor er sjefen! ;) For dette skal liksom være barnerommet, selv om mor til nå har lagt her med de to minste og latt eldstemann få ha et eget. Mye mulig det blir slik lenge fremover også... men tro ikke at det andre rommet unnslipper mine romantiske tanker. ;)


Disse er kjøpt inn, og bestemor og bestefars soveromsmøblement står og venter på malerkosten. Eldstemann kan såvisst få ha rommet, men noe testosteron- trigger blir det ikke! ;)

Vel to uker har jeg igjen på planleggingsstadiet, for da er det å klart for å reise til Sogn med maling, nattbord, gavlematerialer, m.m., og satse på at 4 dager er tilstrekkelig til å nesten totalrenovere to rom. Det skal vel gå det! :)

Ønsker alle en riktig god (loppe) helg! :)

8 kommentarer:

På landet sa...

God kveld, det soverommet du viser bilde av var utrolig fint. Tror jeg ville hatt nattbord å sengegavlene i samme farge. Forventer før og etter bilder som jeg gleder meg til å se ;) hihi

Riktig god helg til deg å dine =)

Camilla sa...

Hei snuppa!

Spennende prosjekt du har på gang. Gleder meg til å se før og etter bilder!!
Tror jeg ville gått for hvite sengegavler og hvite nattbord, det er klassisk og lettere å style med sengetøy etc. Men smaken er ulik, spennende å se hva du ender opp med.
Kjempe skjønne de sengekappene med blomster forresten ;)

God planlegging.
Klem C.

Camilla sa...

Så gøy proskjekt!) Tror grønne senge gavler kan bli fint! Olivengrønn er jo en kjempe herlig farge!:)
Lykke til med opp- pussingen:)

lillelise sa...

Hei!
Hørtes ut som en morsomt prosjekt! Tror jeg ville gått for hvite møbler, lettere å kombinere enn grønt. Men det er min mening...
Håper du får ei fin helg

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Spennende prosjekt:)De sengegavlene der var jo nydelige:)
Blir spennede og se når du blir ferdig:)
Kos deg
eddaKlemmer til deg:)

Kaoskontroll sa...

Takk for gode råd! Alt blir først grunnet hvitt, så jeg får sette det opp på forsøk etter grunning, for å se om det kanskje ikke er så dumt å ha det i hvitt og heller ha noen fargeklatter i interiøret. Rommet er også stort og det står også en skyvseng for seg selv i andre enden. En ide kan jo være å la den skille seg litt ut fargemessig, siden den uansett er av annen form.

Lover før og etterbilder! :)

Ingvild sa...

Spennende prosjekt absolutt. Tror sengegavelen blir helt fantastisk! Men enig med andre her om hvite møbler.

Ha en fin helg,
klem,I

Miss Mette sa...

Spennende! jeg gleder meg til å se hvordan det blir... legger deg til på blogglisten min slik at jeg kan følge deg videre. Mye flott og variert du har her inne hos deg. Ønsker deg en fortsatt fin helg. Klem fra Mette

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...