mandag 19. juli 2010

Noe må vike!

Om noen der ute har problemer med å fylle et hus må dere gjerne komme på kurs hos meg! Jeg har en ørliten mistanke om at interiørbloggere sliter med dette problemet i mindre grad enn andre, så det er jo mulig jeg henvender meg til feil publikum her. ;) Men jeg forlanger ingen høy pris for kurset. Om alle deltagerne bare tar med seg en kasse med ting ut av huset mitt ville det være betaling god nok... og kanskje ville det bli levelig her. Fremkommelig og oversiktlig.  :)

Nydelig gladsommerfarge på grillen :)

Huset her har loft. Fullt loft! Flere boder. Fulle boder! Mye lagringsplass i skap og skuffer. Jeg trenger vel egentlig ikke si at de er fulle de også, men jeg sier det likevel; De er stappfulle! :S

Før helgen gikk jeg likevel på shopping, (Hvorfor gjør jeg egentlig det????) og bedrev det rene barnearbeidet da vi kom hjem. "Mamma trenger bærehjelp her!"
Når jeg nå tenker etter husker jeg bare at jeg kjøpte et rosa teppe på salg på Kid, men det kostet 150 kr. og saldoen på kontoen sier at jeg er langt fra sannheten der, så her er det noe aktiv fortrengning på gang.
Veldig aktiv fortrengning, for dagen etter skulle jeg bare "kikke innom" Outlet på Midtun. (Går det an å være så dum? Bare KIKKE... liksom!)


Våger jeg si hvordan det gikk? Vel, det ble barnearbeid igjen! I tillegg til de turene mor selv måtte ta mellom huset og bilen selvsagt. Nytt service, bøttegrill, mange lykter (fremvises senere), to sparebøsser (Akkurat ja, det trengs! Men disse var ikke til meg. ;))... og noe annet jeg allerede har fortrengt. Nei forresten, det var en seilbåt og et fyrtårn! Ekstremt nødvendige ting, som dere sikkert forstår. :P
Ups!

Hvitt middagsservise til 12 personer.

Her burde det jo være rom for litt anger av typen "Trenger jeg EGENTLIG en slik? Den kan jeg levere tilbake!". MEN slikt finnes ikke! Jeg synes alt var veldig gode kjøp, og jeg vil beholde... ja, absolutt alt! Bortsett fra at seilbåten og fyrtårnet allerede er havnet på hytten (den på bildet er bare stand- in ;)) er altså huset mitt plutselig enda mer FULLT. :S

Så nå ser jeg et umiddelbart behov for å ty til min venn Finn igjen. Denne gangen for å gi og selge unna. Fretex bør også få et besøk. (Farlig farlig! Merkelig nok kommer det alltid noe med tilbake derfra også.)
Egentlig burde jeg bare leie en kontainer! Hive alle kasser jeg ikke aner hva som er oppi, alle møbler jeg "engang" skal pusse opp og alle klær jeg "kanskje en gang kommer til å bruke". For å ikke snakke om alt kjøkkenutstyr jeg har dobbelt (eller firedobbelt!) opp av. Og verktøy og malingspann!
Så kunne jeg sende hele kontaineren til et fattig land, slik at en fattig familie kunne starte en interiørblogg fra blikktak- skuret sitt. (Vi bare ser litt bort fra dette med internett tilgang! ;))

Samme serie som middagsserviset, men nydelig gråfarge. Kaffeservise til 12 personer.

Eller dere kunne jo komme på kurs hos meg til nevnte betaling. Jeg lover jeg er proff! Helproff, dobbelproff og trippelproff. Minst! ;)

KLEM

 

10 kommentarer:

Mariann Louise sa...

Skjønner problemet:) Det er lett å falle for ting vi ikke trenger, men så glemmer vi kanskje noe vi virkelig hjar bruk for, være seg det ene eller andre, gjerne sengetøy, håndklær el.l. Mer hverdagslige og kjedelige ting.

Jammen er det til tider sannelig nok å holde styr på:)

Klem fra Mariann...

Beth sa...

Ha, ha..., ja da forstår du vel innlegget jeg hadde om "innkjøpsstopp"?
Det er nå innført hos meg. Hvorfor bare handle og handle for så å måtte gi bort eller levere på loppemarked for å få plass til alt det nye?
Når jeg titter meg rundt har jeg alt jeg trenger og mere til, huset mitt er allerede fylt opp til randen...
Så her er det nå blitt innkjøpsstopp! :-)

Klem Beth...

Bettum Villa sa...

Hehe.. ja, livet er ikke lett gitt. Når jeg leste dette tenkte jeg på meg og kjæresten på senteret tidligere i dag. vi nærmet oss en butikk som jeg ALLTID stikker innom for å "se"... Greia er den at jeg hadde allerede vært der tidligere i dag, men det viste jo ikke kjæresten. Så når vi var fremme så stopper han bare opp å ser på meg undrende. "Skal vi ikke inn?"...
Jeg har allerede vært der i dag jeg :P Men vi kan godt stikke innom så kan jeg vise deg hva jeg ønsker meg til bursdag.. HÅPLØST! :D

Du får legge ut uønskede ting på bloggen da vettu. Da strømmer det nok på med andre som liker å fylle huset sitt med ting, sånn som meg ;)

Ønsker deg en flott sommer!
Klem Madelén

Norwaystyle sa...

Ha ha. Skikkelig fornøyelig lesing. Sitter her og humrer.

Villevinkel sa...

Herrlig innlegg hehe !!

Camilla`s Castle sa...

Hehe.. ler godt nå:) Jeg skjønner problemet,.. men jeg er en av de som elsker å kaste! hehe.. er ihvertfall blitt den typen med årene. Og det er faktisk ganske deilig:)
Når det er sagt, hadde ikke jeg heller gått forbi det serviset du viser! Helt nydelig:) -det er bare det at da burde man jo kvitte seg med ett man har fra før:)

Anken sa...

Hihi, tross at jeg har flyttet mange ganger i løpet av livet og dermed lært meg å gi bort/kvitte meg med/selge underveis, er og blir alle rom av en eller annen merkelig grunn fulle?!
Jeg er (heldigvis) ikke noen storshopper av nye ting, men det kan bli dyrt å scanne finn.no etter "bruktfunn". Og ikke minst kan det bli trangt i heimen.....

Monica sa...

hihi kjenenr til problemet. jeg er flink til å gi ting til gjennbruken og går ofte ned med kasser der, ofte er det ting jeg synes er for moderne ogå kjøper jeg med meg ganle ting hihi Jeg har også en bod ned e i kjelleren og der kan jeg stable litt om kan få sitte på "vent", hihi men det e rjo ikke lurt stable for mye da, det an bli et problem den dagen man må rydde opp, heldigvis er min kjære flink til å ta et skippertak en gang i blandt. ønsker dge en riktig fin tirsdag. klem Monica

Anonym sa...

Hei, det var et herlig innlegg. Kjenner meg godt igjen. Er flink til å fylle kjeller og loft. Garasjesalg hadde kan hende vært tingen. Har store planer om å rydde gjennom huset i løpet av det neste halve året.Kvitte meg med ting som ikke er i bruk. Så får vi se om det blir bedre. Ønsker deg en fin uke med og uten kaos.

Emma

Huldra sa...

Smiler stort og så altfor gjenkjennende gitt. ;)

Digger bøttegrillen! Har fått så sansen for turkis, så denne falt virkelig i smak. -Sammen med idèen om trådene til barnetegningene, og hattehyllen på kjøkkenet. Flott!
Ser ut som jeg trives her inne hos deg, så nå er det mulig du får en følger til gitt. :)

Hei og hopp i søledammene fra Huldrelevenet

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...