søndag 22. august 2010

Nytt bad på mikrobudsjett

Jeg har, mildt sagt, to ganske så uspreke bad. De er imidlertid så fungsjonelle slik de er at de havner laaaangt nede på prioriteringslisten. Her er det største badet i huset;


Absolutt ikke min stil, men flisene er hele og selv om "buret" er grusomt er det temmelig praktisk når man har barn. Økonomien tillater heller ikke noen bad- utskeielser nå som jeg prioriterer å få hagen i stand (pengene renner ut!!!), så jeg har nærmest lukket øynene og tenkt at "En gang...!"


Men huff... trivselen har ikke vært den største på dette badet kan jeg love, så i helgen ristet jeg fortvilet på hodet og lurte "Er det ikke NOE man kan gjøre, uten å bruke penger?".

Kreativitet kan komme ut av så mangt... også fortvilelse... så jeg stjal dusjstangen fra det andre badet (hvor vi aldri dusjer), fant frem noen gardiner jeg hadde liggende, en kurv til toalettrullene og satte inn kommode- skapet jeg fikk av venninnen min og malte i fargen Isvann denne uken. Og vola (hvordan det nå skrives);


Hm... jeg håper dere ikke forventet dere et mirakel! Mirakler koster nemlig penger! *sukk*
Men det ble bittelitt bedre... ikke sant?! En liten oppmykning av rommet?Skapdørene skal selvsagt få håndtak (jeg vet jeg har dem jeg tenkte på et sted... jeg er sikker på jeg hadde dem i går!) og taklistene kan jeg jo få malt med slikt jeg allerede har, så det er ennå forbedringspotensiale, uten at det går en krone med. Håper jeg!
Men hva skal jeg gjøre med de "flotte" fuglene de tidligere beboerne hadde slik sansen for? Bare være glad for at de ikke likte kuer... eller har dere noen tips til hvordan jeg skal få dem bort/skjult på en eller annen måte?


Ja, det er jo klart jeg kan leve med badet slik (NOT!), men jeg er absolutt åpen for tips (les desperat ;)).


Tipp tipp (ja, badeanden skal få leve! ;)) fra

    

20 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

De var jo litt tøffe de fuglene da hehe, selv om det ikke er helt min smak :)

Du kan jo bare ta blank hvit folie og klippe til firkanter og lime over flisene !! ? :)

og så kan du dekorere med noen wallstickers over der igjen for eks :)

Hilde Heimdal sa...

jeg kan se om jeg har noe tape på jobb som du kan få av meg hvis du har lyst å prøve, har hvit blank tape tror jeg :)

Camilla sa...

Synes det ble fint jeg =)

Villevinkel sa...

Syns badet ditt er fint jeg!!! Tror det må være noe med at når en lever oppi det en stund blir en lei. Men jeg har ikke sett det før, og syns slett ikke det er så værst :-) Og fuglen på veggen er jo bare stilig !

Klem !

Datt sa...

Oh my, jeg synes det ble en megaforvandling jeg, stooor forskjell på stemningen! FLINKE DU! :D

Bettum Villa sa...

Hvis du har et speil så kan du jo sette det opp på kommoden og hva med noen lys forran. Synes forbedringen var kjempe fin, når det er snakk om at man ikke bruker noen penger. Og det er rart hvor kreativ man blir når man har lite av det ;) (snakker av egen erfaring selvfølgelig).

Ønsker deg en fin kveld. Klem Madelén

:) sa...

Syns det blei stor forandring :)
Klistre opp ett nytt folie bilde over fuglane kanskje? Eller sette ett speil/bilde på kommoden og lene det mot veggen så det dekker ;)
Ha ei fin ny veke :)

Anonym sa...

Massevis av tips jo og det med speil var også en tanke jeg hadde. Kanskje du har et speil som kan få skifte plass en stund?? Ble veldig "myka" opp med en gang sånn som det er også. Alternativ stable en høy nok stabel med håndklær som dekker fuglen;)Kurv med noe oppi.

Ha en fortsatt fin senkveld:)

Miss Cellaneous sa...

Absolutt en bra forandring! Som student i dyre Oslo er jeg avhengig av å finne billige triks selv, dette var bra inspirasjon!

Beth sa...

Du er heldig som har såpass stort bad!
At flisene er hvite og ikke grønne eller brune kan du jo bare prise deg lykkelig over.
Hvitt passer til alt. Og med skapet med litt stæsj på, en stol og en kurv på gulvet, litt farger på håndklær, ja, da er det meste gjort?
Syntes du forvandlet badet til et koselig rom jeg med de små forandringene... :-))

Anonym sa...

Ååå så fint det ble! Har også et grusomt bad som desperat trenger litt forandring med et budsjett som jeg gjerne skulle ha fått profitt av etter jeg er ferdig....hi hi;) Kjempe fint snuppa! Jeg hadde sastet på et bilde/speil over kommoden....og prøvd en stickers hvis den var andre steder også....det går også å male fliser, det har jeg selv gjort...men da vil det så klart synes at du har malt der fuglene engang var....ellers så håper jeg alt er bra med deg og at du nyter livet(jobber,slaver,jobber,sover og slaver rundt)he he! Stor klem

Anonym sa...

Ha ha ha..måtte legge igjen anonym. Linda her;)fra Lindashus

Martilie sa...

Synes du har fått til mye med små kostnader!
Forhenget myket det veldig opp og skapte et rent inntrykk.

Ser ikke så godt fargen på skapet, men vet at ISVANN er lekker. Kanskje et par lyslykter som plukker opp fargen derfra og et speil eller folie over fuglene som jo høres genialt ut..

KKos deg på det "nye" badet ditt..

Klem fra Tove

Lykkeliten sa...

Badet ble flott!
Det er ikke så mye som skal til vet du, men selv om jeg er enig i at fugler er bedre enn kuer vill jeg nok skjult den over kommoden!

Hva med å lage et smykkestativ av en gammel ramme?

Hilde Heimdal sa...

ååå ja, håper du får det bra til !! :o)

Jennys fire vegger sa...

Detta fiksa du lett! Stor forandring, og riktig koslig! Har også "et sånt" bad, og nå ble jeg jaggu inspirert til å prøve noen triks selv også. =)

Ha en fin dag!
Klem Jenny

GroLinda sa...

Ja, du er virkelig kreativ ;o) Jeg ville sagt det samme som Hilde Heimdal sier; Bruk hvit tape og en wallsticker ;o)
Ha en flott uke ;o)
Klem fra Gro :o)

Huldra sa...

Smarte knep med enkle midler. :)

Speil er jo allerede tipset, og idèen med tape var jo også smart. Ser jo du har trelist i taket, så der er det jo også mulig å henge bilder i feks fiskesnører som ikke synes så godt på veggen. Da kan du velge høyden på bildet selv.

Merete sa...

Det ble jo kjempebra!
Synes fuglene var litt originale jeg da:)
Men som noen foreslo lengre opp så hadde jo et speil eller et bilde kunne ha dekt over dem:)
Synes du har vært flink:)

Klem

På landet sa...

Se der ja, et nytt bad med en gang =) Kuer hadde jo vært kult da hihi..

Klem fra meg.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...