torsdag 25. november 2010

Shopping og ferieleilighet


Hva shopper man med seg når man er i shoppe- paradis og bare har noen kofferter å få med seg alt hjem i? Dilemma! Jeg har jo skrevet en del om at jeg ønsker meg et marokkansk te- fat, men det må jeg innrømme... tross noen kilo overvekt i baggasjen var det akkurat dette som ikke ble med hjem. Hehe
Derimot kom dette med hjem;
Her er ikke mye kommet i orden ennå, så dere får ta til takke med noen litt kaotiske "pakke opp- bilder". Jeg lover at dere skal få se når tingene kommer på plass der de skal være. Senere! :)
I plast er møbelhåndtak og knagger, og skjult under det brune skjerfet og utelampen er det vel 20 skjerf i ulike varianter. Det som ikke vises på bildet er en vanvittig mengde klær og sko jeg kjøpte til ungene og alt "livsnødvendig" spiselig tvillingenes far utstyrte meg med. Jeg får skylde på ham at det ble overvekt! ;)
Det er forresten ikke øl i de grønne flaskene, men godlukt til parfyme"kokongene" jeg har så dilla på. ;)Jeg bare måtte ha noen gipsrosetter, selv om jeg ikke har ide om hvordan jeg skal få dem opp. Hehe
Nå er jeg bare overlykkelig over at de overlevde turen, så får jeg ta tak i det lille problemet senere. ;) Gipslistene er forøvrig kommet på plass der de skal være nå, og ble akkurat så sjarmerende innslag i hjemmet som jeg håpet på. :)
Gjett hva jeg betalte for dette armaturet? Og nei, det er ikke noe plastsak, men solide greier.
(300 dirham = ca. 250 kr. :))))

Og så leiligheten! Ja, hovedbilde i innlegget viser baksiden av denne DRØMMEN. For ja... jeg er absolutely in loooove! :) Anlegget er ikke helt ferdig ennå, men man kan jo se at det blir fantastisk når gartnerne får gjort sitt og alt annet faller på plass. :)))De 14 rekkehusene og leilighetene ligger i en hestesko rundt bassengområdet, og hele området er inngjærdet og bevoktet, så ingen uvedkommende skal forstyrre freden.
Hele hageflekken mot bassenget vil bli fliselagt, så det kan stå en møbelgruppe der, og "porten" skal males svart.
Foreløbig er leiligheten møblert med litt "leftover" møbler familien allerede hadde, men dette skal byttes ut litt etter litt, etterhvert som jeg har ferietid. Jeg har allerede innredet en leilighet for familien og den har de fått så mye skryt for at jeg har fått vetorett. :)
Ja, så mye skal jeg ikke skryte, for det er ikke så vanskelig å konkurrere med den jevnlige marokkanske innredningsstilen. Plast, "man tager hvad man haver, eller hva som er lettest tilgjengelig" og en veldig praktisk tilnærming til ting, kan man si. Har man en pen lampe og en avskrudd kran man ikke vet hvor man skal legge... ja, hvorfor ikke henge den opp i lampen? Ol.!  Og ja, dette konkrete eksempelet mitt på "praktisk tilnærming" så jeg på akkurat denne turen. Hehe

Ja, hvorfor ikke vise hva jeg har å "slite mot"? ;


Håndkle på vinduet og "pene" (dog varme!) tepper bla. Og må kostene stå slik? Det er bod i leiligheten! *sukk*
Ja ja... men det er POTENSIALE!!!! :) Bare pussestøv og rot viker unna... og speil, lamper og riktige møbler kommer på plass! Ja, det vil bli en drøm! :)
Men glad det ikke er jeg som skal stå for vinduspussingen! ;)


Love it!

Skulle gjerne vist 10 bilder til av ALT, men blir visst et skamløst langt innlegg dette, så vi får gi oss her. ;) Lamper og speil ble handlet inn mens jeg var der, så nå bare gleder jeg meg til å se dem på plass... og til å fortsette! Vente til sommeren! *SUKK*
Og da setter jeg strek for Marokko- innlegg i denne omgang. ;)


Meg og tvillingene med tvillingenes pappa, ved feiring av id. Som vi var heldige å få med oss. Skjønt det er en litt blodig affære! ;)


Håper dere også fikk drømme litt med meg! Klem


   

15 kommentarer:

Hvite engler sa...

Ahhhh,dån.....gleder meg til jeg sitter inne der ja...thi hi :) ♥

Jennys fire vegger sa...

Åh! Så stili armatur! Og såå billig! WOW! :o)
Leiligheten ser jo helt fantastisk ut! Gleder meg til å se du innreder den! :o)

Ønsker deg og dine en god helg!
Klem Jenny

Hvite engler sa...

Ah...så heldig du er...høres heeeelt fantastisk ut ;) og så flott bilde av dere alle ;)♥ Klemmer
ps:( trenger ikke ha m flere vet du,nok med oss to) thi hi ;)

Anette Willemine sa...

Velkommen hjem! :o) Ser ut som du har hatt det bra! Heldige du som kan få lov til å benytte deg av et slik sted fremover :)
Så utrolig mye fint du har kjøpt med deg hjem. Kanskje du viser bilder senere?

Ønsker deg en deilig helg!

Klem,
Anette Willemine

Datt sa...

Aaaah, så herlig!! Så morsomt å få "være med deg"! ;)
Og de takrosettene, sukk!! Litt av noen greier å ha med i kofferten! ;)

Ingvild sa...

Velkommen hjem!
Nydelige ting du har fått tak i! Spesielt baderomskranen var knuselekker...
Herlig feriested og vakkert bilde av dere alle!
Ha en fin kveld,
klem,I

Datt sa...

Wait a minute, likte du ikke gevirlampa mi?? :P
Jeg lar meg IKKE påvirke, it stays! ;)

Anonym sa...

Hei og velkommen hjem igjen!
Ser ut som dere har hatt bra og kost dere og er deg vel unt.Å det armaturet - nydelig!!!!!Det skulle jeg likt og hatt ja.Håper dere hadde det perfekt og kost dere masse.Her går det i 120 og alle er friske.Snakkest en kveld.Gleder meg til å høre.Klem Eva på Arbeidshuset

1001natt sa...

Så heldig du er som har tadelakt på veggene da!! Det er jo fantastisk flott, merkelig at du ikke har lagt merke til det før? Det som er kult er at man får det i alle farger samt at det kan brukes overalt, veldig vanlig å bruke det på baderom i Marokko. Nå vurderer jeg seriøst å finne en marokkaner som kan ta jobben og fly han over. Blir uansett billigere (jobber jo i flyselskap:), enn å betale en norsk til å gjøre jobben. Ellers ser det ut som dere har hatt en fantastisk tur, er veeeeeldig misunnelig!! Ha en fin dag!!

Klem Stine

Camilla Jin sa...

Velkommen hjem! Ser ut som du har hatt en god ferie, selv om jeg skjønner at du blir litt frustrert over (den manglende) interiørstilen her og der;)

Armaturet var bare to die for! For ikke å snakke om rosettene! Nyyyhydelige!

Og du, så fin kjole du hadde på deg:) *ønsker meg*

klem, camilla jin

Ran sa...

Fatima - så fin du var! Jasmin er "snytt ut av nesen" på pappaen på dette bildet!
Tror du må komme ned i huset vårt og gi meg noen gode innrednings-tips når det er ferdig. 180 kvadrat på stranden - i jordfarger i tadelakt... Og 3 altaner - krukker og solskjerming... Gleder meg....

Kaoskontroll sa...

Hehe... så du visste hva tadelakt var du! Jammen jeg som trenger tips her! ;) Hadde jammen ikke vært så kjapp til å si "mal alt hvitt!" om jeg visste de skulle glasere malingen på veggen. ;) Ikke sååå enkelt å gjøre om på som jeg trodde. Jordfarger høres mer riktig ut ja! ;) Men jeg unngikk iallefall den gusjegule og redselsrøde som var standard. Var ikke imponert over det alternativet, da jeg så det ferdig på veggen hos naboene.

Huset deres vil bli nydelig! Gleder meg til å komme på besøk! Fikk forresten tips om hvor vi kan kjøpe slikt flisebord og stoler som du (og jeg) ønsker til under 600 dirham for hele settet (bord + 4 stoler). Vi får utveksle erfaringer underveis tenker jeg. ;)

Klem

Skogmusa sa...

Hei:)
Så koselige bilder fra turen deres:)
Så mange herlige skatter du har funnet også!!!!
Godt at familien har overlatt innredningen til deg. Dette kan du!!
Klem

Lunalu sa...

WoooW!!! Drømme drømme - så herlig med et tusen-og-en-natt innlegg! En smule kontrast til alle juleinnleggene!!!
armaturet var bare rålekkert - og gipsrosettene.. dååån!
Du får kose deg med innredningen - jeg gleder meg til å se bilder sånn etterhvert!
Klem fra Lunalu

Rosa muffins sa...

Hei, fin blogg du har, ramlet liksom bare innom her;) Likte spesielt godt påpekningen om at det virker som idyllen råder i bloggverden og at det blir "litt på siden" å snakke om andre ting, krig & fred og sånn ;) Elsker interiør, men savner noen kritiske blikk og refleksjoner omkring tema liksom. Kunne ikke dy meg selv for en stund tilbake og skrev noe om at vi egentlig er en gjeng med "Interiør-sauer". Men jeg er nettopp begynt å blogge og fikk bare en tilbakemelding på kategorien kritiske refleksjoner. Derfor litt usikker på om det var "å banne i kirken" eller ikke ;) Ha en fin førjultid:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...