søndag 3. april 2011

Startskuddet gikk


Fredag var jeg over- sliten etter en full jobbuke, og ennå lite søvn, så det var jo en fin ettermiddag for å gjenoppta hagearbeidet. ;) Bære og trille bort stener (noen svææære!) til ryggen sa "Dersom du ikke setter deg ned nå jente skal jeg terrorisere deg i dagevis!". 
Så da er det jo godt jeg hadde en flink liten hjelper resten av helgen! :)Nå er hageplanene stort sett i boks, men det er myyyye å gjøre før planen er en realitet! 
Det jeg gruer meg mest til er å grave opp trærne som ikke passer inn i planen. Jeg flyttet en middels stor busk i fjor... og jeg hadde aldri aldri trodd at en busk med røtter kunne veie SÅ mye! Da hadde jeg hjelp av tvillingenes treningsnarkomane far, som løfter vekter som duefjær, og likevel var det såvidt vi fikk busken flyttet fra forsiden av huset til baksiden. Jeg antar jeg må fri til de sterke menn jeg kjenner også i år, for det er vel i overkant av 10 busker som må flyttes eller fjernes fullstendig. :S


Men det er bare å stå på, for i løpet av sommeren VIL JEG HA en hage jeg kan slappe av i også!!!!! Selv om jeg, i motsetning til i fjor, der jeg trodde jeg klarte alt på en sommer, innser at jeg heller ikke i år blir helt ferdig. 
Målet i år blir derfor å få en anvendelig hage... så får en del av "toppingen" vente til neste år.  
Hvor mange kilo jord  og stein jeg har gravet og trillet bort i dag (for å få hagen så flat som mulig)... jeg vet virkelig ikke. Det jeg vet er at det vil bli et stort overskudd jord og "fyllemasse" når jeg en gang blir ferdig. Jeg får vel "fri" til min far... igjen og igjen. ;) 


Lånebildene i dag er fra Mirabeau. Litt skuffet over "friste- bildene" der i år, men likevel mye jeg kunne tenke meg. 
Legg merke til rullesteinsgulvet på det siste bildet. Er noe slikt jeg egentlig har planlagt, men litt redd det kan bli mye styr å få til, så nå vurderer jeg fliser i naturstein. 


Håper dere har hatt en flott helg! Klem

 

9 kommentarer:

Beth sa...

Som jeg har skrevet til deg en gang tidligere: Hagen din kommer til å bli ferdig og den kommer til å blir kjempefin, bare vent skal du se! Men ikke alltid man klarer alt selv og da er det godt med noen gode hjelpere.
Koselig bord på det føste bilde, et sånt lite kafêbord som er koselig å ha ved inngangen. Et sted hvor morgenkaffen kan inntas! Kjøpte et sånt metallbord til noe over hundrelappen på Ikea, ikke så fint som det du viser, men det duger... Tenkte jeg skulle kjøpe meg et til...

Nå får du bare nyyyte resten av søndagen syntes jeg, ikke ta deg helt ut. Husk søndag er jo en hviledag!:-)

Klem til deg!

Bettum Villa sa...

Huff, jeg skjønner akkurat hva du snakker om når det gjelder hage. Jeg føler også at min hage kommer til å ta "knekken" på meg en vakker dag.

I år planlegger jeg partytelt og et 1.80 gjerde langs den ene enden av tomten min. Der skal det også plantes villvin. Tror det blir en mer hyggelig hage å kose seg i i år, men så er det det med å bli ferdig da ;)..

Ønsker deg en flott uke og lykke til med alt hagearbeidet.
Klem Madelén

Karin sa...

Hei,for en flott hjelper du har da.Kjempefint å ha en sånn hjelper innimellom.Regner med hagen din blir flott etterhvert,og så er det godt å ha noe å bryne seg på.Planlegge å drømme om. Selv om man ønsker å bli ferdig med ting å nyte det. Jeg gleder meg som en unge til vår og sommer,har aldri i mitt liv gleda meg så mye som nå.Vi har liten hage men jeg fyller den med planter og det gleder jeg meg til.Ha en fin uke som kommer da og pass på ryggen.Klem fra Karin

Beth sa...

Som jeg har skrevet til deg en gang tidligere: Hagen din kommer til å bli ferdig og den kommer til å blir kjempefin, bare vent skal du se! Men ikke alltid man klarer alt selv og da er det godt med noen gode hjelpere.
Koselig bord på det føste bilde, et sånt lite kafêbord som er koselig å ha ved inngangen. Et sted hvor morgenkaffen kan inntas! Kjøpte et sånt metallbord til noe over hundrelappen på Ikea, ikke så fint som det du viser, men det duger... Tenkte jeg skulle kjøpe meg et til...,
men enn så lenge ser hagen ut som en potetåker her...

Nå får du bare nyyyte resten av søndagen syntes jeg, ikke ta deg helt ut. Husk søndag er jo en hviledag!:-)

Klem til deg!

Ingvild sa...

Herlighet så du står på! Tror absolutt du klarer brasene tilslutt!
Hage er noe jeg absolutt ikke kan - så gruer meg veldig til jeg/ vi skal til med den delen...

Ha en fin ukestart,
klem,I

GroLinda sa...

Det er ikke så greit og lett å klare alt selv vettu ;o) Godt man har noen sterke menn til å hjelpe når det blir for tungt. Hagen din kommer sikkert til å bli en drøm av en hage ;o) Du er jo så driftig og flink til alt ting, så jeg regner med at du klarer å få det til! Bare husk en ting: Du er ikke Supermann ;o) Tenk litt på deg selv også, oppi alt sammen. Du må ikke slite deg heeeelt ut vennen! Ønsker deg en superduper uke.
Klem fra Gro :o)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..du står på...det blir nok riktig fint til slutt tenker jeg:)
ha en fin mandag..
klemklem

Anette Willemine sa...

Med ditt pågangsmot og energinivå? Gjett om det blir fint! :)

Ønsker deg en deilig start på uken!

Klem,
AW

Trollmora sa...

Du får stille deg opp på gata med et favn murstein å se hjelpesløs ut ;) hihi.... Men det var en staskar du hadde til å hjelpe deg der syns jeg :) Kommer mer enn gjerne å tar bilder :) hihi

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...