torsdag 22. september 2011

Separasjonsangst

Huff, dette har vært en sorgens dag her i Villa Kaos. Jeg har solgt det gamle flotte skapet mitt, og gitt bort bordet og sengebenken jeg hadde på terrassen. Og uansett hvor mye jeg forteller meg selv at det var fornuftig og nødvendig, ja så føles det ikke helt greit. 

Bye bye!

Å gjøre møbelfunn på loppemarked eller finn.no, det er gøy det, men jeg synes rett og slett det er noe dritt å levere fra meg møbler jeg liker. Skjønt jeg vet jo at det er en konsekvens av at jeg elsker å "finne" flotte møbler. For når man ikke har ubegrenset med plass må jo noe vike for de funn jeg vil beholde. 
Det er noe dritt uansett! 

Bye bye!

Så sitter jeg her og tenker for meg selv at det sikkert ikke er helt normalt dette. Knytte seg til møbler og sørge over å måtte gi slipp på dem... for en dumrian!
Så nå håper jeg at i det minste en eneste av dere har det på samme måten. 
Så kan jeg kanskje føle meg litt bedre. ;) 
Kanskje så bra at jeg klarer å gi slipp på speilskjenken også? Forsøker å kvinne meg opp til det... men den er jo såååå søt! 

Bye????

Takk for alle lykkeønskninger i forhold til vårt nye familiemedlem forresten. Det trengs kjenner jeg, for jeg begynner å forstå hvorfor vår lille nysgjerrigper havnet i problemer i første omgang. Åpner jeg vaskemaskinen, så er Missi plutselig inni. Det samme med oppvaskmaskinen. Og jeg har helt angst for at pus skal havne usett i tørketrommelen. Men ting går seg vel til tenker jeg. :)

Klem 

      

12 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Nydelige møbler!!! skjønner ikke at du greier å skille deg ad med dem, he-he. Vedr. pus, så må du nok bare huske å legge inn sikkerhets-rutiner, så blir det vaner etter hvert. Hos oss handler det om å huske å lukke porten på verandaen, før vi åpner utgangsdøra. Ellers så er vovvene over alle hauger. Og når Mini-barnebarnet er her, så er det også hagedøren, som må være lukket. Og så kan vi ikke gå fra mat på salongbordet, for da er vovvene der ganske så fort. De hopper nok ikke inn i oppvaskmaskina eller vaskemaskina, men vi har jo hørt om kattepuser som har fått seg en vask eller en tørk:DD Om de overlever, er vell en annen sak. Kokt pus, liksom......... Klemz grethe

nr14 sa...

Flotte ting du sier farvel til og du er langt fra alene om å knytte deg til ting;)..men greit å la fornuften råde innimellom.

Gratulerer med nytt familiemedlem:)

janne - kathrine sa...

Ja, noen møbler blir en mer "knyttet" til enn andre. Jeg har kommet frem til at huset vårt minst burde ha vært 100 kvm større, for å kunne romme alle møblene jeg har + de jeg ønsker at jeg hadde. Det er spesielt de gamle møblene med "sjel" som er vanskelig å kvitte seg med. En Billy hylle fra IKEA gråter jeg liksom ikke over :-)
Uansett, ønsker deg en fortsatt fin uke, med eller uten alle møblene! Hilsen J - K

PaaLandet sa...

*Trøsteklem* Det er helt normalt å bli glad i møblene sine :)

Villa Minde sa...

Jeg skjønner deg veldig godt!! Altså er det helt normalt fniiis ;o) Men, alvorlig talt å selge det nydelige skapet og den skjønne benken må ha vært tungt! Men, det erstattes nok med vel så nydelige møbler kan jeg tenke meg ;o) Ha en fin dag, lukk alle vaskemaskiner og kos deg med Missi :) Klem

lavendel mio sa...

Huff, ja dette er ikke greit, men så var det nydelige møbler og da:)
Nydelig blogg du har, legger meg til som følger jeg:)
For en nydelig kattepus lengre nede her, flaks at den ble reddet av dere:)
Har en liten en vi også som farer som en tornado gjennom huset:)
Ha en fin helg, Hanne

Trollmora sa...

ååå jeg kan også bli følelsesmessig conected med møbler og ting altså! Og det sier jeg.... hadde jeg bodd nærmere skulle jeg virkelig ha kommet å hentet den speilsjenken :) Er på utkikk etter en sånn :)

brudeblogg sa...

For et lekkert skap du viser øverst her. Skjønner godt at det var vanskelig å kvitte seg med det. Jeg har et liknende i entreen. Det kvitter jeg meg ALDRI med! :)

MissMette sa...

Jeg skjønner deg veldig godt jeg ღ
Ikke lett å kvitte seg med ting,
selv om det bare er ting! - jeg har
i alle fall problemer med det, så
du er ikke alene ღ Likte veldig
godt speilskjenken din her, såååå
fin... og like skjønn var den lille
søte pusekatten din ღ Jeg elsker
katter, noe av det herligste som
finnes ღ Har dessverre ingen katt
nå, men har en liten Bamse som er
nesten på samme størrelse i alle
fall, hihi... Ser også litt lengre
nede her at du ønsker deg en peis!
ME TOO :)) - håper at en gang....
kanskje jeg får det, og at du også
får denne drømmen din oppfylt :)
Ser også litt lengre nede her at
du har et nydelig marokkansk teppe,
syns dette er bare så nydelig ღ
Masse fine innlegg her siden jeg
var innom sist, inspirerende og
koselig å se nedover her hos deg :)
Ønsker deg en fin fredag og helg
Stor klem fra Mette :)

Hagealven sa...

God morgen! Nå kommer jeg innom på en skravlerunde ;-) Har vært opptatt med å skrive oppgave, og så har jeg vært bortreist en uke - og her... her har det jo kommet flere innlegg om både det ene og det andre!!!
Å legge fra seg ting er jeg også ekspert på - men her skyldes det på Huldra. Hun låner ting rett som det er, men er som oftes snill og legger det tilbake (som oftes) der jeg har lett 1000 millioner ganger før... kremt!

Og så søt en katt dere har fått dere! Men det er ikke bare-bare å ha kattunge. De er så lekne, og undersøker absolutt alt! Vår er nå 13 år - og laaangt mer bedagelig. Sover nok 20 timer i døgnet, ja!

Veldig fine møbler - og nydelig speilsjenk! Blir ikke så veldig knyttet til møbler selv, så kan ikke komme med noen gode tips her. Sikkert fordi jeg ikke noen gamle møbler?!

Ha en fantastisk fin søndag!
Nå skal jeg slaraffe videre her, og så må jeg vel bryte meg på litt husarbeide!
Klem

From not to hot sa...

Jeg vet hvordan du har det med møblene, det er fælt å skille seg ad med de. For noen uker siden solgte jeg et svært spisebord som jeg var veldig glad i. Jeg måtte liksom ta meg sammen når de bar det ut av leiligheten. "Pass godt på det, da" fikk jeg sagt med tynn stemme. Og jeg har mange sånne møbler som skal ut på finn snart. Jeg må bare psyke meg opp først..

Frøken Fryd sa...

Guri så fine ting du har gitt i frå deg, eg forstår så godt at du kjenner det litt i hjerterota altså. Det var jo veldig spesielle ting, og ikkje masseproduserte greier.

Nydelig fin liten pus dåke har adoptert, heldige pusen som vart redda frå garnet! Og det er så mykje kos og underholdning med slike kattunger, du kan le deg i hel når det klør seg bak øyra og velter overende, eller hopper sidelengs med halen til værs over nåke som kun dei kan sjå :)

Ellers så må eg jo berre sei at eg kunne flytta inn hos deg når som helst, det er berre så fint! Elsker den marrokanske stilen din!

Klem Eli

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...