onsdag 1. februar 2012

Tankehopping

NÅ har jeg fått peisen i hus. Endelig... og skrekk og gru! 
Dere kan ikke få se den ennå, for jeg tror jeg må fordøye den litt før jeg kan forsvare den. Ja, mer om det om litt... men først litt annet. ;) 

En del av dere har sikkert fått med dere at jeg har slitt med helsen og energien i vinter. Og noen har sikkert ikke fått det med seg, siden jeg likevel har fått gjort en del. Over tid. Sakte fremover er jo også fremover, som jeg har gjentatt for meg selv til det kjedsommelige i månedene som har vært. ;)Men kreativiteten har lagt død. Det jeg har utført, langsommere enn jeg til vanlig gjør, er ting jeg allerede hadde på planen da en del av hjernen bare "stengte butikken".


Nå må det imidlertid gå bedre, for plutselig oppdaget jeg at ide- shoppen i hjernebaren holdt lørdagsåpent. Og så gradvis var det mulig å hente ut en "vare" eller to derfra også ellers i uken. :)

Og det er tilstrekkelig til at jeg er i gang med å planlegge ny "galskap" i heimen. :)
Skjønt litt har jeg da lært de siste månedene, for "i mente" på blokken over ting jeg har kommet på at jeg vil gjøre står det nå; "Utføres rolig, en ting av gangen, under strengt kos- regime. Stress og tidsfrister er ulovlig!"
Dette innebærer at det som ikke er kjekt å gjøre får vente! 

Heldigvis/dessverre/begge de foran nevnte samtidig i et udefinert kaos (velg fritt!) synes jo jeg det meste er kjekt å gjøre. Spesielt om jeg ikke har gjort det før og ikke egentlig kan det. ;P


Bildene er fra det vakre Quality Spa & Resort Norefjell. :)

Så nå venter jeg bare på at jeg får peisen helt ferdig. Bygget inn og bedekket. 
Vel, det siste er helt feil ord i denne sammenhengen, av annen grunn enn den åpenbare. Peisen  nemlig ha vokst siden jeg kjøpte den. :S 
Så jeg mener på ingen måte at den skal formere seg!!!! 
Gudbedre... da måtte jeg flyttet ungene mine ut av huset! Og katten... og minst to sofaer. 
Det siste hadde sikkert ikke vært dumt uansett! Jeg har fremdeles 1-2 sofaer i "overskudd". Og nå altså en gigapeis. :-O
Men peisen skal altså tildekkes. Først med gipsplater rundt og så maling/tapet/fliser. 
Alt etter hva jeg klarer å hente ut av ide- shoppen neste gang den plutselig åpner dørene litt.
Ordet bedekket bare falt meg inn fordi jeg frykter at peisen allerede er det (hvordan kan en peis ellers vokse fra man kjøper den til den står i huset????), og at det snart popper ut små babypeiser som slår seg ned i første og beste sofa (kanskje jeg vil trenge dem alle likevel?) og skrike etter vedfliser. 


Ok, delen i hjernen som styrer fantasien fungerer i dag. ;)

Men etter at peisen er godt dekket inn... ja, jeg har jammen santen begynt med ide- myldring og tankehopping igjen. Er, i hodet, allerede på vei inn i neste prosjekt i huset. :) 
Altså... jeg virker igjen. :)
Litt! 
Tilstrekkelig til å kunne sette nye grå hår i hodet på familien tenker jeg... når bare det gigantiske peis- monsteret, som nå regelrett brøler med sine blottstilte rør og nakne kropp,  forhåpentligvis har fått en pen innramming (munnkurv!!!). Og dermed blir den drømmepeisen jeg drømte om. Om enn litt større. :)Jeg har ikke tenkt å si for mye om hva jeg tankehopper om. Men bildene vedlagt er en betydelig pekepinn, og rommet jeg tankehopper om er... bad.  
(Hysj, hysj! Verste rommet å utføre galskap i... og jeg tror jeg bør ligge litt lavt etter peisen som vokste- fadesen. ;))

Men altså... en ting om gangen, litt og litt, sakte fremover...osv...
Og så skal jeg selvfølgelig være regelrett gniten. Ingenting inn i huset før noe selges ut av huset! ;)
Litt fornuft i svingene altså... og om det gale er galt for noe så er det virkelig herlig å kjenne at jeg virker litt igjen. :) 
Kjenne at jeg begynner å bli den gode gamle gale meg, som bestandig tankehopper fra prosjekt til prosjekt. :)

Sengegavlen er forøvrig ferdig. I morgen skal dere få se den, og få "oppskriften" på å lage en selv. Jeg kan si så mye at jeg synes den ble flott. Og det er ganske stas å si, om noe man har laget selv. :)

Klem

4 kommentarer:

Karin sa...

Tankeshopping...det ordet må du ta patent på. Har gjort det mange ganger i hodet mitt men aldri tenkt over at det heter det.. Trenger ingen mann du vettu,finner opp ord og lager sengegavler og mekker peiser.. Jeg er full av beundring.Vil gjerne se den sengegavlen og ha oppskrift.Så veldig stilig ut!Lykke til med kreativiteten.Tror de fleste av oss opplever at den kommer å går litt.Ha en flott dag.Klem fra Karin

Beate sa...

Puh, jeg klarte det - ja følge alle tankerekken i innlegget ditt;-) og det ga meg idélyst:-)

Karin sa...

Hei,takk for koslig kommentar hos meg,vet du jeg leste det som tankeshopping jeg.Men ser jo nå at du skrev tankehopping.Da har vi funnet opp ett nytt ord begge to...Joda,ikke værst med en armkrok når man vil slappa av....men du trenger det ikke til hjelp i huset iallefall. Tankehopping ja,det har jeg ofte..Ha en fin kveld da du.

Ine / Leas Lintøy sa...

Hvis du tenker at min gamle sofa blir til overs og må ut får du sende meg et pip! Så kan jeg evt hente den igjen;-)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...