fredag 4. mai 2012

Fra skam til skamløst fornøyd :)

Da jeg flyttet hit gremmet jeg meg fryktelig over "bestemorbadet" i overetasjen. 
Spesielt ettersom dette badet også var vaskerom... OG det rommet trengte gjester naturlig tydde til, siden det nå engang ligger i samme etasje som stuen. Dette er noen førbilder, men la dere for all del ikke lure... det var IKKE slik det vanligvis så ut!!! 
Altså, jeg har barn og dette er et bad- vaskerom, så på bildene her hadde jeg "blogget bort" regntøy og støvler til tørk, skittentøy og alle toalettsakene jeg ikke egentlig hadde plass til.
Å "blogge bort" er en magi man ikke utøver så ofte, så for å være ærlig ville jeg på denne tiden mye heller tilby trengte gjester bleier enn å slippe dem inn i galskapen. :SSå fikk jeg fjernet vaskekummen, og laget en stor disk med forheng over vaskemaskin og tørketrommel. Og "nytt" servantskap kom på plass. Da begynte livet med bestemorbadet å bli levelig. :)
Men ennå var det relativt umulig å dusje her, uten å dusje alt i rommet. Og jeg savnet enda litt mer oppbevaringsplass. Så nå er det blitt slik;


Klart jeg fremdeles gjerne skulle ha flislagt badet på nytt!!!! 
Men når jeg nå engang ikke kunne ta meg råd til det synes jeg at jeg har gjort... ja ubeskjedent nok... det beste ut av det jeg hadde til rådighet. :) 
Rommet som før var like upraktisk som bad som det var som vaskerom, og totalt usmakelig å sende folk inn på, er nå anvendelig både som bad og vaskerom. Alt har sin plass, både skittentøy og sminke. Og under forhenget er det også egen plass til regntøy og støvler. Ja nå kan man til og med dusje i rommet, uten å dusje ned det som er mellom veggene ellers. :)

Bestemorbad... ja, det er det ennå! 
If you can't beat it join it!
Jeg har jo en stil ellers i huset som tåler et nostalgisk bad!
Så jeg har spilt videre på den stilen. Omfavnet den nærmest... og likevel er jeg ikke lenger flau når gjester har fått seg en kaffekopp for mye og styrter avgårde til nærmeste  rom for befrielse. 
Ja, det er mye koseligere å sitte her selv også, nå som jeg ikke trenger å lete etter toalettet. ;)
For å være ærlig trodde jeg ikke det var håp for dette rommet da jeg kjøpte huset, men noen ganger er det fantastisk deilig å ta feil. :)

Klem

    

7 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Det ble jo kjempeflott :) deilig med så mye obbevaringsplass da :)

brudeblogg sa...

Wow, så lekkert det ble!
Har et vaskerom som skulle vært rehabilitert selv. Takk for inspirasjon! :)

Kristina, Nord i bygdo sa...

Så flott og funksjonelt vaskerom/bad du har fått deg! Kreative og ikkje alt for kostbare løysingar. Supert! Ha ei god helg :)

Lille familien i nr.9 sa...

Ble kjempebra :D

sisselastrid sa...

For ein utrulig bra jobb du har gjort :)
Eg har eit vaskerom som nesten gir meg åndenød -
men det får berre vere slik ei stund til,
her blir det full husopprydning den dagen vi
får bygd på huset - men ser ut som det kan
ta ei stund endå... Så då får eg berre gjere det beste ut av slik som det er ;)

Ha ei strålande helg!

Klem

Karin sa...

Hei,så kjempebra det ble til slutt. At det går an sier jeg bare.Det er håp for det meste. Ble jo utrolig fint og noe du virkelig kan vise fram til gjestene dine.Syns slett ikke det er noe bestemorbad lenger nå nei.Så flink du er!! Klem fra Karin

Anonym sa...

Helt utrolig fint :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...