søndag 13. september 2009

Jeg vet jeg ikke skulle handle ennå, men...

Noen ting kan man bare ikke gå forbi!


Dette flotte skapet fant jeg på finn.no for litt siden. Jeg har fått fjernet malingen fra hankene, sparklet og pusset det, men resten får vente til både jeg og skapet er i nytt hus. Det er bare så nydelig at jeg måtte kjøpe det, selv om det innebærer mer å flytte på.


I og med at resten av huset er oppussingssone, mens badene skal vente, er det her mine småkjøp havner. Knaggene og osteklokken kjøpte jeg på konkursutsalg på Midtun. Jeg betalte under 300 kr. for alt, i og med at det var nedsatt 75%. Er det rart man ikke klarer gå forbi? En hustavle har jeg alltid ønsket meg, og 119 kr.? Ja, bli med meg hjem! ;)
Ananasen og hjertene var også impulskjøp, men jeg angrer ikke! :)
Beklager litt dårlig lyskvalitet på bildet.

Og så har jeg et "problemskap";

Dette sto i huset da jeg overtok, på det som skal bli tvillingenes rom. Min umiddelbare tanke, ettersom dette ikke er min stil, var å kaste det ut, men mine foreldre har klart å overbevise meg om at det er et bra skap, som bør få en sjanse. Dermed røk min plan om et hovedsaklig hvitt rike for mine barn. Men men... har man et "problem" bør man jo spille videre på det, til det ikke blir et problem lenger, og det har gitt grunnlag for andre impulkskjøp;


Sebraputer og aligatorkiste til leker!
Som dere ser har hele rommet nå blitt hvitt (det var her grønne lister, rosa innslag og aprikos (?) på veggene og "korkgulv" før jeg overtok), men jeg kan nå leke meg litt med svarte elementer. Noe som vil bli temmelig fraværende i resten av boligen. Kanskje det blir bra likevel? :)


1 kommentarer:

Kjersti sa...

Er det Tundra golv fra ikea?ligner på det vi har på leikerommet og på loftet:o)liker bloggen din!vi held også på å pusse opp,så det er veldig artig å lese om andre i samme situansjon.ikkje berre der alt er nytt og perfekt:o)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...