tirsdag 15. september 2009

"Problemene" jeg elsker

Alle har vel noen ting de elsker høyere enn andre eiendeler. Jeg for min del elsker min marokkanske salong mer enn noe annet jeg eier... MEN jeg må innrømme at den nå volder meg mye hodebry. Den og min røde Kitchen Aid!
Til nå har marokkaneren stått i kjellerstuen, mens min røde kjøkkenhjelper hovedsaklig har stått stuet bort. (Ja, jeg skammer meg!) Nå må de imidlertid leve sammen, for salongen skal i stuen, hjelperen skal stå på kjøkkenbenken, og de passer bare ikke sammen!


Selvsagt kan jeg kle salongen i duse farger, men det er jo nesten litt trist det også, for slik den er nå er den ekte.

Jeg må nesten fortelle historien bak, i korte trekk. Jeg var tidligere gift med en marokkaner, og da svigermor flyttet ga jeg og min eksmann henne en ny salong. Dvs. vi betalte og hun valgte ut en selv, og da salongen kom i hus ble jeg bare sittende å stryke på treverket, for det var den nydeligste marokkanske salongen jeg noensinne hadde sett. En slik ville jeg også ha! Svigermors salong dekket, slik vanlig er i Marokko, tre av stuens vegger. Å få en så stor salong til Norge var urealistisk, men en liten en??? Så jeg snakket med snekkeren, lærte ham litt om IKEA- prinsippene, og jammen klarte han å lage en liten salong til meg, i nærmest IKEA- deler, slik at jeg kunne få fraktet den hjem. Jeg og eksmannen måtte la alle klær og toalettsaker bli igjen i Marokko, men da vi også "stjal" litt av baggasjevekten ungene kunne ta med seg fikk vi den faktisk med oss på flyet. Og min familie kom i to biler for å hente oss på flyplassen. :)Noen detaljer fra salongen. Alt er håndlaget. Rart jeg elsker denne? :)


Men så er det min knallrøde Kitchen Aid! Og det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Hvordan i all verden skal jeg få disse to til å bo sammen????På grunn av denne hadde jeg egentlig tenkt å plusse på med litt rødt, f. eks. med diskre røde elementer i kjøkkengardinene, men nå er jeg veldig i tvil. Må det røde innslaget vike, eller bør jeg kle om salongen? Akkurat nå heller jeg til å tone ned salongen. Jeg tror ikke jeg vil elske den mindre i ny drakt. :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...