onsdag 21. oktober 2009

Fra Marokko til sameland

Jeg har tidligere presentert min marokkanske salong (Til og med dens historie... og om noen lurer, ja jeg kan mase like mye som jeg skriver ;)), men om det er noen som ikke har sett den legger jeg ved et bilde. For slik så den ut i all sin farveprakt;Det var altså før, for da hadde den sin egen residens i kjelleren, mens den nå må finne seg i å leve i et bofellesskap med andre norsk- kulturelle møbler. Så her måtte det litt integreringspolitikk til. Og måtehold, hva er det? Skal noe fornorskes, hvorfor ikke dra det langt forbi det norrøne, til Ola- nordmann bodde i en liten jakthytte og satte piler i sin egen mat?

Noe slikt må iallefall ha vært tanken min, tyder resultatet på. Jeg kunne jo ha kledd den i lusekofter, budnad, grilldress eller andre norske favoritter, men neida, norsk skulle den bli på andre måter... og "samisk" ble den! ;)


Ok, med en liten dæsj av noe flerkulturelt, tror jeg. For å være ærlig ble jeg ikke helt fornøyd. Litt moderering vil det nok bli, men det må jeg si, den er utrolig god å sitte i nå. :)

Engelen til Hilde Heimdal står også og ber om integrering. Skal den være i dette rommet må det noe blått/grått oppi sofaen også... og det er ikke noe problem, men ene veggen på tvillingenes rom er også sørgelig tom. Vanskelig å velge hvor den skal glede øyet, så jeg burde jo nesten ha et bilde til. Men kjøpestopp nå! ;)

Nå skal jeg slenge meg ned på samisk vis og la Rudolf varme meg. :) Ønsker alle en fin kveld!

5 kommentarer:

Lindas hus sa...

ha ha herlig! Og den ble jo bare kjempe fin! Likte den før å jeg da...men må innrømme at den ble enda finere nå! Er det du som kjøpte bildet altså....så det var solgt! Passer perfekt hos deg! Ha en super kveld. Klem

TinyTwistedMe sa...

Syns den sofaen va knallfin!!!

Æ vil åsså ha :)

Hilde Heimdal sa...

stiilig sofa :)))))

og stili maleri hehe!

Linda sa...

Heisann. Så koselig blogg du har:)
Her kommer jeg gjerne på besøk igjen :)

Ha en fin kveld:)
Klem Linda

Hilde Heimdal sa...

Du kan være med på konkurransen hvis du vil da !! Så kan du få en annen premie, siden du allerede har den ;) ??

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...