fredag 23. oktober 2009

Kjøpestopp er et relativt begrep!

Når jeg sier at jeg ikke skal handle mer gjelder dette selvfølgelig bare dill- dall impulskjøp. "Jeg skulle egentlig ikke kjøpe dette helt ennå, men her er et røverkjøp jeg ikke kan la gå fra meg"- ting faller ikke innunder dill- dall impulskjøp! ;)

For hva får man for 100 kr.? F. eks. fire oppvaskekoster, eller 6 kjøkkenhåndklær... eller dette :)Bilde fra www.finn.no

Selgeren skulle egentlig ha 500 kr. for det (fremdeles billig!), men da jeg avtalte eventuell henting hadde han funnet ut at bordplaten var blitt litt ustø. Jeg kunne jo komme og se, så fikk vi avtale noe, sa han. "Jeg tar ikke 500 kr. for dette nå", sa han da jeg kom dit... "om du vil ha det kan du få det for 100 kr".


Om jeg ville? :)Nå står det i "feil" stue (slik jeg tenker nå iallefall), men i og med at jeg har mitt midlertidige puff- bord i kosestuen, og et av barnas lekebord (!) i tv- stuen, var det i tv- stuen det var størst behov for bord nå. Mulig det blir permanent... hvem vet? ;)

Jeg ser at jeg er litt "mot normalt" i interiør- bloggland, for jeg er svært glad i møbler i gyldne bruntoner og restriktiv med å male hvitt (eller annet) om det er pent i lakken. Bordet her har noen små hakk, så det bortimot "tillat" å male dette, men jeg synes generelt det er litt synd å male alt hvitt. Så går det kanskje 3 år og hvitt er heeeelt ut (slik det å lute alle eldre tremøbler nå er ut). Da er det ikke bare bare å få møblene fine og gyldenbrune igjen! Men men... det er nå mine tanker da! ;) Og ikke misforstå, jeg synes det er nydelig med hvitmalte møbler, og har mange selv. Men om det er veldig pent som det er...!Ønsker alle en fin fin helg! :)

7 kommentarer:

Ellemeller sa...

*dåån* Er det mogleg?? Du har vore griseheldig og bordet er lekkert slik det er :)

ANita

lisje astrid's husblogg sa...

Trur eg dånar eg og!!
SÅÅÅ lekkert da!Å for ein pris:)
Kjempe heldig var du:)
Sunst det er fint som det er!

Trultemor sa...

brunt er jo mere levende...og en mix av hvitt og dette gyldne brune er jo helt nydelig. Synes jeg da:)

lisje astrid's husblogg sa...

Og eg vil følge deg:)Hihi:)
Takk for kos kommentar:)

Lindas hus sa...

Så utrolig heldig du er! Dette var et super fint bord! og jeg er helt enig, alt trenger ikke å være hvitt...ha ha sier jeg som nesten har alt hvitt selv nå! Men jeg liker så godt den gyldne brune fargen! ha en kjempe fin helg. Stor klem

Camilla sa...

100kroner? For et kupp, det var jo kjempe flott =)

Chili sa...

fin blogg du har!;)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...