fredag 9. oktober 2009

Man tager hva man haver

Jeg hadde et stort behov for å begynne helt på nytt da jeg flyttet, så de fleste av møblene solgte jeg, eller gav bort. Ikke så lurt, kan man kanskje si, i og med at jeg selvsagt trenger møbler i det nyehuset også, men det var faktisk en befrielse å bli kvitt "mitt gamle liv". Så jeg foretrekker å leve enkelt til jeg får samlet meg nytt... MEN enkelte ting trenger man jo. Som salongbord!

Det eneste salongbordet jeg har funnet, som jeg kunne tenke meg å bringe hjem, koster over 7000 kr., og med så mange jern i ilden som jeg har nå er det for dyrt. Derfor måtte jeg klare meg med det jeg allerede hadde i hus og...... jeg hadde en ektorp- puff...

... jeg hadde et serveringsbrett fra Riviera Maison, rest av ryggplate til kjøkkenskap og et stykke hvitt stoff...

... så jeg skar platen til, trakk den med hvitt stoff... og jeg har et lite salongbord. :)


Serviset som er med på bildet er noe av det kjæreste jeg eier. Jeg den heldige eier av et komplett Bavaria kaffe- servise til 12 personer. Arvet av min bestemor, som arvet det av sin tante. Koppene er så tynne at lyset skinner gjennom, så de fikk bare være med på bildene for at jeg skulle kunne brife litt. ;) Jeg våger ikke bruke dem dessverre. Har har to tidligere eiere klart å holde hele settet i perfekt stand... og det stoler jeg ikke på at jeg klarer. :S Så de får stå i glasskapet og bare være pene! ;)


Men det var jo egentlig "salongbordet jeg skulle vise frem her, og jeg er fornøyd jeg! Det enkle er ofte det beste... er det ikke? ;)


Ps! At alt er skrukkete er ikke bare fordi jeg er lat... strykejernet lar seg ikke finne, ennå. Det er vel i en kasse, ett eller annet sted.
Ps Ps! Stolene som står ved sofaen skal ikke være slik. Meningen er at jeg skal sage av dem ryggen, lage til bordplate og gjøre dem om til lampebord, men jeg får vondt i sjelen hver gang jeg tenker på å "antaste" dem slik. :(

2 kommentarer:

Camilla sa...

Tusen takk for en varm og god kommentar i bloggen min!
En fin blogg du har, likte godt stuebordet ;) Synes det var herlig sjarmerende å gjøre det på den måten.

Har lagt meg til som følger, må jo følge kreativiteten din videre =)

Hilde Heimdal sa...

Hei hei så det er deg jeg har malt det til ja hehe:)))

Ikke noe problem sende det, har sendt rundt hele landet og aldri hørt noen har blitt ødelagt :)

Men dete r sånn tykk ramme på det maleriet da, deep edge lerret, sånn at det står litt ut fra veggen vettu....:)

Klem

la meg til føger hos deg;)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...