tirsdag 20. oktober 2009

Stopp den gale damen!!!

Senest i går kveld satt jeg og gjorde opp regnskap, og konklusjonen var; Jeg har brukt altfor mye penger på ting jeg ikke absolutt trenger, og dermed står jeg igjen med knapphet i forhold til ting jeg mååå ha.
Men altså... det var i går kveld, og selektiv hukommelse er hyppig benyttet her i gården, så hva gjorde jeg i dag? Jo jeg shoppet mer! :S

Trenger jeg de to strikkede putetrekkene jeg kom over hos Kremerhuset? Tja... vel... de kan jo kanskje stå i en fin kontrast til Rudolf og linputene jeg skal hente hos Lobelia i dag, men trenger??? Nope! Men jeg hadde sabla lyst på dem da, så...!
Og resten jeg shoppet i dag jeg nesten gi blogglandia skylden for. Jeg visste nemlig ikke at det var vintage- dager hos Kappahl før et par bloggere la ut alt det nydelige de hadde skaffet seg. "Du TRENGER julekjole og det gjør lille prinsessen også!" klarte lyst på- trangen å overbevise meg om, nok en gang. For igjen slo den selektive hukommelsen til. Fortrengt ble det faktum at jeg trolig har flere kjoler enn de fleste i skapet. (Eller i kasser foreløbig om jeg skal være ærlig, for garderobe er en av de tingene jeg faktisk trenger.)
Så kjole til både meg og prinsessen ble det. Bare EN igjen i riktig størrelse og mor var lykkelig! :) Og tilbehør måtte jeg jo ha. Hør her... tenk når jeg om en stund skal kle meg opp, og så har jeg ikke riktig tilbehør, festen er omtrent igang og jeg må løpe ut og bare høste inn whatever for å få antrekket komplett. DET blir fort dyrt det, så egentlig sparte jeg penger på å kjøpe alt nå! ;)
Vel... ok, jeg har visst tatt litt av i det siste, og nå er det slutt på ufornuften! Nå skal jeg bare betale Hilde Heimdal for stickers og sjablong hun har laget til meg (takk søte deg!) og sååå blir fokuset garderobeinnredning, gardiner til kjøkkenet og andre svææært så fornuftige ting.
Jeg lover... tror jeg. ;)
Bilde øverst hentet fra http://www.farojournalen.no

3 kommentarer:

Lindas hus sa...

LOL! Jeg kjenner meg alt for godt igjen....sukk! Men utroig morsomt skrevet:D Klem fra meg.

charm design sa...

Tuusen tusen takk.........
Jeg skjenner igjen følelsen du beskriver her,kan trøste deg med at du bsolutt ikke er alene.Men jeg skjønner godt at dette sto på "må ha listen".De putene var utrolig fine.

Lindas hus sa...

En liten ting hos meg til deg;)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...