onsdag 4. november 2009

Hva har du over sofaen?I dag forsøkte jeg meg litt frem i forhold til det jeg føler meg absolutt elendig i; Å henge ting opp på veggene.
Og for å være ærlig er det nå noen små hull i mine nymalte vegger, der ideer ble forsøkt og forkastet. Så i morgen er det frem med "dekkstift" til vegg, og på'an igjen.
Hvorfor kan slikt se så enkelt ut i andres hjem? Så logisk på en måte, til tross for at jeg trolig aldri hadde kommet på å gjøre det slikt selv. Nei, jeg drar meg i håret her! Så jeg kaster ballen ut i bloggland og spør, hva har DU over sofaen og ble du fornøyd på første forsøk, eller måtte det litt "dekkstift" til hos deg også?Min tomme vegg skriker mot meg, og jeg begynner nesten å tenke at NOE må da være bedre enn ingenting på veggen.
Jeg droppet de bildene jeg fant som var virkelige skrekkeksempler... og det var noen av dem!!! (Phuuu, jeg er ikke alene om å slite med dette! ;)) Så får heller tiden vise om jeg lager et skrekkeksempel selv. *ler*

5 kommentarer:

Lindas hus sa...

Ha ha! Jeg har bilder over veggene mine! Men jeg har en utrolig flink far som bruker laser og måler før de blir hengt opp. Så gudskjelov er det ingen feilskjær..! Men jeg pleier å plassere bildene langs veggen først, så det er en lang prossess når bildene skal opp...slik at jeg ser hva jeg vil ha der! Lykke til! Dette fikser du spm er så flink og jeg kan tenke meg at resultatet blir strålende! Kos deg. Klem

Anna sa...

Jeg har 6 stk 50x50 rammer over sofaen. Strevd litt med den selv, men nå føler jeg meg fornøyd. Så bytter jeg bare bilder inni rammene når jeg er lei :)

Hilde Heimdal sa...

hehehe, kjenner til problemet hehe....jeg har jo pusset opp stua nå og har kun fått opp et maleri på veggen. Jeg tør ikke henge opp noe mer , vet ikke hva jeg skal ha...

Jeg henger opp ting på veggene, blir aldri fornøys, så henger jeg opp for mye og så blir det bare rot.....hehehe hjeeelp :)

Camilla sa...

hihi Vet du, jeg brukte 2(TO!!) år på å få opp noe over sofan.. Det endte til slutt opp med en tallerkenhylle og to lamper.. nå har vi ommøblert og det er bare luft bak sofan.. :-)

Hilde Heimdal sa...

heheh nei vet du jeg bytter malerier hele tiden, og hver gang jeg får opp et som jeg er fornøyd med så selger jeg det heheh jeg gir opp :)

"alle" andre får det jo så fint til !!!

Jeg tror faktisk det hadde vært billigere for meg å leid inn en interiør stylist jeg....kunne sikkert ha leid 50 så mye som jeg har styra og bytta hehehee off.....

Ja greit ha noen til å ta bilde ja, gleder meg til å se :))))

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...