onsdag 4. november 2009

Ja, slik ble det. :)Dette er den foreløbige løsningen. Foreløbig fordi det som står på hyllene egentlig hører hjemme andre steder, og helt sikkert stadig vil skiftes ut uansett. ;)


Om noen synes de henger litt langt oppe så er det ganske korrekt observert, og grunnen er at jeg ønsker muligheten til å kunne henge kranser/bilder/små lykter opp under, alt etter sesong og humør. ;)Lesekroken begynner også å ta form. Denne stolen sto og ventet på meg i billig- kroken på IKEA, og da fikk den bli med hjem, selv om jeg egentlig har bestemt meg for å investere i en dyrere stol her (Har jo vært så fornuftig ellers! ;)). Men den tid kommer, og da får denne flytte ned på tvillingenes rom. Der står nå en sofa, men ettersom de andre møblene kommer på plass har jeg innsett at den blir for stor og ruvende, så den må ut! Godt å ha planer for selv midlertidige løsninger, for huset er ikke større enn at jeg MÅ ha en plan for det jeg kjøper inn. Akkurat passe stort altså, så jeg ikke fyller det opp med unødvendige ting. ;)Legger ved et bilde av disse søte fristelsene, som jeg kjøpte i barnas barnehage i dag. De er knallgode, og så har man jo den unnskyldningen at man støtter barnas omgivelser. ;) Mormors doble sjokoladeflarn og Mammas sjokoladeboller fra Nordkak. Anbefales på det sterkeste, om de tilbys fra en skole, barnehage eller forening nær deg. Jeg skal iallefall gi ytterligere støtte til barnehagen, uten tvil! :)

Ønsker alle en fin kveld!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Så fint det ble!
Billigkroken på Ikea er absolutt verdt et besøk når man er der =)

Klem fra meg.

Lunalu sa...

Hei! Innom og sufer litt og synes det var koselig hos deg, så jeg legger igjen et lite spor! Synes det var kjempekoselig med hyllene over sofaen - og det blir nok riktig så stemingsfullt når du får hengt opp lykter!
Ønsker deg en fin kveld!
Hilsen Lunalu

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...