mandag 9. november 2009

Denne kunne jeg tenke meg!På finn.no nå, her. Bare 500 kr. Sukk... den som hadde hatt plass! Jeg skal ha noe lignende senere, når badene skal pusses opp (ha vasken i en slik), men det blir nok en stund til dessverre.

Men jeg har fisket på finn.no i helgen. Går mot slutten nå, for ikke så mye møbler jeg trenger lenger, men denne fant jeg en plass til;

Jeg trodde et øyeblikk at selgeren skulle enten dåne eller kreve den tilbake da det glapp ut av meg at jeg skulle male den OG skifte håndtak. "Jammen den er jo helt ny... og såå fiiin!"
Vel, jeg hadde jo ikke kjøpt den om jeg ikke synes den var fin... og dessuten har et enda bedre potensiale. . ;) Den skal på tvillingenes rom, så den blir hvit (selvsagt!), og så må jeg finne noen fine håndtak i samme stil som de har på pulten sin.

Men jeg har lært! Man bør IKKE fortelle folk man handler av hvordan man vil "ommøblere" møblene deres. ;)

Det er nok litt stille fra meg for tiden, for jeg driver med slikt som ikke er så artig å blogge om. Male litt her, rydde litt der, flytte rotet rundt...  slikt som ikke gir noen gullmedaljer. Gleder meg til å få minst ett soverom blogg- klarert! :) Og det blir trolig mitt bittelille soverom. :)
Jeg våger nesten å vedde på at jeg har det minste soverommet av alle interiør- bloggerne. ;) Men koselig har jeg fått det! :)

5 kommentarer:

Lindas hus sa...

Åååå den var fin og kjempe billig! Men så var det plass da;) Kommoden du har fått deg gleder jeg meg å se etter du har forvandlet den! Og jeg lo godt og ser det for meg at du lager Tilda:D det var en grunn til at jeg kjøpte....! Kos deg masse og ha en fin mandags kveld. Klem

På landet sa...

Den var fin, å solgt så det ut til :( Jaja... Blir gøy å se skjenken din etter oppussing.

ha en fin kveld

Camilla sa...

Den var fin, hvilken farge skal den bli?

Håper du har en fin mandagskveld =)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Gleder meg til å se sjenken etter oppussing.
Ha en fin dag.
Klem...Ellen

Mia sa...

Mye fint å finne på Finn! Skjenken kommer til å bli så fin som bare det (de forrige eierne skulle sett den når du er ferdig, da ville de nok ikke solgt den til deg, nei...)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...