onsdag 18. november 2009

Europris?

Var en tur innom Europris for å finne denne hvite sprayen jeg hører så mye om, og hva fant jeg der? Jo fristelser som har gitt meg et helt nytt syn på denne billigbutikken.Jeg må innrømme at jeg er litt svak for hjerter, så disse lyktene falt jeg pladask for. Jeg har fryktelig lyst på mellomstørrelsen også, men forsøker å være sterk. ;)
Og så kalenderen jeg fant da!Den er stor og jeg har ikke fått hengt den opp ennå (forsøker være sterk, vente litt, der også ;)) så den var ikke så enkel å fotografere i sin helhet... uten å få med seg alt rotet som ellers er i stuen. Synes den var virkelig flott! Og den er på vei til å danke ut mitt eget kalenderprosjekt. Kjøpte en kalender på rema1000 og har malt den hvit, men jeg sliter litt med å finne de riktige "håndtak" og tall.
 
Før
Tenkte den skulle bli ganske enkel, med hampløkke til åpning og tall i gammel stil, men hampen ville ikke gjennom det bittelille hullet to ganger. :S
Så da forsøkte jeg videre med det jeg hadde for hånd, og er ikke helt fornøyd. Men jeg har nesten to uker på meg ennå. ;)
Ellers har det vært en tung dag, for noen av mine kjære kollegaer mister jobben ved nedbemanning (utrolig lei oss alle sammen!!!), så derfor laget jeg og tvillingene muffins for å sukkre sorgen litt. Det hjalp ikke så veldig mye må jeg innrømme, men jeg kan i det minste si at jeg har brukt kakasprayen jeg fikk for en stund siden EN gang nå.Ok, jeg skal være den første til å innrømme at jeg har forbedringspotensiale! ;) Men godt smakte de... og kanskje noen her inne vet om man skal sprøyte fra midten og utover eller fra kanten og innover med en slik kakesprøyte? Ja, jeg er FULLSTENDIG blank på dette! Hehe

Klem fra kaostrollet

9 kommentarer:

Hilde sa...

Kan du ikke borre et litt større hull i skuffene dine - synes ideen med hamp tau var veldig god! Godt at billig butikene har skjulte skatter! Skjønne lykter du fant!
Hilde

Moski sa...

Hei.
Søte lykter du fant. Helt enig at man kan finne mye bra i billigbutikkene også. Bare se hos Nille, som innimellom virkelig glimter til.
Hvis du vil ha svarte tall på kalenderen din har de fine tall-og bokstav klistremerker sammen i en pakke hos Claes Ohlsson.

Lindas hus sa...

Kjempe fine lykter, har faktisk sett på dem selv. Men falt for noen de hadde på en annen billig butikk=jysk! Ellers så må jeg jo si at julekalenderen din var kjempe fin! Så håper jeg at du finner en løsning på knottene:D Klem fra Linda

lillelise sa...

Hei!
Det er mye fint å finne i billigbutikkene. Både Europris, Nille og Jysk har mye fint. Også kan man med god samvittighet forandre tingene litt...
Ha en fortsatt fin kveld

Bomull sa...

Så masse fint du har fått deg. Har ikke vært innom her før, så flott du har det :)

Anonym sa...

Takk for flott tips,har selv de røde lyktene fra europris som jeg rett og slett tror bør bli hvite nå:-)Hehe,det er utrolig mange tips her ute i blogglandia.Tusen takk for supert tips fra deg.Ha en flott dag. Hilsen Kristin

Anonym sa...

Glemte helt å spørre,hvilken spray brukte du på lyktene? Hilsen Kristin

Kaoskontroll sa...

Jeg skal ikke ta på meg æren her anonym, for jeg kjøpte dem hvite. Men om du ønsker å spaye dine finnes det sprayer som tåler varme spesielt godt. Jeg kjøpte tidligere en på Biltema. Den var svart riktignok, men de har kanskje andre farver også. Og jeg vet ikke helt om det er nødvendig å bruke spesialspray. Kanskje noen andre har gode råd??
Men prisene var ikke ille her, 69 kr for den minste, 99 kr. for den mellomste (som jeg ikke har) og 129 kr. for den største. Så det er ikke så mye å spare på å spraye i forhold til å kjøpe nye. ;)

Camilla sa...

Så fine lykter, har sett på de, men har ikke mere lykteplass igjen her i huset *fnis*

De muffinsene så nydelige ut!
Adventskalender ble jo innmari lekker som hvit, gleder meg til å se det ferdige resultatet =)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...