søndag 22. november 2009

Ja, nå kan jeg puste lettet ut. :)

Etter litt komplikasjoner (fordi jeg hadde ringt selger fra jobben, lagt lappen med hans telefonnummer igjen der og han hadde slettet annonsen ... JA, jeg er et vimsehode!) løste det hele seg... og møblene er nå i hus. :) :) :)

Jeg er i lykkerus! I tillegg til det jeg skrev om i går var det;En telefonbenkEt bord til, likt det jeg viste i går, men mindre.Og en gyngestol.

Han skulle ha 250 kr. for hvert møbel om man kjøpte ett og ett, men altså 600 kr. om man tok alt. Så jeg tok alt jeg. :) Tenkte egentlig at en rokkokostol, telefonbenken og gyngestolen ville bli pusset opp og videreformidlet, men jammen fikk jeg ikke ryddet unna annet og fant dermed plass til alt. Så nå står møblene spredt i huset og venter på å bli pusset opp. Det kan nok ta sin tid å få alt i stand, men hva gjør vel det... de er MINE. Jippi!!!!! :)

Ps! Jeg gav selger 700 kr. jeg, fordi han sto ved sitt ord selv om han ble nedringt og noen til og med begynte å by høyere. Hipp hurra for reale folk! :)

6 kommentarer:

anita knutsen sa...

å så flott. Du har vært skikkelig heldig der. Jeg og kom over en slik gyngestol. Den bruker jeg uoppusset i studio, siden hvitt blir for sominerende på bilder ofte. Hadde den blitt med hjem hadde den blitt HVIT garantert :)

Lindas hus sa...

Hei snuppa! Ja det må jeg si var et røverkjøp! Men du pleier å være flink til det du da:D Sitter her å er grønn av misunnelse men unner deg hver godbit! Og så har du jo noe å se frem til! Blir gøy å se hva du finner på! Du spurte foresten meg om toaletten, det har helt stoppet opp! Og det er kun meg det står på! Men jeg har ikke funnet alt jeg trenger så da blir jeg litt sånn...men skal skjerpe meg! Og det blir nok ikke store julegave opplegget her heller. Mine foreldrer er også de største bidragsyterene her....og jeg fikk hjelp til stua mi! Men jeg må bare le med deg. Du får meg alltid til å smile når du skriver et kommentar eller innlegg! Takk for at du er den du er:D Og at jeg har vært så heldig å bli kjent med deg her i blogglandia:D Ha en herlig dag! Klem

Camilla sa...

Så flott at det ordnet seg! Også så mye du fikk for pengene, gleder meg til å se restultatene etterhvert =)

Ja reale folk, det skulle vært flere av de!

Ha en riktig fin søndag!

Stor klem fra meg.

Pink Lady sa...

Hei!

Så heldig du var med så mange flotte møbler.

Om du skal male det hvitt så vil jeg anbefale en blankest mulig maling, det er bare lekkert!!

Klem Pink Lady

Moski sa...

Så sjarmerende ting du har funnet. Disse kommer sikkert til å bli enda finere når de får en oppussing. Håper vi får se dem da.. :-)

fröken negativ sa...

For noen kupp! Inspirerende : )

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...