fredag 27. november 2009

Gammel kjærlighet...

... ruster ikke, sies det. Jeg skal ikke si for mye om hva jeg mener om akkurat det, for her og nå skal jeg heller hedre en grei eks. :)

For... *telle febrilsk bakover*... 8 (?)... 9 (?) år siden var jeg sammen med en fyr jeg seriøst vurderte å flytte sammen med. Så for å rydde plass i leiligheten min flyttet vi noen av møblene mine ut på nøstet hans. Så ombestemte jeg meg totalt (slikt skjer!!) og gikk fra ham. Men møblene mine...! Det er litt flaut å si til en fyr "Du jeg vil ikke ha deg likevel, men kan jeg straks få tilbake møblene mine?", så jeg tenkte at jeg skulle la det bero litt. Og det tok altså 8... 9??... år før jeg tok motet til meg, sporet ham opp og ba om å få møblene mine tilbake.

Og han hadde tatt vare på dem. :) :) :)Så sist søndag kunne jeg hente dem. Blandt annet en bitteliten slagbenk (bare 1 meter bred), som nå er under oppussing. Jeg har faktisk letet på finn.no etter en slik liten en, for det passer perfekt i min lille gang... og så HADDE jeg altså en. :)

Men mest glad er jeg for å få min barndomsseng tilbake. Den skal nå til sogn, males hvit (trehvit nå) og gi søvn til min lille sønn.

Tenk at han tok vare på dette til meg så lenge! :) "Ja, du sa jo at du skulle hente dem en gang", sa han da jeg gav uttrykk for hvor utrolig jeg synes det var. Jeg kan jo ikke la være å lure på om jeg hadde vært like grei. Vet jammen ikke jeg! ;)

Ønsker alle en kjempefin helg!

7 kommentarer:

På landet sa...

Det var gutten (mannen) sin det. Fin benk, blir gøy å se senga.

God helg =)

Hilde Heimdal sa...

Så snilt av han dååå :)))

Ran sa...

Du må ha gjort et godt inntrykk! Den ble kjempefin når den er hvit ;-) Så flink du er, det blir finere og finere!

Lindas hus sa...

Ha ha ha ha! Kan godt hende han ventet på deg også;) men utrolig snillt av ham og spare på det! Du har nok gitt et inntrykk som du gir oss som leser bloggen din:D! Kjempe fin benk og så gleder jeg meg å se sengen. Og så vil jeg se flere bilder av stua di! Kjempe fint det lille jeg så! Toalettet blir dessverre ikke noe glam...egentlig veldig vanlig...skulle ha dratt den helt ut, det var det jeg hadde planer om:D men budsjettet var ikke så stort som mor hadde ønsket seg:DHi hi!Men neste gang(for det blir alltid en gang til...hi hi)Kos deg med malingen og takk igjen for å ha gitt meg et dytt! Stor klem fra Linda

Camilla sa...

Så snilt. Kjempe fin benk!
Gleder meg til å se sengen =)

Ønsker deg en super duper helg!

Klem fra Camilla.

Norwaystyle sa...

For en snill mann. Flott benk - en slik ønsker jeg meg også. God helg.

ninabakke sa...

Nydelig benk! :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...