søndag 29. november 2009

Takker og gir videre til to fantastiske jenterFikk en koselig påskjønnelse fra Camilla i dag (tusen takk! :)) og skal selvsagt sende den videre.
Kjipa meg kanskje, som hedrer en jeg har hedret før, men om innlegg eller kommentarer fra innehaveren av bloggen Lindas hus ikke får meg til å le så får de meg til å skrattle, på en varm og herlig måte som trimmer humøret generelt. Så Linda, denne MÅ bare gå til deg! :)
Men helt alene får du den ikke, for jeg vil også gi awarden til en jente med en blogg som ikke levner tvil om hvilken utdannelse hun har. Et godt øye for detaljer og nydelige bilder! Jeg anbefaler alle å ta en kikk på Anya's interiør blog! :)

Og så skulle jeg egentlig gi et lite referat fra den nydelige lysfesten i Bergen i dag, men bildene er godt bevart på min nye mobiltelefon... og ikke pokker om jeg forstår programvaren som skal få dem inn på min pc. Så dere får bare ta mitt ord på at det var en flott opplevelse. ;)

4 kommentarer:

Camilla sa...

En ærlig fortjent award =)

Lindas hus sa...

Gratulerer så masse med velfortjent adward og tusen takk for varme ord og at jeg fikk den av deg! Nå ble jeg bare kjempe glad!!! Ha en herlig kveld og så er jeg glad jeg kunne dytte litt tilbake;) Stor klem fra meg

charm design sa...

Tusen takk for hyggelig komentar.....
Ønsker deg en super fin advents søndag.

Anya`s interiør blogg sa...

Hei. Nå ble jeg overrasket! :) Tusen takk.. aldri fått award før jeg. Og tusen takk for kjempe fine ord, betyr veldig mye å få høre slikt. Håper du har hatt en fin 1 advent..

Klem Anya (ps.. har begynt å snø her, endelig ;)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...