torsdag 3. desember 2009

Joda, dere skal få smake... etter jeg har tatt bilder!

Ja, så ille er det blitt her at mamma baker for å ta bilder... og ungene må vente på å få en bit før baksten er festet på film. *ler*

For jeg vant en Cupcake stickers av Hilde Heimdal, og det har dessverre tatt din tid å få den opp. Hilde hadde selvfølgelig skrevet målet på den, men den var likevel litt mindre enn jeg hadde trodd, så der jeg hadde tenkt å feste den hadde den blitt "lost in space". Hvor skulle jeg da feste den????

Den har nå havnet mellom ovnen og viften, og det var på en måte en god ide... men klin umulig å få gode bilder av!Det ble mye svart... og gjenskinn i alt som var blankt! Så "då har me fjuksa litt";Vel, jeg hadde visst ikke helt dagen i dag! :( Av åttogfjørti bilder ble dette det beste. :S

Så jeg forsøker kjære Hilde, men denne utfordringen ble visst litt for utfordrende for meg! Og nå har vi spist halvparten av cupcakene. DE var i det minste gode. ;)

6 kommentarer:

Lindas hus sa...

Ha ha ha ha! Jeg kjenner meg så alt for godt igjen!!!! Ikke bare bare å ta bilder! Jeg har også 50 bilder og så er kanskje 2 bra....men cupcakesene så utrolig gode ut!!! Hmmmmm.....kos deg videre snuppa! Klem fra tvillingsøsteren din;)

Prinsesse Elin sa...

Planen er å få kjøpt meg en oppskrift eller noe annet med kjøkken på i slike klister merker til å ha på de nye skapene. Det er jo så dekorativt med en oppskrift eller bare et ord. Jeg digger det jeg:)

Karna sa...

He,he....det er blitt slik når en blogger, nei ikke spis forkost enda, skal ta bilde av maten/bordet/serviettene/brodet osv osv først...ha ha ha
Dette ble jo kjempe fint!

Kine sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen,joda,vi var ganske smarte ang det pepperkakehuset hehe...har alltid gjort det slik,mye enklere å montere etterpå også;)
Flott blogg,og den stickersen var knallfin!
Ha en fin helg:)

TONE sa...

Det er jo HÅPLØST å ta bilde...det er jo mørkt når man går på jobb og når man kommer hjem...og med blitz blir bildet så flatt. ja ja det gjør jo ingen ting...bildene er jo så fine lell!!!

Kos deg og nyt HELGEN...=)

Tone

GroLinda sa...

Hei igjen :o)
Du kan gå inn på trumf.no eller flust.no å opprette en "konto". At du f.eks. har e-mail + passord. Da får du saldoen din. Jøss! Du må jo ha en del da etter 4 år eller mer!!! Du kan også ringe dem på 81 53 30 23 Trumf kundeservice. Bare ha trumf kortet ditt klar, for de spør om det lange nr. :o)
Lykke til da! Da kan du bestille de produktene samtidig vettu ;o)
Uansett er det lurt å opprette den kontoen for da kan du gå inn der å se hvor mye du har til en hver tid :o)
Ha en riktig god helg og husk å kose deg :o)
Klem fra GroLinda

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...