søndag 6. desember 2009

En fantastisk herlig lørdagskveld!

I går hadde jeg og fire kollegaer en uvanlig men absolutt herlig lørdagskveld! :) Etter stengetid hadde vi en hudpleie- og frisørsalong, med tre ansatte (en frisør, en sminkør og frisør og en hudpleier) heeelt for oss selv, og vi ble pampret etter alle kunster. :)
Først hadde vi alle en halvtimes hudbehandling hver, og så fulgte vask og kur av håret. Frisør kom med forslag til frisyre... og vi var alle så modige at vi forsøkte noe helt nytt. :)
Jeg skulle ha store krøller, så jeg gikk rundt som husmor fra 60- tallet i flere timer, mens de andre behandlingene pågikk.Om noen lurer er det ikke vann i glasset jeg holder på øverste bildet, men Champagne, for mens vi ble dullet og stelt med nøt vi edle dråper, og stemningen ble riktig så god utover kvelden. ;)

Og resultatet ble da slett ikke ille;
Hehe
Nei, slik ble det; Kvelden avsluttet vi så med god mat og noko drikke attåt på Egon på Bryggen... mens skravla gikk i ett selvfølgelig.

Takk jenter for en super kveld! :)

Ps! Om andre jentegjenger i Bergen ønsker samme opplevelse kan jeg skaffe tlf. nr. til salongen. Hele herligheten koster bare kr. 500 pr. stk. Helst bør man være 5 stk., men de klarer også 6 til nøden. Salongen tilbyr dette for å gjøre salongen bedre kjent, og det er et svært godt markedsføringstiltak vil jeg si. Jeg anbefaler iallefall på det sterkeste, og går gjerne selv tilbake. De var virkelig hyggelige og flinke! :)

6 kommentarer:

GroLinda sa...

WOOOOW så fine dere ble! Det var nok en artig kveld kan jeg tenke meg ;o) Deilig å bare tenke litt på seg selv av og til!
Så flott at du har sendt Trumf en mail. Da ordner det seg skal du se :o) Masse flotte produkter der nå!
Ha en fortsatt fin 2. advent :o)
Klem fra Gro

Anonym sa...

for en flott og hærlig ide.dere ble jo rå flotte.morsomt med sånne kvelder,der man bare kan tenke på seg selv og ha d morro med gode venninner:)åså til den billige prisen da...kostet jo ingenting;)klem

MonaLisa sa...

Juhu - sjekk de damene da. Så deilig da med skikkelig venninde kveld. Dette skulle alle gjøre før jul vettu;) "Fant" bloggen din i dag - og jeg kommer garantert tilbake. ha en super 2`dre advent. klem

Lindas hus sa...

Så utrolig vakker du er!!!! Og så fine dere alle ble. Måtte jo være en toppers aften for oss jenter det der. Og det kostet jo ikke rare greiene heller. Synd man ikke bor i Bergen:D Ha en kjempe fin kveld. Og du har ennå godt med tid til jul....;) Klem

fröken negativ sa...

Dette så herlig ut!

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, det satte jeg pris på!

Fortsatt god søndag! : )

Åpent hus sa...

kjempefin idé, så ut som dere hadde det veldig artig, og så fine dere ble! :) kos deg med din egen kalender. og ha en fin kveld

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...