søndag 31. januar 2010

Helgerapport

Dessverre falt våre helgeplaner litt i fisk, for igår skulle jeg først noen ærend på butikker og så skulle vi bowle, men i butikken kastet min lille jente opp. Da var det bare å ile hjem igjen og gjøre det så helgekoselig som mulig innenfor husets vegger.


Om blomster er synonymt med helgekos for ungene er vel heller tvilsomt, men mor blir i bedre humør av det, så da drypper det vel litt på "klokkerne" også. Og nå synes jeg at jeg har blitt skikkelig modig! Disse småblomstene var for fristende til at jeg klarte å gå forbi, og i skrivende stund har jeg hele 4 lenvende planter i hus + tulipanene (som skal dø en naturlig død, uten at jeg har feilet av den grunn ;)). Jeg er ganske sikker på at fire potteplanter er rekord i mitt hjem, og enn så lenge lever og trives alle. :)

Var ikke disse søte? :) Bildene og korset fikk jeg som ekstragave av Hilde Heimdal.

Siden jeg ikke hadde store planer på plakaten denne helgen, etter at de vi hadde måtte vike, tenkte jeg at jeg skulle ta noen helhetsbilder av stuen. Men det viste seg å ikke være så enkelt. Min stue er Z- formet (Ja, virkelig!), så jeg ga fort opp forsettet. Helheten i min stue gjør seg nok best live! ;)


Jeg har også svært lite veggplass! I kosestuedelen er det faktisk kun denne veggen, hvor konsollbordet står, det er hel vegg, uten vinduer. Og det er 150 cm. lykke, hvor jeg kan plassere dilldall etter humør. :) Etter at jeg knuste speilet mitt her har jeg erstattet det med ett som dessverre er altfor stort, men det var billig (Jysk), og med så mange andre ting å prioritere får jeg leve med det en stund!


Akkurat nå er det Eli Hagen (min eføy) som dominerer konsollbordet, men i og med at dette er min eneste "utstillingsplass" i stuen er det stadige utskiftninger her. Noen som kjenner seg igjen? ;)

Ellers har jeg pusslet litt på i gangen i helgen. Vi har fått nytt speil og Home sweet home stickersen fra Hilde Heimdal er nå det som møter alle som trår inn i gangen.


Huff, det ble et litt intetsigende bilde dette her... mer et alibi for at jeg faktisk har gjort noe i helgen enn inspirerende. ;)


Det samme kan man trolig si om bilde av speilbyttet mitt i gangen, for her mangler det ennå en del for at det skal være koselig og innbydende å komme inn til meg, men jeg er uansett veldig fornøyd med å få byttet ut speilet med sølvramme med et hvitt. Fra Jysk dette også. :)

Håper dere alle har hatt en flott helg!

14 kommentarer:

Pink Moon sa...

synst speila var kjempefine!til tross for at det er jysk;p

På landet sa...

Her var det masse fint, likte løkene i potta. Speilene var lekkre. Å ja man møter på masse rare folk på finn.no... Har vært borti det meste ved kjøp å salg... Så fint det ble med stickersen.

Ha en fin kveld.

Pink Moon sa...

Det er nok bedre live ja..hehe.men dei fleste som er på bloggen min er venninner,så dei kjem til å sjå d før eller seinere likevel:o)så d e ikkje så nøye;o)

Camilla sa...

Så fint du har det, koselig å se bilder fra Villa Kaos, selv om det ikke ser ut som kaos der ;)

God søndag *klem*

Huset på øya sa...

Så fint det har blitt. De stickersen er så søte. Vibeke :)

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempekoselig hos deg :)
Og artig navn på bloggen din ;)
Jysk har mye lekkert de og hva er vel bedre enn å føle at man får litt for pengene !!
Tusen takk for koselig besøk inne hos meg :)

Klem,Kari

Datt sa...

Hehe, jeg trodde speilet var et vindu jeg, skjønte ingenting når du snakka om veggen uten vindu! "Hva babler hun om nå da??" Hehe...

Synes det så ut som en koselig stue (det vi fikk se da), men hvis du anbefaler live-visning må du sende over adressen!! Hihi... :P

Thing sa...

Så koselig blogg!
Å det speilet var jo lekkert, uansett hvor det kommer fra! ;)

Anette Willemine sa...

Ha, ha - jeg morer meg av innleggene dine! Du skriver så jeg rister her jeg sitter. Om temperament, tålmodighet (eller snarere mangel av) og ikke minst blomster. Takk for at du er en gledesspreder!

En god klem fra
Anette Willemine

Stine sa...

Nei, det er nok langt fra alderen som gjør det! Jeg er bare 21, grensa for å komme inn var egentlig 25. Men de andre jeg var sammen med var alle rundt 30, og de likte seg ikke de heller! Makan til vise-seg-fram-plass har jeg ikke opplevd. Men det er jo godt det finnes hundrevis av hyggelige steder også :)

Huset på øya sa...

Takk det samme ! :0)

Lindas hus sa...

Huff, så leit at snuppa ble syk, du som hadde planlagt supermamma helg! Men hun satt vel pris på å ha mamman sin hjemme også. Kjempe fine bilder av din vakkre stue du viser! Og speilet fra jysk var kjempe lekkert! Tror faktisk jeg kommer til å herme. Tror den hadde passet på lilledoen! Måtte inn på jysk sine nettsider og den falt i smak prismessig også! I LIKE! Kjempe fint med stickers over døra. Tenkte jeg kanskje skulle ha velkommen over døra i gangen, eller på ytterdøra;) Du får ha en strålende uke! Stor klem

Kjeruben sa...

Håpar snuppa er i bedre form!
Hi hi her er det også eit varierande antal blommer.. satsar på rimelige typar da, så har eg råd til å bytte ofte ;-) hi hi
:o)

Anette Willemine sa...

Tusen takk for varme ord fra deg. Det satt jeg stor pris på. Å miste en hund til den sykdommen er bare forferdelig. Jeg deler dine tanker og oppfatninger rundt rasen. Vi fikk faktisk et spørsmål i går om vi kom til å få oss en Cavalier igjen. Da måtte vi bare si at det hadde vi hatt veldig lyst på etterhvert, men at vi rett og slett ikke tar sjansen på å få en ny hund som kan være disponert for denne sykdommen. Jeg forstår derfor godt din skepsis til å gjøre det samme. Cavalier King Charles Spaniel er en fantastisk morsom hunderase med bare flotte egenskaper. De er så vanvittig glade og Børre har virkelig vært en stor gledesspreder i vårt liv i 4,5 år. Tomheten vil bli deretter!

Ønsker deg en deilig fredag! Her skal barn og voksne fyre i peisen og bunkre oss foran tv for å få med oss GP-finale i kveld!

God klem fra
Anette Willemine

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...