tirsdag 26. januar 2010

Be aware of the nagler!

Jeg er ikke sinna lenger. Vi er slik i familien min at man stort sett slutter å være sinna så fort man har sagt man er det. Eller brølt det ut, for å være mer ærlig. ;)
Ser man et tak som letter av et skikkelig sinna brøl, for så å legge seg rolig ned igjen kan du være ganske sikker på at der bor enten jeg, min søster (min svoger er også godt indoktrinert!) eller mine foreldre. Men det er en grei ting synes jeg... ut med det og ferdig med det! :)
Og så kan man konsentrere seg om andre ting... som å dra nagler ut av en stol. ;)

Husker dere denne?Eller disse to, bør jeg vel si, for stolen har en tvilling og begge skal nå til pers.
Vanligvis hopper jeg i slikt uten å tenke meg om, og så blir jeg heller overrasket over utfordringene jeg møter på, men disse har jeg gruet meg til! Ikke så rart kanskje når Linda med bloggen Lindas hus omtalte sin rokkokkostol som "Stolen fra helvete". Da får man litt respekt, for å si det slik. Men i går satte jeg i gang med å dra nagler... og det var en hard treningsøkt!

Men nå er en stol nagelfri... og jeg har lagt telefonnummeret til legevakten inn på hurtigtast. For hvor ble de av, mange av disse naglene? Jeg halte og dro, brått slapp de taket... og borte er de! Ikke alle altså, men nok til at mitt hjem nå på ingen måter kan kalles barnesikret område. :S
Men vi finner dem vel igjen, skrik for skrik! ;)

Nå har jeg iallefall begynt å kikke på stoffer, for slikt har man ikke klart i min verden FØR man setter igang. ;)

Så da er det store spørsmålet sebra, ku eller sort pels????? Dette til stolen som skal stå på tvillingenes rom altså. Og bare midlertidig, for jeg har fått for meg at jeg MÅÅÅ ha to tolix- krakker der (og ut med stolen igjen!) for å bli fullt og helt lykkelig.

I og med at jeg bestandig ombestemmer meg KAN det jo likevel hende at jeg vil bli fullt og helt lykkelig med en stol også, så dette er et særdeles viktig valg! ;) Rommet til tvillingene har jeg delvis vist frem før, og der er det altså sort ku på gulvet og sebraputer allerede... så vil jeg bli lykkelig med mer sebra? Mer ku? Eller skal jeg kjøre den "safe" helt sorte????
Selve treet på stolen vil uansett bli malt sort. Eller hvitt? Pokker og... dette kan bli trøblete ja! :/ Pulten deres er svart og ellers går rommet i hvitt og svart om hverandre.

Til stolen i stuen kjører jeg iallefall safe! Hvit stol med lin eller linaktig stoff. Må ut på Stoff og Stil for å føle meg litt frem her. Om noen har tips til et glimrende stoff tar jeg imot med takk! ;) Ja, her tar jeg imot tips om absolutt alt med takk! Hehe

Bilder fra Stoff og Stil... og stolbildet er det fra finn.no, før de ble mine. Regner meg jeg kjøpte rettigheten til det sammen med stolene. ;)

7 kommentarer:

Bomull sa...

Føler med deg om man kan si det slik, har selv 2 stk tvillinger som skriker etter mer hjelp, sukk. Det er en skikkelig jobb, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få festet nytt stoff pent igjen. Ikke lett. Jeg følger deg og ser :) Har kjøpt stoff og alt er klart er bare viljen det står på nå. ha en flott kveld :)

Datt sa...

sebra! kuuuuult!! :D hørtes skummelt ut å gå rundt hjemme hos deg ja, jeg er magnet på alt slikt skummelt, skader meg overalt! :P

Norwaystyle sa...

Jeg syntes det hørtes kult ut å ta'n helt ut med Zebra stoff. Hvitmalt syntes jeg passer godt til de øvrige møblene og den kjempestilige tavlen. Uansett - alt du har vist passer jo. Lykke til med valget.

Lindas hus sa...

ha ha ha...er det naglefritt på stuegulvet??? Eller må man tråkke varsomt??? Kult å bare dra den helt ut! Blir sikkert tøff som bare det! Gleder meg å se resultatet! Jeg har 2 stoler ligende..eller stående..! og du kan stole på meg at de blir ikke tatt med det første;) Vi (mamma og jeg) er ferdig med 2 lag med kvistlakk på rommet...men vi har alle plankene som skal på veggen der var rekkverk. Og jeg har tenkt å grunne dem først også. Så det blir maling kost på meg hele helgen! Håper du har litt mer spennende planer på tapeten snuppa! Kanskje en ekte date;) Det hadde du fortjent! Ha en deilig helg. Klem

Myr sa...

Lykke til :D gleder meg til å se ferdig resultat

Camilla sa...

Modig du som tør å ferdes rundt i et hus fult med nagler ;)
Håper dere finner de igjen uten for mye smerte!

Jeg har sett på en slik stol, kunne tenkt meg en slik ved stuebordet og sofaen der. Hvor fikk du tak i dine to?

God søndag.
Klem fra meg.

Camilla Jin sa...

Hvitmalte stoler med sebramønster må bare bli knallfint i mitt hode!

Og nagler all over the place!?! Lurt å legge inn legevakta på hurtigtast da ja!

Er spent på å se de lekre stolene når de er ferdig! Jeg er fast bestemt på å få tak i en slik rokokkostol eller to når vi flytter inn i nytt hus. Må bare bearbeide gubben et par måneder først ;)

klem, camilla jin

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...