søndag 7. mars 2010

Stiv og støl... og storfornøyd! :)


Da har vi hatt en herlig helg på hytten! Kamera var ikke med på tur... heldigvis kan man kanskje si, for gangsperr de merkeligste steder i kroppen er tilstrekkelig bevis på helgens aktiviteter, og jeg har lite behov for å bli publisert i V-stil! :) For det var i slalombakken, ikke hoppbakke, jeg har hentet gangsperren, og dermed var V'en speilvendt fra å være elegant kan man nok si. :)) Men jeg synes mor klarte seg bra jeg, ettersom tenåringssønnen gang på gang ble "parkert" i bakken mens mor suste forbi. Det er jo mulig tyngdekraften hadde noe å si her (det er vel omtrent ti kilo siden sist jeg sto på slalom), men jeg knakk verken armer eller ben, hadde det kjempegøy OG slo guttungen, så da er det vel lov å være stolt uansett!? ;)


Hønene i den "tradisjonelle" påskefargen og eggene plukket jeg opp på Outlet Midttun før helgen. Med 5 kr. egget (og 10 kr. pr. høne) plukket jeg med meg kurven full, i tilfellet de små håpefulle insisterer på å male egg også i år. For fjordåret viste at eggeblåsing er en kunst mor verken har tålmodighet eller lungekapasitet til. Det ble mange knuste egg og lite "omelett", for å si det slik. Eggene er allerede malt, i tilfellet de ikke insisterer, men jeg regner med at malerskrinet må frem, og da er denne prikkete og stripete dekoderen i høyeste grad overmalbar. :)

Håper alle har hatt en flott helg! :)

9 kommentarer:

Camilla sa...

Hei.
Hørtes ut som en flott hyttetur, skjønner godt dere har kost dere!
Kjempe fine påskeegg, skjønner jeg må få begynt med påskepyntlagingen snart. Tiden bare flyr avsted og plutselig er det vinter og jul igjen ;)

Klem fra meg.

Bettum Villa sa...

Kjempe fine påskeegg.

drømmer på landet sa...

Så herlige påskeegg. Hmmm, kom plutselig på at jeg ikke har vært i slalombakken i år! Det e faktsk helt uhørt. Takk for at du minnet meg på det;)

Ha en fin ny uke,
klem,I

Beth sa...

Det høres ut som om dere har hatt en super helg sammen!
Koselig med litt påskepynt...:-)
Håper mor i huset er oppgående i morgen da???

Klem Beth...

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Det er lenge siden jeg har stått og...regner med du hadde det gøy:)
ha en god helg
eddaKlemmer

GroLinda sa...

Høres ut som om du har hatt en flott helg med familien ;o) Moro å komme før sønnen ned bakken også da ;o) Han forteller nok ikke det til så mange...hahahaha... Flotte høner og egg du har fått tak i. Morsomme. Det går helt sikkert fint å male over ;o) Ha en strålende fin mandag og uke min venn.
Klem fra Gro :o)

Lindas hus sa...

Å så deilig med helg med kos og slalom. Her i huset kjøpte vi alle utstyr for 2 år siden. Og reiste glad og lykkelig på familie ferie...skal si at jeg også fikk kjørt meg gitt;) Jeg hadde og har flere enn 10 kilo å drasse med på, men som en reserve danske jeg er klarte jeg meg sånn tålig bra. Men fy så vondt jeg fikk i beina...kjempe søte egg du har fått deg også! Smart å tenke langsiktig når det gjelder egg maling;) Det der har aldri ligget for meg heller:D Ha en herlig kveld snuppa! Stooor klem

Lilla Kullan sa...

Så fint hem du har.:-) Kram Stina

Mariann Louise sa...

Så koselige påske egg! Koselige:) Tusen takk for mail, jeg ble veldig takknemlig for de, men har hatt PC krasj, og kan ikke svare på mail enda...

Men tusen takk skal du ha for dine ærlige tanker!

ligger en award til deg på bloggen min:)

Ha en flott tirsdag!

Klem fra Mariann og hundene:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...