lørdag 27. mars 2010

Koselig award og koselig earth hour


Ja, da har vi ytt vårt bidrag til årets earth hour. Og det var riktig så trivelig! Av med lys, tv og pc... og plutselig var det tid til kos og latter på helt andre premisser. Her gikk det i kortspill, og vi koste oss slik at earth hour til og med ble litt utvidet for vår del. :)

Jeg la forøvrig merke til at i boligfeltet mitt var det kun en annen nabo som slo av lysene, mens det andre feltet jeg ser rett bort på var totalt mørklagt. Jeg regner med at det var alle de med BMW SUV som bøtet litt på samvittigheten. Hehe

Ellers har jeg vært så heldig at jeg har fått en award fra skjønne Camilla med bloggen Camillas Castle. Og da skal jeg fortelle noen ting som gjør meg glad. So here we go!

- Jeg er såpass "grunn" at litt ekstra penger mellom hendene gleder meg. For da kan jeg kjøpe noen ting jeg egentlig ikke trenger, men som jeg bare har fryktelig lyst på. ;)
- En hyggelig kveld med gode venner, vin og latter... det er en glede jeg kan leve på i mange dager etterpå. :)
- Å levere ungene i barnehagen og være på vei ut, for så å høre "Vent mamma..."  for så å få en ekstra klem før jeg går, ja det både varmer og gleder!
- Å få hyggelige kommentarer på bloggen gleder alltid! :)

Awarden sender jeg så videre til en annen Camilla. Og det er hun med bloggen By Camilla Jin. Koselig jente som bestandig setter meg i godt humør med sine trivelige innlegg. :)
Mariann, med bloggen Marianns Smykker fortjener også awarden, fordi hun er en tøff dame som ikke lar seg pille på nesen. ;) Og sist men ikke minst, damen jeg visstnok aldri kommer utenom, Linda med bloggen Lindas Hus. Dette er en dame jeg ærlig og oppriktig er blitt skikkelig glad i. Så award og stor klem til deg også vennen! :)

5 kommentarer:

Camilla Jin sa...

Tuuuusen takk for superkoselig ord! Alltid hyggelig å gjøre andre glad - spesielt deg!

Høres ut som dere har hatt en fin Earth Hour, og stemningsbildet gav meg absolutt stemning!

Veldig glad for å ha deg som bloggvenn! <3

klem, camilla

Lindas hus sa...

Åååå så herlig du er snuppa! Og gratulerer så mye til deg også med adwarden! Vel fortjent! Setter enorm pris på deg og er så glad jeg har fått lov til å bli kjent med deg! Blitt kjempe glad i deg også! Og så kos det hørtes ut med la familia i går! Nærmeste nabo skrudde av all lys han også, selvom jeg så tv'en stå på;) Jeg skrudde av min tv men pc'en var på. Men uten strøm da;) Var fulladet! Hi hi! Ha en herlig søndag med barna og kos dere masse! Og tuuusen takk for awarden! Setter kjempe pris på det!Og er ening med deg om både venner og litt penger;) Det gjør dagen det! Stooor klem!

GroLinda sa...

Heisan ;o)
Tusen takk for koselige ord ;o) Nå har jeg lagt igjen en kommentar hos Camilla Jin som du nevnte ;o) Ja det var riktig trivelig i går kveld med levende lys rundt hele huset, mens vi kosa oss med Yatzy og rødvin. Vi pleier ofte å ha levende lys istedenfor alt det elekriske. Mye mer koselig det ;o) Gratulerer med ny award igjen! du har en så koselig blogg at det er ikke rart du får det ;o) Jeg er helt enig med deg i de små gledene du skrev om ;o) Bare at jeg har både barn og barnebarn i teksten;o) Ha en riktig god påske og kos deg masse med dine!
Klem fra Gro :o)

Ran sa...

GRATULERER MED DAGEN TIL EN FLOTT KVINNE!!!

Kaoskontroll sa...

Takk takk! :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...