tirsdag 16. mars 2010

Stylig? Vel...?

Jeg er en dårlig blogger i så måte at jeg ikke alltid er like glad i å småstyle i huset. Får jeg til noe som "virker", ja da blir det gjerne slik lenge. Jeg liker best de litt større prosjektene, der jeg kan føle jeg har GJORT noe, men i dag skal jeg likevel forsøke å vise frem noen av de småtingene som gjør meg glad.Lykten på bildet minner meg veldig om Marokko, og det landet har for evig og alltid en spesiell plass i mitt hjerte. Jeg trodde jeg visste en del om muslimske land da jeg landet i Marokko første gangen, men alle mine fordommer (ja, for det var en del av dem!) ble fort gjort til skamme.
Marokko er sol, liv, mystikk, glede, farger, smaker og ikke minst smil, vennlig nysgjerrighet og imøtekommenhet... og hver gang jeg tenner denne lykten minnes jeg landet, og alt Marokko lærte meg om hvor lite man vet om den store verden her "oppe på berget". Man kan på en måte si at Marokko lærte meg en ydmykhet jeg er glad for å bære med meg videre. Jeg vet jeg nå vil møte nye kulturer med et åpent sinn... og i lyset av lykten drømmer jeg meg stadig langt langt bort! :)


"Den gode følelsen" trenger ellers ikke være så komplisert. Noen vakre blomster på bordet setter meg fort i bedre humør.


Og har man mange kan man jo spre gleden litt rundt. :)


Og ellers er jeg vel som jenter flest. Litt *bling bling* og fine ting rundt omkring hjelper selvfølgelig på humøret. ;) Ja, her har Marokko sneket seg inn igjen også.


Det er igrunnen ingen som ville trådt inn i mitt soverom og tenkt noe annet enn at her bor det en kvinne. Det eneste maskuline på mitt rom må vel være... absolutt ingenting. :))

Men rent generelt... gi meg et møbel å skru sammen eller male, et rom som er litt komplisert å innrede... iallefall noe det er litt størrelse på! Så overlater jeg småstyling til dere som kan det! :) For det fungerer igrunnen greit for meg slik... med noen "godfølelse- ting" her og der, og minst 100 planer om hvordan jeg kan endre og forbedre de litt større tingene. Så bare håper jeg dere bærer over med at jeg ikke akkurat er dronningen av styling! :)

Stor klem!

13 kommentarer:

Frk:Twil sa...

Så mange fine ting du har... Likte lykten din veldig godt, selvom jeg ikke har noe forhold til Marokko! Og friske blomster er alltid en hit! Go´kveld

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Koselige og pene ting...har hatt arb kollegaer fra Marokko,,,veldig koselige mennesker...det er de fleste mennesker uansett hvor de kommer fra:)
ha en fin kveld....håper du får noen større prosjekter snart:)
eddaKlemmer:)

Camilla sa...

Utrolig koselig innlegg å lese:)
Det er mange flotte blogger der ute, med utrolig mye fint dill dall,..-også kalt styling;)
Men det er ikke alltid det som fanger min interesse..
Når det er sagt, bildene var kjempe koselige!:)

Camilla sa...

Nydelig smykker, nydelig lykt! Skjønner godt du drømmer deg bort, og det er fullt lov det. Jeg tror det er viktig i hverdagen å ha tid til sine drømmer. Ha noe å lengte etter!
Dere har ikke planer om en tur til Marokko?

Nå er det natta her i huset.
Måtte bare inn og titte litt før sengen kaller ;)
Nattaklem C.

Mariann Louise sa...

Er enig med deg, jeg er nok heller ingen "stylist", praktisk og enkelt, og minst mulig å tørke støv av, hehe:)

Men det ser da riktig trivelig ut dette her da? Lykten, smykkestativet, marokkanske tøfler/sko, og nydelige, fargerike tulipaner, nei du har ihvertfall ikke noe å skamme deg over! Ryddig også, det er det ikke her ihvertfall med alle hundene, uff, skulle tro vi bodde i et fjøs noen ganger!

Men om du liker å skru og slikt, kan du gjerne ta en tur til Hardanger om du føler for det, her er mye å både skru og male på:)

Klem fra Mariann og hundene:)

Anken sa...

Så enig, så enig. Den stylingen er ikke min sterke side, nei. Jeg synes det er utrolig flott når andre gjør det, når de lager tablåer og slikt i stylingen - men kanskje jeg ikke har fantasien til akkurat det...
Bloggen min omhandler jo bare større prosjekter, og det er en grunn for det :) Men jeg skal vel prøve å bli litt "flinkere" med stylingen etterhvert som rommene mine blir ferdig.
Synes du er kjempeflink, jeg. Likte smykkembildene dine kjempegodt.

Synnøve sa...

Hei
Så fin lykt du har. Smykkestativet ditt det var kjempestort og så fint
Jeg liker både store prosjekter og litt små styling.
Ha en fin dag

Datt sa...

Jeg er ikke så flittig styler jeg heller, jeg har en del sølvbrett med pynt på som jeg synes funker, og da flytter jeg likså godt rundt på hele brettene! :P

GroLinda sa...

Enig med deg ; det er mange flinke "stylister" her i blogglandia ;o) Moro å se hva folk får til! Men jeg synes du er flink! Ikke alle som orker å gå løs på sånne store prosjekter som du liker vettu ;o) Godt vi er forskjellige og kan benytte "vært vårt talent" på ting og tang.Det hadde jo vært kjedelig hvis alle sammen gjorde det samme?? Stå på med ditt du. Det blir så bra alt du gjør så ;o)
Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Jeg må nok slite litt til med vekta. Men det går seg nok til en dag ;o)
Ha en riktig flott onsdag min venn .
Klem fra Gro :o)

Anken sa...

Hei igjen, og takk for koselig melding på bloggen min. Og så synes jeg det så stas å få en følger til :)

Vet du, jeg har det akkurat som deg. Faktisk så har jeg kjøpt oppussingsleiligheter i 15 år. Jeg har bodd der akkurat til jeg var ferdig med oppussingen, og så har jeg solgt og kjøpt et annet slitent objekt. Alle venner og familie kaller det en sykdom :) Men nå har jeg faktisk bodd i samme leiligheten i 5 år, og har ingen planer om å flytte igjen. Kanskje det er alderen som gjør seg gjeldene?

Kjeruben sa...

Mmmm... her var mykje flott! Likte veldig godt dei rosa hønene... eller er det kyllingar ;-)
Og tulipanar er jo alltid ein sikker vinner :D
:o)

Heidi {FruFly} sa...

Ingenting å si på stylingen!:) Og den marokkanske lykten er superfin, den har jeg sett før og kunne godt ha tenkt meg selv! Og takk for utrolig koselig ord hos meg, blir så glad! Klem Heidi

Bettum Villa sa...

Jeg liker også å heller pusse opp de store tingene enn å style dem etterpå. Eller "liker" blir vel litt feil, mener heller å si at jeg føler jeg ikke klarer. Men med nok inspirasjon så lærer vel jeg også.

Klem Madelen

Ps: Sjekk gjerne ut give awayen min ;).

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...