mandag 19. april 2010

En skatt


For noen år siden fant jeg dette bildet gjemt bort i en bod i Sogn. Nå er jeg vel kanskje ikke den som samler på religiøse bilder, men jeg synes det var utrolig trist at dette hadde fått en slik skjebne. Jeg må kanskje innrømme at rammen mer enn bildet tiltaler meg... men rammen er dessverre skadet. :(
Det er tydelig at bildet en eller annen gang har falt i gulvet, for opphengstråden er røket og rammen bærer tydelig preg av å ha fått en smell.
Dessverre er jeg ikke i stand til å fikse den, for slikt småplukk ligger ikke for meg, men jeg får forsøke å flikke litt på den så skaden blir mindre fremtredende. Bildet er ganske stort. Ca. 50 x40 cm, og med 10 cm. dyp ramme. Skadet eller ikke, opp på veggen igjen skal det iallefall! :)

9 kommentarer:

Camilla sa...

Skal si! Jeg er nok heller ikke en av de som har mye religiøsebilder hengende her hjemme, men rammen var kjempe flott ! ;)

Klem C.

Nostalgia sa...

Nydelig bilde og en fantastisk ramme :-)

Ønsker deg en fiiin tirsdag !
Klem, Nostalgia

GroLinda sa...

Jøss så heldig du var som fant det bildet!!! Det er sikkert verd en del for det så veldig gammelt ut ;o) Prøv å få taksert det! Du blir sikkert overrasket ;o) Nydelig er det i alle fall ;o) Behold det som det er. Lenge siden jeg har fulgt med deg på slankeveien... går det bra?? Jeg har startet på Noka-dietten idag! Spiser pulver til frokost, lunsj og kvelds, og jeg spiser middag uten poteter, ris , pasta og sauser ;o) Jeg SKAL ha på bunaden min 17.mai! Ehhh...håper jeg....
Da ønsker jeg deg en god natt og håper du sover godt ;o)
Natta-klem fra Gro :o)

Anken sa...

Den rammen var kjempefin! Personlig er jeg ikke noe for gudebilder og engler og slikt, men den rammen da! Som Gro Linda sa, kanskje du skulle få det taksert - det kan jo bli mye moro å kjøpe for de pengene :)

Ingvild sa...

Den rammen var herlig. Er egentlig ikke så glad i religiøse bilder,men den fortjente så absolutt en bedre skjebne enn en bod i sogn!

Ha en fin kveld vennen,
klem,I

helenes hus sa...

Fantastisk bilde! Jeg har faktisk et par religiøse bilder i sommerhuset. Ikke fordi vi er særlig trofaste kirkegjengere noen av oss, men fordi det liksom passer med religiøse bilder i et lite sørlandshus midt i bibelbeltet.
Ha en fin kveld!
:)

Datt sa...

I megaLOVE it!! Heldige du!! :D :D

Lindas hus sa...

Hvis du noen gang skulle bli lei så vet du hvor jeg er;) Helt nydelig! Og så utrolig flink du har vært på hytta! Blir helt matt jeg! Du er super girl!Stor klem

Synnøve sa...

Jeg er heller ikke noen tilhenger av relgiøse bilder. Men bildet og rammen var kjempefine synes jeg.

Lykke til med malingen:))

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...