tirsdag 27. april 2010

I did it! :)


Det har nå vært fire hektiske dager i Sogn, men vel verdt det når jeg kunne reise hjem sliten men sååå fornøyd. Jeg kom bortimot i mål... det mangler (nesten) bare å legge i sengebunner og madrasser i dobbeltsengen. Jeg og min mor skulle nemlig hente sengebunnene ute i fjøset, hvor de har vært lagret, og der krøp edderkoppenes oldefar. :S
Da var jeg temmelig kjapp med å foreslå at pappa kunne ordne sengebunnene neste helg. Og min mor sa seg helt enig. Hehe


Jeg ber dere derfor overse at sengen ikke er helt komplett og at jeg ikke malte listene bunnene skal ligge på. ;)


Jeg fikk selvsagt litt tidsnød på slutten, og rommene ble derfor møblert og stylet i raserfart (hadde spredt møblene utover hele hytten mens jeg malte dem). Men det gikk da noenlunde greit.
Kaos(kon)troll jobber nemlig best under press. ;)Legg merke til kassen i hjørnet. Underveis i prosjektet klarte jeg å overbevise meg selv om at jeg MÅTTE ha en slik kasse... og endevendte kjeller og fjøs etter en passende. Som jeg så vasket og malte. Og så hadde jeg altså ikke bedre plass til den enn at den endte i en krok. Det er inderlig godt at jeg vet å prioritere tidsbruken min når jeg har dårlig tid. Hehe ;)Jeg bommet virkelig på gråfargen til skapet, for meningen var at gråfargen skulle være mørkere og så skulle jeg bruke krakelering med hvit toppfarge, men når gråfargen var så lys falt vitsen med å krakelere det helt bort, siden kontrasten ville bli så altfor liten. Men det ble da pent likevel! :)Slik så skapet ut før jeg satte i gang. De øvrige møblene var for det meste trehvite.


Litt arbeid gjenstår altså. Selv om jeg var nøye på å bare bestille gardiner som sto oppført med "På lager" var det tydelig at noen andre hadde vært kjapt ute og tømt lageret før min ordre ble behandlet, for gardinene til dette rommet dukket ikke opp i pakken. Jeg måtte derfor henge opp noen midlertidige gardiner... men de var forsåvidt helt greie. Og så var det lampen...


Denne skjønne saken (35 kr. på loppemarked, og så hvitsprayet) skulle egentlig opp, men etter at feil sikring var slått av en gang jeg skulle skifte lampe kan ikke ti ville elefanter få meg til å koble til en lampe igjen. Derfor strandet jeg altså litt på mine to verste redsler; Edderkopper og strøm.
Men jeg har en grei pappa (selv om han IKKE var glad for at jeg malte det FLOTTE panelet ;)), så det blir vel en ordning på både sengebunner og lampe til slutt. :)

Hvordan rommet så ut tidligere ser du her.

Kom snart tilbake, for da skal jeg vise det andre rommet. Ble fornøyd der også jeg! :))


5 kommentarer:

Frk:Twil sa...

Så lekker makeover.. Skapet ble det virkelig total makover på .. Kjempe fint.. Klemmer

Beth sa...

Soverommet ditt blir lyst og lekkert, bare vent til du får redd opp sengen så blir inntrykket et helt annet.
Skapet ble kjempefint etter noen malingsstrøk.
Koselig med småhyller og pynt.
Her kommer du til å sove godt!

Klem Beth`s småting...

Lindas hus sa...

Wow! Jeg tar bare av meg hatten! Gud så flink du har vært og for ei driftig dame du er! Hadde ikke klart halvparten engang! Og det ble bare så fint! Så lyst og delikat! Selvom det ble litt sure miner at du malte rommet hvitt, så tror jeg de kommer til å endre mening nå!!!!! Og hvis ikke så vet jeg at alle bloggedamene holder med deg;) Skapet var heller ikke til å kjenne igjen! Mektig imponert her over alt du får til;) Prøv å nyt de dagene du har fri til å puste ut nå da! Stooor klem

På landet sa...

Dette blir jo kjempe bra, wee liker ikke lille petter jeg heller... Skapet ble jo bærre lekkert =)Å ja,kjempe fin HVIT panel hihi.

Ha en fin kveld.

Ingvild sa...

Så fantastisk flott soverom du har laget - og på rekordtid også!

Gleder meg til å se mer!

Ha en fin kveld,
klem,I

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...