tirsdag 27. april 2010

Sommerlett soverom


Ja, da kommer et bilderas fra det andre soverommet også. For to nye soverom skulle det bli på hytten denne helgen... og det ble det! :) Jeg må innrømme at jeg var særdeles negativ til å ikke male dette rommet i samme slengen, men må si jeg var glad jeg ikke satte igang med vegger og tak her også, for jammen var det nok å henge fingrene i! Og min far hadde rett i at det ikke ble så ille (veggene er trossalt hvitlasert to strøk). Jeg kan leve med dette... en stund! ;)


Lampene plukket jeg opp på Fretex for en stund siden. De var i messing, så jeg har spraymalt dem og gitt dem nye skjermer fra Åhlens. Nattbordet (og dets søster, som står på soverommet mitt hjemme) er finn.no funn, kjøpt for lommerusk. Gavlene skulle være noe mer avanserte, men listen jeg kjøpte ville ikke bøye seg så mye som noen få millimeter, så her må jeg tenke nytt. Og mens jeg tenker får de være helt enkle og hvitmalte. Gavlene står enkelt og greit på listen bak sengene, slik at de enkelt kan skyves sammen dersom man ønsker en dobbeltseng.


Hils på min tippoldemor og min tippoldefar. :) De har fått plass ved hver sin fotende av sengene. Min mor fortalte meg hva tippoldemor het så sent som i dag, men det var et så uvanlig navn at jeg glemte det med en gang. Min lille prinsesse lurte forøvrig på om det var en mann eller en kvinne. Ganske greit da at hun for lengst er forbi det stadiet at hun kan fornærmes. ;)Ved tredje sengen ble nattbordet enkelt og greit en gammel krakk. Det var litt vittig, for sist den ble malt var det også jeg som malte den. Mørkeblå... slik jeg malte hele kjøkkenet i gamlehytten... og slik det forble til den ble revet. Jeg må vel ha vært rundt 18 år da. Tror jeg. :) Husker jeg var ganske ung og ikke hadde spurt om lov til å male først, men alle de andre var glade for at det "plutselig" var gjort. Enkelte ting endrer seg visst aldri. Hehe


Sengen her er "fargeklatten" i rommet. Malt lys lys grønn, og avslipt i kantene så den ser litt gammel ut. Det blir nok hvitt sengetøy til den også, men det var ikke flere tilgjengelig, så jeg tok det helt ut den "grønne mil". Den grønne (og rustne) kannen fant jeg i kjelleren og min sønn fant fine blomster til den. Får bare håpe mormor ikke ser i bloggen min at noen av hageblomstene fikk en kort og brutal skjebne. ;) Den gamle lysestaken er litt feilplassert på bildet. Gikk som nevnt litt fort i svingene her.


Et lite vaskebord ble også malt og gitt plass langs veggen. Jeg våget imidlertid ikke stjele min mors vaskefat og vaskemugge, så jeg får vel være på utkikk etter et eget sett. :) En gammel tissepotte kom derimot på plass. Man skulle nærmest tro jeg hadde valgt fargen på sengen ut fra den, men det var en heldig tilfeldighet. Og oppå her får den grønne lysestaken bo til til jeg eventuelt får tak i vaskefat.


Er ikke den ganske herlig? Den ble gravd opp i hagen i forbindelse med gjenoppbygging av hytten. Hvordan den havnet i jorden og hvor mange år den har lagt der... ja, hvem vet?!!

Ja, da har dere altså fått presentert begge soverommene fra prosjekt to soverom på ugudelig få dager. Håper det har vært en fornøyelse å kikke innom... slik det er en fornøyelse å være ferdig. Gjett hvem som skal sove godt på hytten nå! ;)

Klem


11 kommentarer:

Ingvild sa...

Knallfint var dette soverommet også! Du har virkelig stått på det er helt sikkert!

Klem,I

Lindas hus sa...

Kjempe fint! Blir helt målløs jeg! Hva ikke du klarer sier jeg! Effektiv dame! Og skjønner godt at du var glad du "slapp" å male det soverommet der også! Sengegavlene ble kjempe fine! Har tenkt å lage det selv på rommet mitt, men må finne et stoff først. For jeg vil fore det! Masse fine detaljer du også viser, bildene var fine og ekstra kos er det når det er familien man har på veggen! Og den gammle potta sklei rett inn og lystestaken var en morsom historie! Familien din er jo bare super heldige som kommer til nyoppusset hytte! Enjoy;) Stor klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

det ble jo bare kjempefint:)Du har jammen meg stått bra på må jeg si:)og så mange fine detaljer...:)
ha en flotters dag
eddaKlemmer til deg:)

Anken sa...

Du har virkelig hatt noen hektiske dager! Soverommene har blitt kjempefine. Gratulerer med nye rom på hytta.

Landcharm sa...

Så koselig du har gjort det her. Ja, nå kan du slappe av og sove litt....

Huset på øya sa...

Så utrolig koselig det var blitt :o)
Ja, nesten litt godt at tippoldemor ikke kunne høre din prinsesses kommentar...

Morsomt m den grønne lysestaken også! Litt kjekt å finne slikt da...

Skjønner godt at du er fornøyd m resultatet! Håper du/dere sov godt!!!

Vibeke :o)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

OIII! Så fint det ble.. lekre fine rom, med herlige farger :)
Nydelig!


Ha en flott dag!
Klem fra svingen!

Anonym sa...

Så fint det har blitt, kjære søster.
Du er så flink:)

Camilla sa...

Så utrolig fint det ble, fy søren du er dyktig!

Hva slags spray bruker du når du sprayer, blandt annet messing lampeføttene!?

Klem C.

Myr sa...

Det ble kjempeflott :D
Ha en fin vårdag
/myr

Ruths datter sa...

Så nydelig dette soverommet ble da. Så på tidligere innlegg hvordan det var. Her har du virkelig fått det til. lekkert. Ser du er kreativ med malekosten ellers også Kjempeflink er du.
Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...