lørdag 29. mai 2010

Den grimme stemor


I dag har jeg regelrett gått amokk på shopping. For å gjøre en lang historie kort fylte jeg i dag opp bilen og kjørte til Fretex med mye jeg ikke lenger trenger og som bare sto i veien... og kom hjem igjen med en bil som var minst like full. :S

Men det jeg skal fortelle om i dag er hva jeg holder på med på lilleterassen og om sengen jeg reddet fra kontaineren og adopterte. :)


"Nei men, man kan da ikke kaste en slik!" nærmest ropte jeg ut da jeg oppdaget at denne var slengt i kontaineren nabolaget hadde bestilt for en liten tid tilbake. Naboene så noe bestyrtet på meg, men slo fast at nå var det uansett for sent, for den hadde fått en skade da den ble slengt oppi. Men skaden var ikke verre enn at jeg lett kan fikse den, så sengen ble reddet opp. En happy ending med andre ord. :)

MEN SÅÅÅ begynte den stemoderlige behandlingen! ;)For jeg trenger ingen barneseng, og skulle det renne på med barnebarn med tiden har vi allerede tre slike senger i Sogn. Det jeg derimot trenger er en benk på lilleterassen, så slik ser sengen ut i skrivende stund. :)
Saget "istykker" og skaden den fikk er limt... og om bare limet tørker (noe jeg undersøker ca. hvert 10 minutt, selv om det står blått på hvitt på limflasken at jeg bør vente 24 timer... altså omtrent 22 timer til :P) skal min nye benk selvsagt males og fylles med madrass og deilige puter. :))

Det første bildet i innlegget viser forøvrig en del av tingene som står "på vent" på terassen. Kisten på bildet har også fått en makeover. Slik så den ut før;


Jeg skal selvsagt komme tilbake med bilder av terassen når den er ferdig. Bare værgudene kan være litt mer stabile i humøret en stund blir det nok fart i sakene. :)

Ønsker alle en riktig fin helg!

''

8 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

oi spennende :)))

Hehe høres nesten ut som meg det hehehe:))))

Bettum Villa sa...

Den var jo stilig den da! Kan jo ikke kaste slikt ;). Skulle hatt en slik på terassen min jeg også :P

Håper du har en kjempe fin helg! Klem Madelén

Synnøve sa...

Du har helt rett, en kan ikke kaste ei så fin seng:))
Gleder meg til og se det ferdig,er sikker på at det blir kjempefint:))

Klem Synnøve

På landet sa...

Der var du heldig, så smart å sage av den slik. Blir en koselig benk. Tenker det kommer masse myke å gode puter oppi der :)

Ha en fin kveld.

Berit sa...

Helt enig! Altfor fin til å kastes!
Og nå fikk jeg sett hvordan den ble etter saging! Jeg har nemlig vurdert om jeg skal gjøre sånn med sengen jeg har fått. Lettere å bruke den enn om jeg skulle krabbe oppi :P

Så takk for at du delte den med oss ;)

Klem

Minka sa...

Heisann..For en herlig blogg jeg datt over her da..Tittet litt nedover, og liker stilen din, den litt kaos stilen med masse prosjekter på en gang, jeg er litt slik selv,hihi..Den sengen der kan bli virkelig lekker med litt kjærlighet. Blir spennende å se resultatet..Klems..

Datt sa...

Oi, kjempelurt å lage benk av senga da, digger det! :D

Lindas hus sa...

Hallo snuppa;) Så fin den kista di ble;) Trodde du hadde kjøpt den også jeg! Masse fint du har skaffet deg, og er det ikke det det heter, at man skal kvitte seg med noe før man kjøper noe nytt;) Så da følger du regelen! Kjedelig og trist med dette været....er jo å ikke å bli klok på! Det ene øyeblikket så er det knall, og det andre så hagler det ned! Håper terassen din overlevde, det gjorde nemlig ikke den ene veggen min...så den må males på nytt....arg grrrrr!!!! Gleder meg virkelig å se senga, den var bare kjempe fin! Og kan tenke meg at etter du har tryllet med den så blir den lekker:) Er veldig spent på din date med mureren;) regner med at vi får en oppdatering fra hagen snart:) Ha en kjempe fin søndag! LOve

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...