tirsdag 25. mai 2010

NIB utfordring- min ønskeliste

Tenk å kunne velge det man ønsker seg aller mest, uten å tenke på pris og hva mer fornuftig man da hadde evaluert ut av budsjettet. Bare ønske seg, uten konsekvenser!

Dette er en utfordring av mitt hjerte, for slike tankeeksperimenter gjør jeg stadig. Det ender ofte med å forbli en drøm, men så deilig da... å ønske seg og drømme om...! :)

Så her er min tre på topp ønskeliste her og nå;

1:


Hagen min er langt fra ferdig, men i mitt hode ser jeg den allerede for meg, frodig og fin. Men idyllen ødelegges bittelitt av det oppblåsbare badebassenget jeg vet ungene vil insistere på i utide. Så tenk om jeg kunne bytte ut det forhatte plastbassenget med et permanent zink- kar? Det hadde vært noe det! Så kunne barna få plaske med stil. :)
Dette flotte karet er fra LandRomAntikk.

2:


Jeg har allerede nevnt at to slike er tiltenkt en plass i hagen, så de står så absolutt høyt på ønskelisten. Fra Plantasjen.

3:


Denne er jeg nok ikke alene om å ha på ønskelisten, for skjønnheten er dessverre utsolgt. Til all lykke har jeg nå et tre som egner seg godt som hengekøyestolpe i hagen (andre enden kan festes i husveggen), så hengekøyedrømmen kan faktisk bli virkelighet denne sommeren. :) Denne er også fra LandRomAntikk.

Ja, det var ønskene som rangerer høyest hos meg for tiden. Dessverre er det andre ting som må prioriteres høyere fremover, men der det er drømmer er det håp! :)

Klem


 

9 kommentarer:

På landet sa...

Deler drømmen om en frodig hage,uten plast leker ;) Så fint det badekaret var, å henge køya ja alt var lekkert! man skal aldri si aldri å det er lov å drømme! Å gratis er det å hihi.

Klem fra meg.

Miss Mette sa...

Oj, dette var tre flotte ønsker...
I Like :o) takk for flotte og
inspirerende bilder og ha en fin
kveld videre. Klem fra Mette

Beth sa...

Det var tre flotte ønskedrømmer...
En hengekøye og en god bok,
kan det bli bedre?

Litt mer oppnålige disse tre drømmene dine en den drømmen jeg har blogget om i dag...:-/

Klem Beth...

Randi sa...

Å...flotte ønsker til hagen du har då... Skulle ikkje sagt nei til desse tinga eg heller... :-) Nydeleg den hengekøya.... Håper verkeleg du får oppfylt den hengekøyedrømmen din i løpet av sumaren.
Ha ein fin kveld vidare.
Klems

Lindas hus sa...

Åååå sukk ja...holder på med hagedritten og husmaling om dagen...derfor mitt fravær...men det er jo nesten umulig mellom øs pøs regnvær været her på østlandet! Og det er vel ikke så mye bedre hos dere heller! Ønsker deg av hele mitt hjerte sol!!!! Klem

Ann-Helen sa...

Så fine ønsker du hadde;)
Drømme er herlig!!!

Ingvild sa...

Herlige ting du har på ønskelisten din. Helt enig med du:o)

Ha en fin kveld,
klem,I

Kjeruben sa...

Hi hi eg ønsker meg også disse tre! :D
... og den hengekøya må da vere å få tak i litt rimelegare? Det satsar i alle fall eg på :D
:o)

helenes hus sa...

Hei! Fine ønsker - og veldig lik mine, faktisk. jeg har forøvrig en helt fantastisk hengekøye som min snille lillesøster kjøpte langt inne i jungelen i Brasil. Den skal blogges ved en senere anledning. :)

Jeg var forresten på Indiska i dag. De hadde noen helt fantastiske hengekøyer designet av Jade Jagger. Superkule, og til den nette sum av kr. 599,-. Løp og kjøp!
hh

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...