søndag 23. mai 2010

Beklager!

Det er langt mellom de rene interiørinnleggene hos meg for tiden. Dette beklager jeg! Jeg er så midt oppi flere prosjekter som ikke er ferdigstilte at det rett og slett blir lite å vise frem. Ennå!
Selvsagt kunne (burde kanskje?) jeg konsentrere meg om ett prosjekt av gangen, men slik har jeg sjelden jobbet, og det at jeg veksler mellom prosjektene fra dag til dag gjør at jeg ikke går lei noen av dem. ;) Men forhåpentligvis blir det da mye å vise frem i løpet av sommeren og høsten. :)

Litt nytt har jeg selvsagt fått i hus.


Til tross for alle advarsler om at oliventre ikke er det enkleste husdyret å oppdra, og min bevissthet i forhold til at fingrene mine er rene regnbuen, men mangler grønt, måtte jeg jo skaffe meg et slikt når Plantasjen gjorde dem så lett tilgjengelig. Og jeg skal gjerne innrømme at jeg slett ikke forstår meg på denne busken. De nye skuddene trives så godt at de truer med å vokse ut av proposjoner, men de "gamle" grenene røyter som en katt på våren. Jeg må rett og slett liste meg forbi hjørnet her om ikke oliventreet skal svare på passeringen med å kaste av seg noen blader. Mulig det skal være slik, men jeg ser for meg at jeg ender opp med noen spirer som vokser i taket og ellers nakne grener. Jeg må si jeg hadde forstått treet bedre om spirene visnet og de "gamle" grenene likeså. Det ville være helt normalt i mitt hus! HeheDisse lyktene gikk jeg og siklet på i to måneder før jeg kjøpte dem. Det synes jeg var temmelig standhaftig gjort av meg... selv om utfallet altså ble det samme. ;)
Dessverre er det trangt om saligheten på uteplassen nå, så de står bare og venter på at mor i huset skal få prosjekt hage så i boks at de slipper å stå innestengt i en krok. Optimistisk sett vil det skje i juli/august. Pessimistisk sett neste år. :S
Men jeg er ingen pessimist, så både jeg og lyktene håper på snarlig lykke! :)Ja, det er flere som håper på plass og rom! Jeg er så fornøyd med å ha fått tak i flere flotte krukker denne våren, men det er lite som kommer til sin rett slik plassen er nå. Men litt blomster, og ikke minst lavendel, bare MÅTTE jeg ha uansett. Jeg rett og slett elsker lavendel! Når hagen ikke bare er utvidet og inndelt slik den skal være, men også klar til beplantning, ja da skal jeg ha lavendel langs en hel vegg. :) Og foran dem skal det stå to Adirondack stoler på en frodig grønn plen. Og...

Huff, jeg får ta det ett skritt av gangen! Ennå er det dessverre laaaangt frem til drømmehagen. Men det kommer! Mange rene interiørinnlegg også! ;) Så jeg håper bare dere har tålmodighet med meg! :)

Stor klem

 

7 kommentarer:

Randi sa...

Oliventre er så flott. Har ikkje våga å prøve meg på det sjølv enno, men er i vurderingsfasen... :-) Kjenner meg litt igjen i det å ha mange baller i luften om gangen. Er jo kjekt med litt variasjon...
Nydelege lykter då, syntes du var kjempeflink eg som klarte å vente to månader før du slo til... ;-) Og stilig den hjarte-steinen som ligg forran dei, er den naturleg eller...?
Ha ein strålande søndag vidare.
Klems

Landcharm sa...

Ike lett og få alt inn i programmet. Oliventre er en flott dekor, og måtte det bare holde seg. Jeg er spet på mine også. Nyt resten av pinsen!

Synnøve sa...

Oliventreet skjønner jeg meg heller ikke på.
Har hatt et oliventre i 2år. Det vokser,så mister det alle bladene.Så vurdere jeg om jeg skal kaste det. Da kommer det nye blader igjen.Å sånn går nå dagan:))
Kan se for meg lavendel langs en hel vegg. Nydelig.
Kjempefine lykter,blomster og ikke minst krukkene dine.
Klem

Datt sa...

Oliventrær er så nydelige, jeg skal også prøve meg på (ikke sånn bli-kjærester da, I'm not that kind of girl :P ) et slikt når jeg flytter til huset! :)

Ingvild sa...

Oliventrær er nydelige - men siden jeg skårer minus på grønne fingre har jeg ikke turd å gå til anskaffelse av slike enda!

Nydelige lykter og krukker. De var helt etter min smak! Gleder meg til å se resultatet av prosjektene dine, følger spent med!

Klem,I

På landet sa...

Så fine lykter, synes du var flink jeg hihi, som ventet så lenge.
Oliventre har jeg ikke prøvd meg på,redd det dør med en gang.

Ran sa...

VELDIG kule lykter. Tåler de Bergens-vær, da? Gi en lyd om jeg skal komme opp med spaden under armen og ta et tak ;-) Du imponerer stadig, knallfint!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...