fredag 21. mai 2010

Det bare skjedde!

Kjære pappa, det er inderlig godt du har reist bort en stund, for det skjer noe mystisk i hagen min. Jeg vet jeg på en måte lovet at jeg ikke skulle starte med å grave opp hagen min ennå. Det vil si, jeg vet at du tar det som et løfte når du sier noe og jeg tier for at du skal slutte å mase. Egentlig vet vi begge at det egentlig ikke er et løfte, og at jeg ofte bare venter til du "snur ryggen til" og så gjør jeg akkurat som jeg vil likevel... MEN jeg hadde virkelig tenkt å vente LITT denne gangen. Skulle male huset ferdig først vet du! Det var bare det at plutselig var jeg ferdig med å male de veggene det hastet med og så... jeg kan ikke helt forklare det! Jeg mener... jeg skulle BARE flytte noen stener. Se om det gikk greit eller ikke, om du forstår.

Det gikk ganske greit! Ok, litt tungt var det, men siden jeg klarte det måtte jeg jo se om noen av de andre satt like fast... og om det egentlig GIKK an å grave rundt hagen. Og se hva som plutselig hadde skjedd;Det er rett og slett et lite mysterium!

Men slik kan det jo ikke være! Det håper jeg du forstår! Hva vil naboene si når dette ligger i hauger rundt i hagen min slik;


Det synes de nok ikke er så pent, så nå er det nok best jeg fullfører! Er du ikke enig? :) Jeg er VELDIG glad i deg vet du!!!! :))

Stoooor klem fra din datter!

Ps! Jeg sliter meg ikke ut! Jeg har tatt tran hver dag. ;)

 

10 kommentarer:

Randi sa...

Ler lit... Artig innlegg... :-D
Rart med det der, korleis ting berre plutseleg skjer liksom... Og tran gir jo uante krefter i følgje reklamen, så då må det jo stemme...
Koseleg blogg du har, her kjem eg nok innom att.
Ha ei strålande pinsehelg.
Klems

lillelise sa...

Hehe! Mye som bare skjer... Her hos oss skjedde det plutselig at vi var i full gang med kjøkkenoppussing i vinter. Vi skulle jo bare se om det gikk greit å fjerne det øverste laget med gulv, og når det gikk så måtte vi jo prøve på resten og. og når vi først var i gang... Og jeg tror ikke tran er det dummeste for oss som skal bare og med "det skjedde bare" som faste innslag i hverdagen.
Lykke til med hageprosjektet og ha en riktig fin fin pinsehelg

Ingvild sa...

Hihi.. Artig innlegg... Vel - hva kan man si om overbeskyttende fedre :o)
Lykke til med prosjektet ditt vennen og ha en fin pinse...
Her er det arbeidshelg!
Klem,I

Bettum Villa sa...

Hihi... må høre på pappan din vettu :P morsomt innlegg.

Klem Madelén

Beth sa...

Din luring...:-))
Må du ikke ta for mye Møllers tran da?

Kos deg med hagearbeide i pinsehelga!

Klem Beth`s småting...

Camilla sa...

Du skriver så herlig ;)

Ha en riktig fin pinsehelg, vi håper på godvær ;)

Stor klem fra meg.

Lykkeliten sa...

Herlig innlegg!
Jeg sitter bare og ser på blomsterbedet som skulle vært spadd opp og beplantet.....
Tenk om noe slikt "bare skjer" hos meg også!

Klem Lykkeliten

GroLinda sa...

Du skriver så artig ;o) Ser deg liksom med dådyrøyne foran pappa`n din ;o)
Tusen takk for hilsen. Ja du kan tro vi fikk et støkk i oss! Det var nifst, samtidig som det var fasinerende (ikke misforstå, for vi har dyp medfølelse for den stakkars elgen) Alt skjedde i sakte film! Jeg satt helt rolig i setet, UTEN bilbelte, å så alt sammen. At den kaka holdt seg i hendene mine er et mysterium, og hvorfor ingenting skjedde med oss, er et enda større mysterium! Eller rettere sagt; ET UNDER! Vi hadde virkelig englevakt altså! En vet ingenting på forhånd, så ta livet med ro og nyt hvert sekund! Ha en fortsatt flott helg min venn ;o)
Klem fra Gro :o)

Har en drøm... sa...

Artig innlegg:o) Lurt og høre på Pappa ♥
Tusen takk for bursdagshilsen, kjempekoselig!

Fortsatt god pinse!

Klem Line

Synnøve sa...

Hehe,morsomt innlegg:)
Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...