torsdag 6. mai 2010

Tre grunner til at jeg skulle vært en mann

Joda, det er nok mange grunner til å være kvinne, men det hender tanken om et bittelite kjønnsskifte frister. Og nå... ja, akkurat i dag skulle jeg gjerne latt puppilupper og kvinnelig svung fare for å være en MANN!


For;
1: Hadde jeg vært mann ville ingen ha sagt til meg at jeg ikke selv kan mure i hagen min. Og hadde jeg et øyeblikk strøket meg usikkert over skjeggstubbene ville min far, kamerater og naboer sagt "Ja, det er jo ikke vanskelig! Du må bare...!"
Så ville jeg sette i gang, med stor tro på at dette lå naturlig i mannsgenene mine. Og klart det... fordi både andre og jeg selv trodde på det!

2: Hadde jeg vært mann ville ingen stilt spørsmål ved at eldstemann bodde hos moren, men jeg ville fått applaus for å oppdra de to yngste alene.

3: Hadde jeg vært mann ville ingen stilt spørsmål ved at jeg skal rekke over full jobb, verv og unger. Jeg ville derimot fått utrolig mye skryt for alt husarbeidet jeg gjør i tillegg, og aldri fått påpekt at jeg ikke til enhver tid rekker å ha absolutt alt på stell.

Ja, å være mann hadde vært noe det! :)Noen som har gjennomskuet meg?
Det er selvsagt dette med muringen som har utløst ønsket om å være en mann. ;)
De andre tingene lever jeg forsåvidt godt med... så lenge jeg ikke tirres med at det er andre ting jeg ikke KAN... underforstått "fordi jeg er kvinne". Grrr

Fader og... hvorfor skulle ikke jeg kunne det????? Naboene har jo gjort det selv... og hva er de? Kontorrotter som meg antar jeg. Eller leger og advokater kanskje? Snasent nabolag dette skjønner dere. Etablerte tospann med veloppdragne unger. Og så meg da, som "forstyrrer" den sosiale sammensetningen med å være alene med to småtroll. (Eller bidrar til å gjøre sammensetningen mer variert og spennende, for å se det på en annen måte. ;)) Og som forstyrrer nattesøvnen til min far like mye, ved at jeg tenker og tror jeg kan... som menn!Vel, sannheten er nok at jeg er litt for mye kvinne likevel, for jeg tenker og bekymrer meg altfor mye rundt ting, istedenfor å bare gå rett på. For hva om det går til H.... Hellas? Våger eller våger ikke?

I got to get me some balls... ye! ;)


 

8 kommentarer:

Ingvild sa...

Først av alt grattis med ny header på bloggen din!
Kjempefint var det...

Det er sikkert mange grunner til at man skulle vært mann og noen ganger misunner jeg den lettlevde holdningen som min mann er i besittelse av!
Tror du er fullt i stand til å mure selv jeg og skulle muren av en eller annen grunn stikke av til H...Hellas så er det vel bare å prøve på nytt...
Du skriver fantastisk morsomt... Koser meg masse når jeg leser bloggen din!

Ha en fin kveld,
klem,I

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

he he he ..dette var godt skrevet...er helt enig med deg.....men på andre områder så føler jeg at jeg har større baller enn disse mennene:):)
Gyv løs sier jeg bare...forhør deg først med de som har kunnskaper...og så setter du i gang....dette greier du garantert!!!!!
kos deg
eddaklemmer til deg :)

Anken sa...

Hehe, kjempeartig innlegg. Kjenner meg så utrolig godt igjen her. Stort sett går jeg uredd inn i nye oppgaver, og særlig på hjemmefronten. Man må jo det når en bor alene! Jeg snekrer og borrer og limer og maler og skraper og legger gulvbelegg og 1000 andre ting. Også er jeg veldig flink til en ting; jeg bruker øyenvippene for alt de er verdt når jeg er og handler materialer og sånt. "Kan ikke du fortelle meg hvordan jeg skal gjøre dette da, jeg har aldri gjort det før skjønner du" Blunk, blunk.... Og maxbo-karen eller gutten i malebutikken føler seg store og sterke og forteller og gir tips. Funker alltid :)

Riviera Maison Molde sa...

Hehehe, man bruke hva man haver;)

Vi ønsker deg en herlig fredag, og riktig god helg:)

Vårhilsen fra
damene hos Riviera Maison Molde:)

Lykkehjemmet sa...

Hahaha... ja det må jeg si!! Fikk meg en god latter her ja! Mannfolk har denne enkelheten over seg... Ikke kan de tenke og gjøre noe samtidig,forstå problemer uten å måtte snakke høyt,ingen bekymring om vi har med alt på tur:) Jeg kan nevne i fleng!! Men når det kommer til mannens store mandighet,ja da er de ikke til å rokke!! Tror de er store og sterke og fikser det meste!!
Stå på du,vi kan hvis vi vil vi damer. Jeg er gift med en handy man,kunne ikke fungert om jeg var mer handy enn han;( Men vi deler på det meste,både maling,graving,rydding og andre husligheter!!
Ønsker deg en flott helg!
Klemmer fra Mona

RoseSommer sa...

Hei, ville bare titte innom og si det var et fint innlegg hos Camille og feiringen av 11-årsdagen hennes. Du har så rett, og jeg jobber med det samme. Har gått fint i 17 år, og vi er TO som jobber med det. Heldige meg.

Lykke til med muringen. Spør folk om råd. For folk flest er jo så snille og hjelpsomme. Moro å gjøre noe sjøl!!
Ha en fin vår!!

Anette Willemine sa...

He, he, ja du har helt rett ni at det blir annerledes når vi snur på det! Det eneste jeg egentlig misunner menn er at de er mye sterkere enn meg. Jeg har stått mange ganger og X%##w" fordi jeg ikke har hatt nok muskelstyrke. :o)

Ønsker deg en deilig start på uken!

Klem,
Anette Willemine

Camilla sa...

Hei hei!

Du er savnet her inne....
Håper alt er bra med deg!

Klem C.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...