tirsdag 15. juni 2010

Sommerfugler og galskap

Denne historien handler om at jeg på Living fant de nydeligste sommergardinene jeg noen gang har sett. Det er også mulig historien startet litt før det, med at min frustrasjon over hvor tregt det går fremover i hagen måtte få ett eller annet utløp, og at jeg derfor gikk berserk i stuen, men jeg liker versjonen med de nydelige sommergardinene bedre, så heretter holder jeg meg til den. ;)

Altså, jeg har aldri forelsket meg i gardiner før, men det gjorde jeg forrige uke, og det ble ikke et spørsmål om jeg skulle ha dem, men om hvilken farge jeg skulle velge. Hvite med grå sommerfugler på, eller hvite med pastellsommerfugler. Det ble pastell. :)Da jeg hadde fått hengt dem opp skjønte jeg så umiddelbart at jeg ikke lenger kunne leve med svarte gardinstenger, så jeg ilte avgårde på Kid og fikk kjøpt meg hvite. Men ennå var jeg ikke fornøyd, for plutselig fikk jeg det for meg at jeg ikke kunne leve uten grått salongbord. "Er du spik spenna gærn?" forsøkte fornuften å brøle til meg "... salongbord har man i hvitt, svart, brunt eller til nøden glass og metall!"

Men neida, jeg kunne virkelig ikke leve uten grått salongbord, uansett hvor ufornuftig det virket. Og snipp snapp snute, brunt ble ute!Ja, ikke bare bordet men også de gamle stolene ble grå.Nytt trekk skal de også få (bare lagt løst på nå), som en kompensasjon for "blasfemien" mot fine gamle brunbeisede møbler.Jeg har ikke helt vent meg til denne løsningen ennå, men angrer...? Nei! Jeg kunne jo ikke leve uten, så om fornuften hadde klart å dra det ut noen dager til så hadde det endt slik uansett. Hehe

Og nå er jeg utrolig spent på å høre hva dere mener. ;)

Jeg liker forøvrig ikke gardinløsningen bak sofaen. Har aldri likt den... og nå har jeg kommet frem til en løsning jeg ikke kan leve uten der også. Problemet er at her må jeg til Marokko for å få tak i det jeg trenger. Ikke så enkelt som å male salongbordet grått altså. Men jeg kan virkelig ikke leve uten, nå som jeg har fått dette for meg, så da blir det å finne en løsning da! :) For når jeg føler det slik blir det slik... fornuftig eller ikke. ;)

HIPP HIPP HURRA for alle mine tre barn som har fødselsdag i dag. 6, 6 og 15 år ble de. Kjempeglad i dere!Klem

   

15 kommentarer:

Lindas hus sa...

ÅÅÅÅÅåå gratulerer så masse med barna dine! Og det er vel bare du som jeg kjenner som klarer å få 3 barn på samme dato;) Det skal du ha, må jo nesten ta av meg hatten for deg! Det er likssom ikke nok med at du fikk tvillinger;) Og jeg lo og lo her når jeg leste innlegget ditt! Kjenner meg alt for godt igjen! Det ene drar med seg det andre....men må jo bare si, at dette ble bare kjempe fint! Bordet hadde jeg aldri tenkt å male grått selv, men jeg må jo bare si at detta ble bra!!! Og de gardinene hadde jeg kjøpt tvert selv, hadde det ikke vært for at jeg har brukt opp alle pengene mine på sko.....! Ha en herlig kveld snuppa! Kos deg med unga og ny flott stue:)))))

Camilla sa...

Kjempe herlige gardiner, og det stuebordet. Wow, så fint det ble! Synes det var fint sånn, ser du har liftgardiner og det holder jo i massevis =)

Du, er alle barne født samme dag? Vet de på 6 er tvillinger, men...

Klem C.

Lindas hus sa...

LOL!!!! Du får sagt det du snuppa:) Og kanskje like greit å få alle på en og samme dag, slik at sånne lett distre og glemske jenter som oss ikke glemmer bursdagen;) Jeg for min del, løste det problemmet med å tattovere inn navnet og fødseldatoen til datteren min på håndleddet;) Og ja...jeg har tittet ned for å sjekke;) Men en familie medlem fra USA sa til meg engang; But HONEY, you have to memorize that!!! Da sank jeg i bakken gitt og gjemte meg i flause....!!!! Og lykke til med muren din! Blir nok lekkert!!! Og igjen, stua er bare kjempe LEKKER! Løve it!

Villevinkel sa...

Flott blei det!! hehe .. så fint å høre at det er flere som bare mååå..og ikke kan leve uten --:-) Har det sånn ofte jeg også. Spes etter å ha blitt inspirert etter bloggrunder.

Utrolig stilig at barna har samme bursdag!!!!

Elin

Linas hjørne sa...

Så utrolig søte gardiner! Og jeg må si jeg beundrer deg som bare MÅTTE ha det sånn, så sånn ble det. Jeg er nemlig ikke sånn. Jeg går mange runder med meg selv og med sambo før jeg får fingeren ut. Jeg tror jeg må bli litt mer som deg :)
Grått salongbord ser man vel ikke hver dag, men det der ble kjempefint!
Ikke dårlig at alle tre barna dine har bursdag på samme dag. Sambo synes det er ille nok at begge barna hans OG jeg har bursdag tett på hverandre i august, men du slår jo den glatt! Uansett greit å slippe og huske alle datoene, og bare forholde seg til èn. Det eneste sambo klager litt på, er at august er en dyr måned ;)

Ha en strålende uke!
-Lina

Merete sa...

Hei på deg:)
Bordet og stolene ble kjempeflotte!!!
Hvilken farge har du brukt?
Så morsomt at barna har samme dag, hva er oddsen for det liksom?!? :) Koselig:)
Bli med på Giveawayen min hvis du har lyst:)
God natt til deg...
Klem

Beth sa...

Aller først gratulerer til alle tre barna dine med bursdag, HURRA!!!
Det kaller jeg virkelig å beregne godt! :-)

Vakre, lette sommergardiner, helt nydelige...
Kan du ikke ha sånne bak sofaen også da?

Bordet og stolene ble kjempefint,
passet godt inn i stuen din.
Hvorfor skal alt nødvendigvis være hvitt da?
Nei, det hyggeligste er å finne sin egen stil,
ikke bli helt borte i massen...
Du har all grunn til å være storfornøyd med jobben!

Klem Beth...

Camilla`s Castle sa...

Møblene ble bare kjempe fine!! :) Likte den gråfargen kjempe godt! Og gardinene var skikkelig sommerslige! me like:)

Veldig sant det du sier om bladene.. det er jo veldig stylet, og det er jo faktisk ikke det som gjør det ekte.
Så, ja så lenge vi kan klare å si ja på riktig sted, så er vi vel reddet:)

Gratulerer med barnas bursdag!:) Men jeg må jo spørre, -som sikkert mange andre. Hvordan i alledager klarte du å få de på samme dato? hehe.. :) Himla greit da vil jeg jo tro!:)

Anken sa...

Grattis med barna - så kjekt at de har bursdag på samme dag. Men det var jammen meg god timing fra din side :)

Du får tydeligvis sånne oppussingsideer i hodet på samme måte som meg. Jeg kan bare glemme å la ideene modne, jeg må bare sette igang. Det blir sånn uansett.
Også så fint det ble! Den gråfargen er bare helt nydelig, og det ligger vel en del timers arbeid bak her vil jeg tro. Det er jo ikke "bare" å male stoler og bord heller. Jeg må bare spørre om malingen av bordet; hvordan var fremgangsmåten din her? Jeg har veldig lyst til å male salongbordet, men er redd malingen ikke skal tåle slitasjen som det tross alt er på et stuebord.
Uansett, grattis med "ny" stue, helt lekkert!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ble kjempefint med grått:)
eddaKlemmer

Synnøve sa...

Wow så fint det ble.
Å grått er den fargen som tar over etter beige farger,påstås det:)
Lekkre gardiner.

Ønsker deg ei fin helg:)
Klem

Hilde Heimdal sa...

jaaa og jeg syns det er godt å vite at vi er fler jeg å :)))!!!

Nydelige bilder !! :)

Huset på øya sa...

HeiHei,

Du fortjente hvert eneste ord inne hos meg - linket til deg så andre i blogglandia også kan le, humre og la seg inspirere av det du deler :o)

GRATTIS m dagen til barna som var !!! Godt timet spør du meg - har to unger og hver gang jeg er på hos legen e.l. og jeg skal oppgi fødselsdato må jeg tenke meg om minst 3 ganger før jeg finner riktig dato... hehe.

Kjekt å høre at det er flere enn meg som har dette "Måtta bare ha"- eller "måtte bare endre dette aku nå"-genet !

Utrolig fint ble. Knallfint !!!! Er i en grå bølge for tiden - så dette LIKTE jeg (en smule misunnelig må j faktisk innrømme...) :o)
Ha en strålende dag!
klem Vibeke

Katharina sa...

Dette ble utrolig bra:) Artig å ha noe som ikke alle har...fint med grått:)
Første gang jeg er inne hos deg, men trives her...så nå er jeg følger. Stikker snart innom igjen:)
Klem fra Katharina

Huldra sa...

Nå har jeg lest meg bakover helt til hit, og sier; joda, jeg blir hos deg. Liker måten du skriver på, bildene som følger (siklet vel bittelitt selv ved synet av den sjarmerende svensken, og den flotte handymannen.. ;) ), og løsninger du tar. Sånn som denne feks. siden jeg ikke har vært inne hos deg tidligere, savnet jeg et "før" bilde, men likte veldig godt "etter" ihvertfall. Undrer meg på å male opp en tung og brun spisestue selv, men er redd for at jeg vil angre. Noe blir nydelig med maling, annet blir ødelagt.
Stuen din ble definitivt nydelig. :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...