mandag 14. juni 2010

Awarder

Beklager at jeg er litt treg for tiden, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på den hyggelige oppmerksomheten jeg får. De lagres i mitt hjerte! ;)


Jeg har vært så heldig at jeg har fått to awarder i det siste. Den første fra Randi, som har en herlig blogg og misunnelsesverdige grønne fingre. Og en fra Svarthyllpiken, som må være en svært spennende person ut fra de syv tingene hun delte om seg selv.For det hører som seg hør og bør en liten utfordring med begge awardene. Jeg må fortelle 7 ting om meg. Og selv jeg, som teller på fingrene når det blir tosifret, kommer da frem til at jeg skal dele hele 14 fakta om meg og mitt.

Randi har bedt om sommerfakta, så her kommer kommer mitt liv mellom mai og september;

1: Jeg er så redd edderkopper at jeg skrur opp varmekablene om sommeren, fordi varmt og tørt visstnok skal holde dem borte. Det virker ikke og jeg synes det er ulidelig varmt, men jeg våger ikke slå dem ned i tilfelle det da kommer enda fler. :S
2: Da jeg var yngre var jeg tøffere enn toget og badet "gjerne" mellom isflak om nødvendig for å beholde "imagen". Nå lar jeg image være image og hyler når jeg har dukket under, selv midsommers.
3: Da jeg var yngre elsket jeg å gå i fjellet hele sommeren. Nå derimot måtte jeg flytte opp på fjellet for å fremdeles kunne kalle meg et fjellmenneske. Jeg har stadige ambisjoner om å bli sprek igjen. ;)
4: Jeg dreper aldri en edderkopp, bille eller den ekleste åme... så lenge de holder seg ute, og jeg nærmest gråt da prinsessen drepte en marihøne. Mygg er derimot fritt vilt.
5: Jeg har så lyst til å lære å seile, for når jeg blir pensjonist har jeg ambisjoner om å seile fra øy til øy i sørlige land. Enn så lenge ser det ut til at jeg må betale meg inn på en turistbåt, med yrkesskipper. Men hvem vet... det er aldri for sent å lære! ;)
6: Når jeg drar på ferie er det bestandig med TUNG koffert, for jeg har med meg usosialt mange bøker.
7: Jeg er et sommermenneske, og vinteren kan egentlig flytte til et annet land for min del.

Og så var det 7 andre fakta;

1: Jeg har selv opplevd rare og uforklarlige ting, men om folk snakker veldig "spirituelt" blokker jeg fullstendig ut og tenker på været.
2: Jeg synes alle menn under 25 år er veldig søte, i betydningen søte barn... og det får meg til å innse at jeg begynner å bli godt voksen. :)
3: Jeg er for tiden så lei håndverkere som ikke kommer at min drøm om en handyman er byttet ut med en drøm om en urverker. Jeg antar de holder tiden. ;)
4: Jeg har i en alder av 35 år innsett at det at man har vært venner "for alltid" ikke bestandig betyr at relasjonen er bra.
5: Jeg roter forferdelig med klær og burde ikke få lov til å ha mer enn maks 3 antrekk, for de klærne havner stort sett på golvet et sted. Og jeg har ingen oversikt over hva jeg har eller hvor jeg har det.
6: Å tømme oppvaskemaskinen tar noen få minutter, men jeg kan finne på utrolig mye som tar mye lengre tid bare for å få utsatt det.
7: Jeg forsøker å innbilde meg at jeg er blitt litt kynisk meg alderen, men innser at mine forsøk på å "tenke tøffere" bare er et skalkeskjul for den tøffelhelten jeg egentlig er.

Phuuu... det er jammen anstrengende å tømme hjertet sitt på denne måten. ;)

Første award med utfordring gir jeg videre til Beth med bloggen Beth's småting, en herlig dame som stadig kommer med oppmuntrende kommentarer jeg setter stor pris på. Og Vibeke med bloggen Huset på øya, fordi både damen og bloggen hennes alltid setter meg i godt humør.

Stor klem

3 kommentarer:

Miss Mette sa...

Gratulerer så mye med awardene, velfortjent og veldig kjekt å lese litt om deg :) og nydelig uteplass du har som du viser i innlegget lengre nede. Veldig sommerlig og herlige detaljer! Ønsker deg en super fin dag, Klem fra Mette

Huset på øya sa...

God Morgen !!

Takk takk :o)

- jeg tar utfordringen! Jobber m fakta nå!
Er det bilde/award nr 2 som er tiltenkt meg ?
Ingen stor sak, men spør heller først....

Ha en strålende dag så lenge !! klem Vibeke

Camilla`s Castle sa...

Det var morro å lese litt om deg:) -føler man får et bedre bilde av hvem du er! Veldig bra:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...