mandag 5. juli 2010

Ferie postscriptum

Ja, da er jeg altså tilbake, etter 14  lyserosa dager i syden. Akkurat i dette øyeblikket ligger hele feriens etterlatenskaper spredd i stuen, så man kan trygt si at jeg ikke er kommet i noe interiørmodus ennå. Det vil si, jeg må rett og slett kvele slike tendenser temmelig brutalt. Om jeg lar dem slippe til er det nemlig jeg som ville lide en stille død... for innholdet i to store og to små kofferter KAN faktisk dekke en hel stue. :-O

Så når jeg ikke har noe interiørmessig å blogge om tenkte jeg at jeg heller skulle presentere min familie litt nærmere... og kanskje svippe innom litt seksuell frustrasjon. Ja, for annet kan det neppe være når en voksen kvinne i 14 dager stadig måtte plukke opp haken sin etter måpende beundring av... ja la meg si det helt ærlig; En spesiell deilig utgave av hankjønnet.


For ung selvsagt... og den eneste fysiske kontakten besto i en ganske så ufin nett-takling på volleyball- banen, hvor jeg (trolig like tung, men LITT mykere i kantene ;)) fikk sagt det eneste fornuftige som var å si i situasjonen; "AU!"
Hehe... ja, jeg gjorde nok ikke et like blaserende inntrykk på denne Adonisen som han gjorde på meg, men det var jammen litt morsomt også " å være 15 år igjen"... våge å kikke storøyd, men bli stum som en østers (om de da kan si "au" ;)) hver gang sjansen til kommunikasjon dukket opp.
Dette kunstverket av et mannfolk kan nytes nesten hver kveld hos Sunwing, Alcudia. ;)) Løp og kjøp, skulle jeg nesten til å si, men jeg tviler på at han er til salgs... dessverre! Hehe

Og så var det familien min ja. Denne "repitisjonsfamilien", som min svoger ganske så treffende beskrev oss som, for de stakkars fem mindreårige i familien fikk nok flere ganger erfare at de samme formaningene kom fra flere hold. Det er litt merkelig i grunnen, her bruker man alle tenårene og det meste av sitt voksne liv på å fokusere på hvor ulik man er sin familie, og så er det til syvende og sist bare å innse at man er støpt i samme skje. ;)

For her er mine foreldre i vanlig sydenpossisjon;


Og her er min søster;


Jeg kunne selvsagt tatt med et bilde av henne med nesen i en krimbok, for der var nesen hennes mest, men jeg valgte dette for å illustrere hvor godt og passende gift hun er med min svoger;Og jeg? Ja, jeg har bedrevet de samme "syndene" i syden, men det er merkelig vanskelig å ta bilde av seg selv mens man leser. ;)
Så har vi selvsagt badet, spist godt, latt oss underholde (*sukk*), trent (!)... og så var jeg på shopping i Palma. Akkurat der er jeg støpt med gaffel, for de andre foretrakk stranden mens jeg koooooste meg bla. med Zara Interiør. Og ja, det ble noen godbiter med hjem. :)

At det ble så som så meg ferieflørten Linda med bloggen Lindas hus ønsket for meg (og bare salig kikking ;)), ja det lever jeg godt med. Vi hadde jo to storsjarmører med oss både til og tilbake. Kikk på klippet, så ser dere hva jeg mener. Det er de to guttene som holder flankene, Amir og Eivind. At kunstverket av et mannfolk også kom med på klippet er bare en liten bonus. ;)


Stor sommerklem

4 kommentarer:

Camilla sa...

Velkommen hjem!!

Hørtes ut som en deilig ferie, bortsatt fra ingen lykke på mannefronten. =)

Stor klem.

Beth sa...

Høres ut som du har hatt en deilig ferie!
Velkommen hjem,
godt å ha deg tilbake...:-))

Klem Beth...

Lindas hus sa...

Måtte ha vært tankeoverføring dette her. For nå hadde tenkt å sende deg en mail for å spørre om du hadde giftet deg med en HANK i syden;) LOL, når jeg ser/leser du har vært 14 år igjen og vært betatt av en ung kjekk mann!Ha ha ha, synes jeg ser deg, du du kaster stjålne blikk;) Men jeg ba deg jo ihverdig om å flørte! Ikke titte! Ha ha! Søt du er da, tror jeg må komme ned til deg snart for å ha et minnikurs i flørting;) Men jeg er vel like pysete som deg... Trygt på avstand vet du:) Glad for at dere har kost dere ordentlig og sønnen din, ja han er jo bare skjønn!!!! Der snakker vi om en gutt som kommer til å få mange hjerter til å slå litt raskere:) Velkommen hjem skal du være, du har vært dypt savnet snuppa!!!! Stooor klem

Lindas hus sa...

Ps har en liten utfordring hos meg til deg, men den er valgfri! Og takk for boktipset! Den skal leses! Og det er bare takket deg;)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...